🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 778
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 010
Уау, благодаря Лили. Само Диана явно има сериозна професия дето може да се издържа с нея.

1. Любка, Клаудия, Синтия - актриси
2. Анна, Александра, Ива, Косара, Даниела, Мартина - имат бутици
3. Адриана - козметичка
4. Росица, Габриела - хостеси в заведение
5. Ферай, Ивет, Алекса, Яна, Пресиана - нищо
6. АМ - бизнесдама
7. Анета - нещо в модна агенция
8. Диана - маркетинг мениджър / повелител на луканката
8. Бранимира, Йоана, Елвира - студентки

Може да пропускам някоя.
Силвия?

# 2 011
Чудех се дали да не изгледам подкаста с Бранимира, но според постингите тук, май е по-добре да си го спестя. Аз гледам интервютата само на интересни и/или харесвани от мен реалити-герои (до тук  само Анета и АМ), не мога на всички. Много благодаря за преразказите и впечатленията Flowers Rose

В момента гледам с Бранимира и е доста по-добре от Синтия.

Бранимира разказа, че преди предаването са си писали с Виктор, след като е излезнала от сериозна връзка. В крайна сметка той я е блокирал в Инстаграм, а след няколко месеца се сетил да я покани в предаването. Започвам да разбирам поведението ѝ след този разказ.

# 2 012
Не знам за Бранимира колко казвала Аз, но Синтия бие всички, постоянно чувах само Аз, АЗ, аз, неприятна особа. Захапа грозно Неделчо за думите на майка й. Като цяло е незряла и повърхностна, дребнава и надута. Още в началото не ми допадна как се изпъчи на Виктор и му взе шампанското,  някак си съревнователно и излишно, явно си я влече.

# 2 013
Синтия и Александра нямат нужда да си чистят имиджа, че и да лъжат за Росица. Това, че е много чувствителна не задължава другите да ходят на пръсти, за да не наранят милото Роси.

# 2 014
Синтия и Александра нямат нужда да си чистят имиджа, че и да лъжат за Росица. Това, че е много чувствителна не задължава другите да ходят на пръсти, за да не наранят милото Роси.
Точно. Някой ще крещи и реве в стаята постоянно, няма да се съобразява с желанието ми да спре да хейти пред мен, ще ми държи сметка с кой говоря… Пък аз после трябва да съм толерантна… Не, мерси. Такива Росита - по-далеч от мен.

# 2 015

Чакам вторник да видя Клаудия защо реве...
Сигурно е повърнала върху Викито и от срам...Нали и се повръща от любов.

# 2 016
  • София
Анета не е в модна, а в маркетингова агенция.

# 2 017
Ситния и Двамата от Надкаст се мъчат да обяснят ВикитУ и начина му на мислене….. не може да обясниш необяснимото, Той и Вики не си разбира какво мисли камо ли други хора да му разберат. По-добре да не си губят времето и нашето. Кауза пердута е това.

# 2 018
В моите очи Синтия имаше нужда да чисти имидж, защото не оказа никаква подкрепа на Роси, макар да бяха в един отбор и тя нищо не й е направила, вместо това се подмазваше на "силните на деня". Александра и тя, на всичко отгоре се показа неблагодарна и въпреки милото посрещане от страна на Роси, без значение първа ли е била или не, по някое време също се присламчи към сектата. Не че е длъжна на Роси или да я харесва, но ми направи впечатление колко груба беше с нея когато Люба и Косара я захапаха.

Мисля че Роси се е надявала в нейно лице да открие съюзник и приятел на база живот в чужбина и т.н., видяла е как "мило" я посрещнаха и затова си е позволила да говори срещу останалите. Разбирам защо Александра се е подразнила, но разбирам и Роси защо го е направила и защо е била толкова разочарована когато и тя се обърна срещу нея.

Но ето защо е добре да излъчват И разправиите. Ние като зрители да видим какво се е случвало, какво е казано и да си направим изводите. Не знам на какво се е надявал Н.Н., то е все едно с извинение, някой да се изака в центъра на стаята, а той да си мисли, че ако човек си затвори очи, няма да мирише. Хубаво е, че е искал да бъде по-позитивен сезон и в много направления направи предаването по-поносимо и бих казала - правилно, но все пак насила хубост не става. Не може да орежем негативното все едно не го е имало, напрежението между участничките е видимо и продължава дори след заснемането.

И ако го прави отново той догодина, още един съвет от мен - нека има и игри за момичетата. Не е нужно да са пошли и унизителни, може да се измислят толкова интересни, опознавателни и забавни състезания помежду им.

# 2 019
Алекс не се е “обърнала срещу нея” в къщата, просто ѝ е било неприятно, че Росица продължава да я набъква в драми, и е почнала да избягва компанията ѝ. Права е, че когато 10 пъти помолиш някой да не ти излива целият този негативизъм на главата, и той продължава, най-разумно е да се оттеглиш. От тогава си станала най-близка с Клаудия и Ивет, които не са част от булитата, така че не е като Алекс да е пристрастна. Росица ди има проблеми и е по-добре да поработи върху тях с помощта на професионалист и семейството си, защото никой в къщата не е длъжен да се прави на психотерапевт на 20+ годишна жена.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 18:22 от Lilly_85

# 2 020
Васко каза, че е 1,85см ,не Вико. Вико трябва да е 1,87,а Марто 1,90.Вико1 май някъде 1,80,Гено-около1,74 и Алек май е 1,83.

# 2 021
Васко каза, че е 1,85см ,не Вико. Вико трябва да е 1,87,а Марто 1,90.Вико1 май някъде 1,80,Гено-около1,74 и Алек май е 1,83.
На Виктор в моделския му профил пише 185, а Васко е по-висок от него. Той е почти колкото Мартин.

# 2 022
Не, не е. И Васил си каза, че е 1,85 няма как да е колкото Марто. И е по- нисък от Вико. Погледни ги горе.

# 2 023
На мен на тв Васил ми изглежда малко по-висок от Вики. Но то на тв е трудно да определиш .
Не, не е. И Васил си каза, че е 1,85 няма как да е колкото Марто. И е по- нисък от Вико. Погледни ги горе.

# 2 024
Подкастът със Синтия е потресаващ, истинско мъчение. Не е нормално една проста мисъл да не можеш да изразиш. Надута, лигава, с огромни претенции. Почти не даде думата на момчетата. Постоянно говори на "ъъъ, мммм, нали, таковата". Иначе се има за голямото добро утро, а всички други са селяни. Щяла да говори с Ники Николов да я вземе за редактор и евентуално за по - важна длъжност. Мечтаела да стигне до Бродуей. Много ме изнерви като тръгна да държи сметка на Неделчо, защо говорил против майка й и да му иска обяснения. Обаче горката е толкова ниска топка, даже няма капацитет да проследи мисълта и разсъжденията му. Най - зле представилата се в подкастите.

Общи условия

Активация на акаунт