Отговори
# 45
# 46
Рамо що сам самичък??!!!

# 47
Много красиво Афито, много! 🧿

🪬♾🤍🧄🧿

# 48
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Рамо що сам самичък??!!!

И аз това се чудех, покрай другите все роднини ... пък Рамо сам Confused

# 49
# 50
Има радост тези дни! 🫰

# 51
Да допълня и аз инфото от Истанбул!😁🫶 Зафер много се развълнува когато му дадохме подаръците и сам ни каза да изчакаме, защото всеки момент ще дойдат Шебнем и бебето ❤️. Предадохме поздрави за Мерт! ❤️Поговорихме малко със Зафер, благодарение на девойката, която знаеше малко турски. Малкия е много сладък, а Шебнем много мила. Попита ни дали всичко ни е харесало. Снимахме се. Изключително дружелюбни и скромни. С подаръка за Лютфие беше по-сложно 😁. Когато отидохме втория път до заведението на Несрин- майката на Неслишах, вътре имаше едно момче ( заведението е в ремонт). Обяснихме му за подаръците и цветето (то беше за Несрин) и през това време дойде един по-възрастен мъж. Та той попита няма ли подаръци за Афра 🤣, но ние му казахме, че за нея има поздрави 🤣😁. Голямо вълнение беше, особено в Шиле и в ресторанта ❤️❤️❤️. Много бях изненадана от сторито на Лютфие, голям кеф беше. Шебнем също качи снимката с нас на страницата на кафето в Шиле!🥰
Пожелавам ви да изживеете още по-хубави моменти от нас!
Наистина беше паметно!❤️🫶🤩

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 13:28 от Dichkata

# 52
Силен АфРамски ден имаме. ❤️❤️❤️
Свободен Рамо, красива Афра, нови проекти и от двамата. ✨✨✨
Момичета, благодаря и на Вас за всичко споделено от пътуването ви. Заредихте ме, а вярвам и всички останали, с много позитивна енергия.🌹

# 53
Свърши,излязохме. Стори от Емре 😎

# 54
Хайде вече да се прибира при жена си.😎

# 55
Рамо що сам самичък??!!!

Момичета,нали не вярвате,че срещата с всички присъстващи на клетвата му ще е на публично място?Естествено,че ще са скрити иначе ще ги оставят ли на мира?Кой знае колко от измислените репортери и фенки са там,та направо ще ги разкъсат.Ако и Афито е там не ми се мисли какво ще стане.Нямат минутка спокойствие тия деца.

# 56
Има радост тези дни! 🫰

Песента: Бохемска рапсодия
Темата: Алиса в Страната на чудесата
Стилът :  Burberry
 London boy Мерт

Благодаря за темата Flowers Rose
Радости от всички посоки днес
Радвам се за Вас момичета Heart Eyes

# 57
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мими Hug съгласна съм, но си мислех че поне някой от семейството му ще видим. Няма как според мен да не са
присъствали Rolling Eyes но и ти си права, че ако ги бяха видели нямаше да ги оставят на мира.
Но пък Емре си удържа на думата! Явно се е покрил добре Sunglasses
Нищо, важното е че Рамо вече е навън Hands V

Скрит текст:
Рамо що сам самичък??!!!

Момичета,нали не вярвате,че срещата с всички присъстващи на клетвата му ще е на публично място?Естествено,че ще са скрити иначе ще ги оставят ли на мира?Кой знае колко от измислените репортери и фенки са там,та направо ще ги разкъсат.Ако и Афито е там не ми се мисли какво ще стане.Нямат минутка спокойствие тия деца.

Силен АфРамски ден имаме. ❤️❤️❤️
Свободен Рамо, красива Афра, нови проекти и от двамата. ✨✨✨
Момичета, благодаря и на Вас за всичко споделено от пътуването ви. Заредихте ме, а вярвам и всички останали, с много позитивна енергия.🌹

Определено Blush! Аз изключително много се зарадвах на момичетата! Благодаря на всички присъстващи, че споделиха преживяването си с нас Heart

Свърши,излязохме. Стори от Емре 😎
Сладури Heart Eyes

# 58
Афрамовите фенове веднага в действие Simple Smile

И ризата на Рамо, която видите ли Афра е взела на заем Wink

# 59
Мерт веднага е направил перчема Blush

Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Благодаря и за споделените емоции и снимки от Истанбул! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт