Отговори
# 420
С бая дълги ръце е меринджейката! 🤣🤣🤣

Важното е, че е успяла да го "опипа".🤣🤣🤣

# 421
  • София
Ама тук сериозно ли има хора, които си мислят, че Мерт и Мирай имат любовна връзка Joy

# 422
Бая дълги са,да...набара млад мъж и не е първия...Каквото искате си мислете,говорете,в темата всеки може да пише каквото мисли.Аз не осъждам Мерт,никъде не е потвърдил,че е с Афра и не е длъжен.Това виждам,и не само аз,това коментирам,а кой е соло и на кого,всеки сам си знае.Аз харесвам и двамата.

# 423
Хубаво е поне, че този път Мерт не е обвинен, че се друса с приятелите си по заведенията, имаме напредък.🤣🤣🤣

# 424
Той нашия малко завеян, може да не е усетил още, че е в приключение Smirk

Лилия, това тук в темата ли си го чела, или правиш обобщение?
Между другото четох, че най-големите Афрамки са тежки пашаджълар /или както там се превежда/ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 425
# 426
Той нашия малко завеян, може да не е усетил още, че е в приключение Smirk

Лилия, това тук в темата ли си го чела, или правиш обобщение?
Между другото четох, че най-големите Афрамки са тежки пашаджълар /или както там се превежда/ Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, Милена го беше написала това за друсането.

# 427
Еве, не демек “тежки пашаджълар”?

# 428
Всички знаят,че Мирай е близка приятелка на Мерт от поне 5 години.В последствие стана негов мениджър.Не ходят заедно за пръв път на почивка.Различното сега е видеото от 4 сутринта на 28.01.Всички знаем ,че след него настъпи разрива в отношенията на Афра и Мерт.Дните след това я видяхме разплакана и разстроена на сетовете.Никога не са потвърждавали връзка,но мисля,че и никой не се съмнява ,че имаха и тя приключи след горе описаното събитие.Дали е свързано с него не ни дължат обяснение.Но почивката на Мерт и Мирай  сега оставя горчив привкус в контекста на станалото януари и дава повод за клюки и
 съмнения.Зрели и свободни хора са,ще си живеят живота както искат и с когото искат.Харесвам и двамата еднакво,не разнасям клюки от Х,нямам акаунт.Изложих хронология на документирани събития,всеки има право да ги разчита както иска.Не съдя,не обвинявам,не твърдя.За мен Афра се държи нетипично за нея след края на снимките,а след последните и две сторита оставам с впечатлението,че е тъжна.Не мисля по какви причини и дали е така.Аз проблем нямам,ще имам такъв ,ако се окаже,че е имало некоректост в отношението на Мерт към Афра.Защото не искам и не мога да повярвам ,че това уникално момче би наранило някой съзнателно.Не твърдя нищо,само излагам мислите си по това,което виждам.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 17:00 от Sikorski

# 429
Аз ще кажа същото за Мерт, както и за Афра и оня от футбола, наистина ли мислите, че при избора, който има Мерт от жени, ще избере Мирай, тя с какво блести? Момичета от половин Европа и Турция, и още колко руски девочки, руси, чернооки, високи, ниски, млади и красиви ожидат за Мерт, и той да избере Мирай. Не го вярвам.
Това не означава, че Мирай няма мераци, но връзка, едва ли.
Сикорски, съгласна съм за Афра напълно, вайбът и е тъжен напоследък.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 17:37 от Ninka555

# 430
Аз ще кажа същото за Мерт, както и за Афра и оня от футбола, наистина ли мислите, че при избора, който има Мерт от жени, ще избере Мирай, тя с какво блести? Момичета от половин Европа и Турция, и още колко руски девочки, руси, чернооки, високи, ниски, млади и красиви ожидат за Мерт, и той да избере Мирай. Не го вярвам.
Това не означава, че Мерай няма мераци, но връзка, едва ли.
Сикорски, съгласна съм за Афра напълно, вайбът и е тъжен напоследък.
Мъж като Рамо не се впечатлява само от външността.Мисля,че при него интелекта,душевността и способността да го разбираш е от по-голямо значение.

# 431
Тогава ще намери младо, хубаво и с дълбока душа момиче. Като Афра.
Ако Мерт е наистина с Мирай, значи нещо с него не е напълно наред.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 17:37 от Ninka555

# 432
Афра си изглеждаше много щастлива на излизане от ресторанта, когато я хванаха журналистите преди около 2 седмици. Не знам къде я видяхте тъжна?

# 433
Афра си изглеждаше много щастлива на излизане от ресторанта, когато я хванаха журналистите преди около 2 седмици. Не знам къде я видяхте тъжна?
Лилия, става дума за последните две сторита на Афра от последните два дни.

# 434
Май сте прави за 28.01. Мерт след 14.01. не е харесал нищо публикувано от Афра в Инстаграм. Вече вървят слухове, че ще или е женен за Мирай, че затова има проблем със семейството си.

Общи условия

Активация на акаунт