Отговори
# 195
Мерто днес е в режим или наистина има бъг някакъв! 🤣🤣🤣 вече са 62

Отследвал е амджата. 🤣🤣🤣 Ураз писа, че най-вероятно е сключил договор с някаква марка и сигурно ще следва само тях.

# 196
# 197
Някой трябва да подпише като мениджър договора, а кой е той, ако не е Мирай

# 198
Лилия, Мерт вече следва 62, тази сутрин само с един намаляха,а сега...
Надя, може ли да споделиш с коя фирма и сума

# 199
# 200
Рамо само да не се занули до довечера.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 201
А, споко, следва Мирай, Али и Ясир, както и Серенай. Най-важните хора са на мястото си. Навремето Бурак Йозчевит следваше само Фаха Grinning

П.С. Вероятно мамчето го е посъветвала.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 12:05 от Еванджелин

# 202
В очакване колко още ще бастиса.😁

# 203
А, споко, следва Мирай, Али и Ясир, както и Серенай. Най-важните хора са на мястото си. Навремето Бурак Йозчевит следвате само Фаха Grinning

П.С. Вероятно мамчето го е посъветвала.

Защо би го посъветвала да отпоследва баща си и братята си, и наистина ли мислиш че Мерт ще позволи на Мирай да му казва кого да отпоследва особено семейство му

# 204
Анабел, виж кои са останали в списъка с последвани. Няма случайни неща. Според мен е целенасочено.

И за да не говорим само за Мерт, колкото и да го обичаме, да сложим малко и Афито, че забравихме за нея Stuck Out Tongue Winking Eye

Фенско творчество за Пера, макар да няма нищо сигурно още Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 16:03 от Еванджелин

# 205
Анабел, виж кои са останали в списъка с последвани. Няма случайни неща. Според мен е целенасочено.

Аз четох че имало лимит, когато достигнеш определено число инстаграм не ти позволява да продължиш и трябва да изчакаш 24 или 48 часа в зависимост от активността на профила ти

# 206
И защо би отследвал OGM при положение, че предстои да излезе техен филм с негово участие? За мен е свързано наистина с някакъв нов договор.

# 207
И снимки е изтрил!

# 208
От филма пък защо ще трие снимката,поне от миналото лято не е изтрил снимките 😃

# 209
Работата опря да се молим да не си изтрие профила! Joy Моля ви,Рамо и Инстаграм- една невъзможна любов! Кой знае какво е сътворил,ще се разбере като се отблокира,каквото и да се е случило.

Общи условия

Активация на акаунт