Отговори
# 120
Емрето е номер 1! Знае си работата! 😜
Крал Адам! 👏

# 121
Мерт по пеноар, ами не съм си го представяла, но Бърбърито имат въображение. По-важното е, че и по пеноар, или по рокля, мъжкото излъчване е много силно в Мерт. Не изглежда нежно, ами като мъж по пеноар. По-голям контраст ,здраве му кажи. Супер е нашето мъжкото момче. Не ми е британско, а направо шотландско 😅 това ново амплоа! Гайда нямаха ли?

# 122
  • София
Мерт по пеноар, ами не съм си го представяла, но Бърбърито имат въображение. По-важното е, че и по пеноар, или по рокля, мъжкото излъчване е много силно в Мерт. Не изглежда нежно, ами като мъж по пеноар. По-голям контраст ,здраве му кажи. Супер е нашето мъжкото момче. Не ми е британско, а направо шотландско 😅 това ново амплоа! Гайда нямаха ли?

JoyJoyJoyJoyJoy

Който отива към Турция тъкмо ще може да си купи списанието, там е само 200 лири.

А защо има две корици, някой разбра ли?

И защо всички страници в Х са споделили новината на Онур, аз това май за първи път го виждам...

# 123
Мистери, вече всички вярват на Онур! 😜
Мерт Рамазан Демир 🧿♾🧄🤍🪬

# 124
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Благодаря ти! Аз пътувам за Италия и Франция. На теб пожелавам лек път и весело изкарване в Истанбул. Много е приятно там. Аз всеки път прекалявам с десертите  Simple Smile
На другите момичета докато още са там пожелавам да стещнат Афра и Мерт. Пък и на теб пожелавам това щастие Simple Smile

Наде Hug благодаря! На такъв уникален късмет се надявам да ги срещна АфРам Hands PrayHands PrayFlowers Four Leaf Clover

# 125
За лека нощ музикалните АфРам! 🧿

# 126
Добро утро, момичета!

На момичетата, които пътуват приятно изкарване и много хубави емоции желая.

Мъжът на Афра е много хубав на новата фотосесия.😍😜 На мен обаче най ми харесва на тази фотосесия за ELLE и много ме е яд, че като пуснаха списанието не си го поръчах, а сега вече е изчерпано и няма как.😔

# 127
В това клипче бонбонката Сара разказва, че фенове й викали: "Аааа дъщерята  на Сейран" и тя: "Да, аз съм дъщерята на Сейран им казах" HeartbeatHeartbeat

https://www.instagram.com/reel/DJHn-4dMS4K/

Страхотно попадение е това дете и визуално и емоционално, как не го включиха по-рано!

# 128
# 129
Хелоу! 🫶
Лекичко, за настроение само! 🪬♾🧿🤍🧄

# 130
От фотосесията с HD качество

Хелоу, дружки Kissing Heart

# 131
И първо стори на Рамо след службата. Много ми харесва корицата. Различна и нестандартна.
😎✨🧿

# 132
Прекрасен Рамо! 🧿

# 133
И първо стори на Рамо след службата. Много ми харесва корицата. Различна и нестандартна.
😎✨🧿

Явно Мерт се харесва с къси вълнени гащи и сини чорапки. Simple Smile Може пък да ги смени след службата, сини вместо бели чорапи, по-моряшко е. Simple Smile Шегата настрани, Мерт е чудесен във всяка роля. На мен тази фотосесия ми е най-малко любима.

# 134
Нашият Питър Пан! 🧿

Общи условия

Активация на акаунт