Отговори
# 90
# 91
Типично по английски

# 92
Ахаха дали по английски? Внучката ми имаше подобно дъждобранче в детската градина. Нейсе, аз не разбирам, тук имаше някои специалистки Stuck Out Tongue Winking Eye
Мердо е супер, но Бърбъри ще ме извиняват Smirk

Честит празник Kissing Heart

# 93
Усмивката му. 😍
За стила да кажат запознатите👀

# 94
Кой ти гледа стила! Рамо е важен,усмивката,излъчването....и чувал да му сложат пак е фешън.Но това на корицата ми изтръгна едно спонтанно "к'вооооо'.
,

# 95
Цитат
Охххх,с какво са го навлекли!!!!! Joy Възнак съм! Stuck Out Tongue Winking Eye
Много харесвам такива позабравени думички в нашия език. Grinning

# 96
Кой ти гледа стила! Рамо е важен,усмивката,излъчването....и чувал да му сложат пак е фешън.Но това на корицата ми изтръгна едно спонтанно "к'вооооо'.
,
На мен пък първо това за чувала ми излезе!
Много ми харесва, прекрасен Рамо! 🧿

# 97
  • София
Още вчера като видях ръката му в рекламата се притесних, но не е толкова зле, колкото очаквах. Чакаме го в HD.
А и интервюто май още не е качено.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 15:04 от MysteryG

# 98
Дано скоро да видим хубави кадри от фотосесията. За мен е интересна, а Мерт си е Мерт. 😎✨🧿

# 99
Не съм разбирач по модните тенденции, но пък не мога да остана безпристрастна към очарователността на Мердо. Голям симпатяга с невероятно излъчване и талант.

# 100
Не знам как ви се вижда Рамо,но на вчерашните снимки изглежда с няколко години по-млад,отколкото на фотосесията.Явно добре му се е отразил престоя в казармата.

# 101
  • София
На мен Рамо гладко избръснат ми харесва повече и наистина изглежда по-млад.

Ако някой е чел нещо за липсващи тагове в Инста, явно има някакъв проблем. При мен освен тагове в някои публикации на Мерт, липсват и тагове в публикации на Афра. Не съм гледала други профили. Те и Инста и Х са станали супер бъгави приложения.

# 102
Ох,луда работа

# 103
Сема писа сутринта ,че липсват тагове. Наистина липсват. Ама според мен е бъг. Напоследък има много сривове навсякъде -приложения ,оператори ,банки ,системи 😃
Тук липсва тага на Афра

# 104
В Х ми излезе един пост, където пише, че нищо не е трито или блокирано в Инстаграм от Афра или Мерт. Че солотата пак са изперкали. В този пост пишеше човекът,че в Инстаграм Лайт всичко си седи и се вижда. Не разбирам аз каква е разликата между обикновения Инстаграм и този Инстаграм Лайт. Но явно става дума за някакъв бъг.

Общи условия

Активация на акаунт