🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 702
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 295
Я сега, малко за Клаудия. На първата среща се правеше на щура, невероятно артистична натура.
И после квооо... Като започнем от визията – червеникавата коса (което не е актуално от 30-40 г.), безформения бретон, веждите, за които има много материал да се оформят и да завършим с  нелепите дрешки. Уточнявам, че ги намирам за нелепи, заради претенциите ѝ за артистичност. Дрехите ни позволяват да покажем към каква субкултура се причисляваме.

Поведението е на загоряла 40+ кака. Била щура, била извън кутията. Ами това, което видяхме е момиче от друга планета. Няма нищо лошо дамата да е по-активна, но нейното обарване по краката на мъж, който трябва да избира измежду няколко жени е много ниско и подмолно. Добре, че Виктор си има естествена защита от жени.

# 2 296
  • Обран бостан ;)
Иска ми се да напиша добра дума за Росица. Има хубави крака. И е млада, а младостта е красива сама по себе си. Толкова.
Скрит текст:
Не е грозна, но не е и красавица. Обикновено, симпатично момиче. Прави впечатление с ръста си.  Не знам с какво е демонстирирала интелигентността, която тук се твърди, че има. Ще се радвам, ако някой посочи пример на нейни думи или постъпки,  с които ги е засвидетелствала.
От началото на сезона се опитвам да я харесам, защото в темата упорито се внушава, че е красива, интелигентна, чувствителна .... все едни такива суперлативи. И не мога. Нищо такова не виждам у нея.  Чувам ѝ глупостите и ви се чудя, честно.

Уверявам те, че за мъже на възрастта на Виктор и Васко повече не им трябва.

Не знам защо си мислите, че момиче с визията на Роси, живееща на квартира и работеща като сервитьорка в кварталната пицария, ще загуби сървенованието за мъжкото внимание от някоя жена на 40, с 3 висши,  изпълнителен директор на банка, живеща в 3-етажна къща.

Поведението е на загоряла 40+ кака. Била щура, била извън кутията. Ами това, което видяхме е момиче от друга планета. Няма нищо лошо дамата да е по-активна, но нейното обарване по краката на мъж, който трябва да избира измежду няколко жени е много ниско и подмолно. Добре, че Виктор си има естествена защита от жени.

Ако нямаше камери, нямаше да се ограничи с краката. Wink

# 2 297
  • Варна
Снимката на Люба и Марто от рождения й ден ми харесва много. И двамата са супер. Тя така нагримирана е красива и доста прилича на Анджелина Джоли.

# 2 298
Тази седмица ли е финалът?
Другата седмица в четвъртък.

# 2 299
Абе като гледам парата прави борбата в момента, та ако беше 40 годишна с много пари много млади мъже няма да си помислят за младо момиче освен за единия път.Примери около мен бол. За съжаление това е действителността. На моята приятелка , майка и му купи даже и ресторант та да си има и бизнес да не се чувства много “купен”.😂

Не знам защо си мислите, че момиче с визията на Роси, живееща на квартира и работеща като сервитьорка в кварталната пицария, ще загуби сървенованието за мъжкото внимание от някоя жена на 40, с 3 висши,  изпълнителен директор на банка, живеща в 3-етажна къща.

# 2 300
Как се казв "буЧика" на К'сара? Ще ми бъДЖИ интересно да го разгледам и аз. 🤭
https://www.instagram.com/littlelladyboutique

# 2 301
  • София
Иска ми се да напиша добра дума за Росица. Има хубави крака. И е млада, а младостта е красива сама по себе си. Толкова.
Скрит текст:
Не е грозна, но не е и красавица. Обикновено, симпатично момиче. Прави впечатление с ръста си.  Не знам с какво е демонстирирала интелигентността, която тук се твърди, че има. Ще се радвам, ако някой посочи пример на нейни думи или постъпки,  с които ги е засвидетелствала.
От началото на сезона се опитвам да я харесам, защото в темата упорито се внушава, че е красива, интелигентна, чувствителна .... все едни такива суперлативи. И не мога. Нищо такова не виждам у нея.  Чувам ѝ глупостите и ви се чудя, честно.

Не знам защо си мислите, че момиче с визията на Роси, живееща на квартира и работеща като сервитьорка в кварталната пицария, ще загуби сървенованието за мъжкото внимание от някоя жена на 40, с 3 висши,  изпълнителен директор на банка, живеща в 3-етажна къща.

Росица вниманието го грабва. Но не може да го задържи. Видя се че и Виктор, и Васил много бързо я развалидираха. Явно едните дълги крака не стигат, дори и в това предаване. Simple Smile

# 2 302
На мен пък Кукушев отдавна ми омръзна. Той рециклира едни и същи шегички.
Може ли някоя добра душа да каже за знака с ръцете? Какво е казала Синтия?
Нищо особено. Че Даниела привличала вниманието към себе си по този начин. Маги също го правила.

# 2 303
  • Обран бостан ;)
Росица вниманието го грабва. Но не може да го задържи. Видя се че и Виктор, и Васил много бързо я развалидираха. Явно едните дълги крака не стигат, дори и в това предаване. Simple Smile

В предаването - да, така е. Виж ако можеше да ги "пробва", току хлътнали Wink

# 2 304
  • София

Или избягали с писъци. Simple Smile
Била съм душеприказчик на приятелки, които се впиваха по много изискващ начин в мъжете, които се завъртаха около тях. От най-малките прояви на внимание започваха да фантазират бъдеще със сватби и деца и се чудеха какво се обърка само за седмица-две.
Росица ми изглежда точно такава. Пример - Васил я бил изпържил, като й дал последната роза. Simple Smile

# 2 305
Ами, не  случайно добър ориентир дали ще я бъде връзката е мъжът на нашите мечти какви приятели има и най-вече дали има приятели.

Същото се отнася и за жените.

# 2 306
На мен ли ми се струва, че Васо р-ка в последния епизод? Някой друг да го е забелязал?

# 2 307
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Или избягали с писъци. Simple Smile
Била съм душеприказчик на приятелки, които се впиваха по много изискващ начин в мъжете, които се завъртаха около тях.
От най-малките прояви на внимание започваха да фантазират бъдеще със сватби и деца и се чудеха какво се обърка само за седмица-две.
Росица ми изглежда точно такава. Пример - Васил я бил изпържил, като й дал последната роза. Simple Smile
О,да.
Това е точен цитат от глава 1-ва от книгата "Как да остана стара мома".  Trollface

Няма да се учудя ако повечето участнички са я чели преди да вялязат в Егренът. Wink

# 2 308
Точно, Росица бързо грабва вниманието и още по-бързо го губи. Дългокрака висока мацка с приятна външност, до тук супер, обаче сядате на среща и лъсва нейната неувереност, усеща се прилепчивост, лъха едно отчаяние. Не е игрива и забавна, държи се сковано, срещите с нея са скучни.
Много си падна по Виктор, после много си падна по Васил, накрая ще се метне на някой оператор. Само и само мъж да върже, че иначе е рев и безнадеждност!

# 2 309
Явно като общуване Росица не е приятна.  Че другите прекалиха е факт, но и тя има някакъв "принос" със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт