Отговори
# 285
Скоро не се е чувал с Мерт явно…
Малко амджата против уроки🧿

# 286
напротив, Онур пак си е говорил с двамата и има нова статия. Глупаво ми звучат, но "новините" му успокояват сърцето ми.

https://onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/finali-olmayan-bir-di … meyecek-ask/1521/

# 287
Афито! 👑

Писна ми от тая Мирай цяла седмица! 🙃

# 288
Мирай защо е на челната позиция,какво е имало през седмицата ,Бел?

# 289
Защото напуска сериала си и цяла седмица се дърлят за нея! Преди малко даже се сбогувала вече!
Аз не знаех , че е чак толкова харесвана, че и сериалът ѝ!

# 290
  • Ямбол
Добър вечер момичета 🤗.
Честит Имен ден на всички именници.Бъдете здрави и много щастливи !
Нашите Афрам все по-хубави стават пу пу да не им уроки. Тази Мирай и тя много харесвана стана.....Ей сега Афито като започне новите проекти пак ще има да и дишат прахта на нашата кралица 🧿❤️
Знам,че имат нужда от почивка и двамата,ама вече нямам търпение да им видя новите проекти.Дай боже пак да се съберат в ново дизи.🤞🧿🥰

# 291
Защото напуска сериала си и цяла седмица се дърлят за нея! Преди малко даже се сбогувала вече!
Аз не знаех , че е мак толкова харесвана, че и сериалът ѝ!

Слава Богу! Мислех, че тази драма няма да свърши никога. 🤪

# 292
Аз не знаех , че е мак толкова харесвана, че и сериалът ѝ!
А сетих се ,е нали беше главната там ,с главния актьор бяха двойката в сериала. Голям праз. Афра е нашата кралица. 🤍

# 293
Мерто продължил договора с шампоаните! 🧿
„Развълнуван съм от продължаването на нашето сътрудничество“

# 294
Привет момичета.Нинка,жива и здрава,малко така дето се вика да се включа и аз в поздравленията,малко след дъжд-качулка,ама като не стига времето.Наде,приятно изкарване въпреки атмосферните условия.Стана дума за Мирай и сериала и.Сериала от тъп,по-тъп,с нея или без нея все едно.Главния герой,симпатично момче ама има още много да научи за актьорското майсторство.Да си призная тя е много по-добра от него.Преди няколко дни попаднах на едно гръцко филмче,романтична комедия,страхотно.Когато го изгледах,след края му осъзнах,че целия филм беше само с двама артисти и съвсем оскъдна масовка,без второстепенни герои,без поддържащи роли.Но тия двамата така изпълваха всяка сцена с живот,че не ти липсват страничните герои.Сега съм се захванала с "Белия лотос",но нищо все още не ме е "хванало за гърлото" за да го гледам на един дъх.Чакам новите проекти на нашите любимци.Разочарована съм от партньорството на Афра с Енгин Акюрек,най-малкото заради разликата в годините.Енгин не е моя човек,достатъчно е да видя гъстата растителност по лицето му и съм до там.Щеше да е по-подходящ за Мерием Узерли.Енгин ми седи до Афра като Пелин Акил до Мерт.Но един Енгин Коч,например,би бил много добре до Афра.Страхотен актьор и е само 5 години по-възрастен от нея.Искам да благодаря и за препоръчания филм 1883 ли беше?Захванах го,но още на втората серия го зарязах.Съжалявам,но насилието,гадните сцени,каубойските изцепки не са моето.Бях споменала,че "Време разделно" нито книгата ще прочета,нито филма ще изгледам,това беше нещо подобно.

# 295
Така дошъл последният хабер на Онур! 🤣🤣🤣

# 296
Хелоу, момичета Kissing Heart
Хубав ден ви пожелавам, нека мине лежерничко Stuck Out Tongue Winking Eye

Flowers Cherries

# 297
Хелоу, момичета Kissing Heart
Хубав ден ви пожелавам, нека мине лежерничко Stuck Out Tongue Winking Eye

Flowers Cherries

Привет, момичета! Simple Smile
Да си кажа честно - това "Каренце" определено по ми харесва, премерено и стилно. Blush
Що се отнася до Онур А. и неговите писания, аз се бях настроила към септември за фактите му, а той избързва нещо... Sunglasses

# 298
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро Hug
Хубав ден и от мен Flowers Hibiscus
С нетърпение чакам вече нещо ново Relaxed с снимки, реклами, ил пък инфо за нови проекти Blush

Така дошъл последният хабер на Онур! 🤣🤣🤣

JoyJoyJoyJoyJoy
само като му прочетох писанията и си казах, че всичко хубаво ....ама пак на сън ще е било SmileSmile

# 299
Здравейте, момичета! Heart
Чакам с нетърпение инфо,че снимките са почнали.Голямо търсене на място е паднало.За другото съм с пуканките. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт