Отговори
# 15
Утре Емрето ще е човекът! ✌🏻

# 16
На мен това ми е най-любимата част от завдението-коридора и входа на завденито. Малко ли интервюта имаха АфРам от там.
Еве,благодаря ти за темата.🤍
kotelina,дано късмета е с теб. Весло прекарване.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 23:16 от Албенаа

# 17
  • София
Да се запиша и аз в новата тема с нещо специално, което си взех за спомен от Шиле Blush

Предвид сложната организация и първоначалният план - да ходим по сетове, си запълнихме чудесно времето. Аз лично съм възхитена от Шиле и бих отишла само там на почивка. Много спокойно градче, дружелюбни и усмихнати хора. Ако не беше толкова ветровито щяхме да останем там още няколко часа.

# 18
Благодаря за новата тема, Еве! Heart
Винаги, когато имам възможност, прескачам да ви чета. Благодаря за всичко, което споделяте и донасяте оттук - оттам. Очаквам утре голяма активност! Wink

# 19
Добър вечер  Hug  Hug  Hug  
Еве  Hug  ,благодаря за новата ни тема  Flowers Tulip .Дано да я изпълним с много хубави новини и коментари  Heart
Истанбулски момичета,браво на вас Kissing Heart Чудесни подаръци сте занесли за нашите любими АфРамчета и ни зареждате с много хубави емоции ,чрез вашите снимки.Да си прекарате супер в оставащото време там и ако срещнете Афито или някой друг да се нафотате на воля с него и после като се върнете ако ви се разказва ще ви чета с голям кеф.  Kissing Heart
Емрето е вече на мястото на събитието и дано утре да ни зарадва със снимки ииии защо не и някое клипче Hands Pray  Simple Smile

https://x.com/malakelhamzawy6/status/1916851007608213593

# 20
Добро утро мацки. Дойде деня на Рамо

# 21
Добро утро, къзлар ! Kissing Heart

Ставайте,на клетва сме ! Sunglasses
Днес погледите са насочени към нашия човек,да видим какво ще ни покаже.Нека е прекрасен деня на всички! Heart

# 22
Добро утро!

Чакам снимки от Емре, а защо не и от Афра и амджата. 😜

# 23
  • Пловдив
Добро утро,  сладурки Blush
Отдавна не съм се включвала, но ви следя и чета с голям интерес!
Благодаря за всичко което споделяте:hibiscus:, за да мога да съм в час с новините около нашите любимци!
Истанбулски момичета,  желая ви едно незабравимо преживяняне и да се върнете заредени с много положителни емоции, които да споделите с нас!
Днес е големият ден и се надявам на някоя снимчица с нашия моряк, а защо не и на двете влюбени гълъбчета:heart:
Еве, сърдечно благодаря за новата тема:hibiscus:

# 24
Еве благодаря за прекрасната тема
Момичета много хубави подаръци. Браво на Вас. Пожелавам Ви още приятни емоции.

# 25
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гюнайдън къзлар  Hug
Станали, закусили - някои вече отдавна  се трудим и чакаме с нетърпение включване от Искендерун Stuck Out Tongue Winking Eye
Хайде дано днес да видим някоя снимка поне от Емрето на Рамо Hands Pray

Да се запиша и аз в новата тема с нещо специално, което си взех за спомен от Шиле Blush

Скрит текст:
Предвид сложната организация и първоначалният план - да ходим по сетове, си запълнихме чудесно времето. Аз лично съм възхитена от Шиле и бих отишла само там на почивка. Много спокойно градче, дружелюбни и усмихнати хора. Ако не беше толкова ветровито щяхме да останем там още няколко часа.

Мистери Kissing Heart много сладурска чашка Heart Eyes. Много ви се кефя, че сте се организирали.
На мен лично ще ми е много интересно да разкажете за цялото интересно преживяване! Как пътувахте, как ви е приеха в дома на Мерто? Лично ли се видяхте с Лютвие ханъм?  Ей такива обикновени нещица, ако желаете да споделите разбира се, за да изпитаме и ние  макар а малка част от вашите емоции и вълнение Wink

На мен това ми е най-любимата част от завдението-коридора и входа на завденито. Малко ли интервюта имаха АфРам от там.

Албена Kissing Heart би ли споделила къде се намира заведението?

# 26
Добро утро, момичета!
Хайде днес да имаме много хубави снимки и емоции!
Чакаме си нашия Рамо Simple Smile Тайно се надявам и Афра да отиде и да е там. Имаме нужда от приятни изненади
Момичетата от Истанбул направо се мятайте и вие на самолета и отивайте на клетвата Wink

# 27
  • София
Както писах, организацията ни започна преди много време (през декември). Основната чуденка беше ще има ли сетове, накрая решихме, че и да няма ще си запълним времето.
Първата ни спирка, след пристигането беше Бебек, искахме да оставим подаръка на Лютфие, но заведението на майката на Неслишах не работеше и само се разходихме в района.
За втория ден ни беше предвидена разходката в Шиле. Запазихме маса и поръчахме традиционна турска закуска в заведението на брата на Мерт няколко седмици предварително. Отидохме и се върнахме с такси. Там стояхме 2-3 часа в самото заведение. Снахата дойде като си тръгвахме вече. Не сме говорили със Зафер изобщо преди това, той си работеше. Гледахме да сме максимално дискретни и да не досаждаме. Затова и аз и една от девойките тръгнахме преди другите, за да не се изтипосаме всички с двата подаръка и да го притесним. Добре, че едно от момичетата знаеше малко турски защото той каза, че не знае английски, въпреки, че разбираше. Та даже се беше разприказвал с девойките докато дойде Шебнем. Двата подаръка бяха като тези на Лютфие от снимката, един за заведението и един за родителите им.
На връщане таксито ни остави на имението, разходихме се и там, направихме някоя снимка и се прибрахме.
Вчера две от момичетата отидоха отново до заведението в Бебек и успяха да оставят подаръка на Лютфие, който тя след няма и час качи в Инстаграм.
Ние през това време вече се организирахме за разходка в Джихангир. Там седнахме на едно кафе, покрай нас е минал актьорът, който играеше граф Зия, аз не го видях Joy
Последната интересна част беше Сур Балък. Планували го бяхме за третата вечер. Настаниха ни на последния етаж без да питаме. Обслужването и храната бяха топ, разбира се. Очаквахме да е по-скъпо, но само цените на алкохола бяха високи, другото, като за мястото на което бяхме ми се стори добре, даже очаквах двойно повече сметка. Все пак и лирата се е обезценила съвсем.
Дичето може да даде повече подробности за оставянето на подаръците, че беше и на двете места.
Това е разказано накратко за локациите, които са често обсъждани и в темата Blush Ходихме и на други места, но те не са толкова интересни Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 20:51 от MysteryG

# 28
# 29
Церемонията май е започнала?!

Общи условия

Активация на акаунт