Отговори
# 105
  • София
Той освен тага на Афра, при мен липсват и тагове на Бурак и Серенай в профила на Рамо, а в профила на Афи ми липсват тагове на нейни приятели, на Сезер, на Дирен и др. Сигурно липсват повече неща, нямам идея.
А да, Надя е писала, в олекотената версия на Инста всичко е точно. Бъгове са това, но ако някой е чел в Х и се чуди, да знае.

# 106
Още малко Мерт 😎✨🧿

# 107
Готина фотосесия ! HeartКакто винаги е различен.

# 108
Много сладък тук Grinning

# 109
Както винаги първи! 🧿

🤍🧄🪬♾🧿

# 110
Части от интервюто

Каквото не е в кавички е коментар на фен

# 111
Тази фотосесия е много атрактивна от другите му реклами. Много ми допада на мен. Това е Мерт ,винаги страхотен.

“На сцената възприемам времето според ритъма на емоцията. В една добра сцена всичко изглежда като забавен каданс. При лоша сцена секундите стават по-бавни. Тялото ви казва, че не сме тук.”

# 112
# 113

Уникален Рамо! 🧿

# 114
# 115
Преди 1 година! 😜

# 116
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте! Честит ден на труда!

Леле, Рамо е уникален Heart EyesHeart. Стила на Burberry изобщо не е моят, но пък аз изобщо не гледам дрехите!
Стига ми чаровната усмивка на Мерт Stuck Out Tongue Winking Eye!
Благодаря за откъсите от интервюто.
Освен красив, чаровен, невероятно талантлив и харизматичен, Мерт е и много интелигентен!
Много хубави неща е казал, които ме карат да се замисля, че той е дълбоко стойностен човек, точно както  подозирах. Още една причина да го харесвам толкова.
Наде Hug спомена, че ще пътуваш. Приятно изкарване! И аз довечера пътувам за Истанбул Blush.

# 117
“Една ябълка на ден държи доктора далеч от мен!”

🪬🤍♾🧄🧿

# 118
Здравейте! Честит ден на труда!

Леле, Рамо е уникален Heart EyesHeart. Стила на Burberry изобщо не е моят, но пък аз изобщо не гледам дрехите!
Стига ми чаровната усмивка на Мерт Stuck Out Tongue Winking Eye!
Благодаря за откъсите от интервюто.
Освен красив, чаровен, невероятно талантлив и харизматичен, Мерт е и много интелигентен!
Много хубави неща е казал, които ме карат да се замисля, че той е дълбоко стойностен човек, точно както  подозирах. Още една причина да го харесвам толкова.
Наде Hug спомена, че ще пътуваш. Приятно изкарване! И аз довечера пътувам за Истанбул Blush.
Благодаря ти! Аз пътувам за Италия и Франция. На теб пожелавам лек път и весело изкарване в Истанбул. Много е приятно там. Аз всеки път прекалявам с десертите  Simple Smile
На другите момичета докато още са там пожелавам да стещнат Афра и Мерт. Пък и на теб пожелавам това щастие Simple Smile

# 119

Общи условия

Активация на акаунт