Отговори
# 450
Това не е ли trud. bg? Sweat Smile

# 451
Фи, по принцип си права. Да, това отново са очакванията на другите за Мерт, но в случая са очакванията на обществото, не само на феновете. Нормално е млад хубав мъж, да бъде с млада хубава жена. Разбира се, че всички други варианти са възможни, и живота си е на Мерт.
На мен Мерт не ми се струва заинтригуван от Мирай, дори не я поглежда.

# 452
За Мерт и Мирай никоя медия не е писала, виж за Афра и онзи от Галатасарай всички писаха. 😁 Мерт цял месец в казармата, излиза и разбира някои неща, не е ли възможно според вас?😂

За мен това са пълни глупости, но реално погледнато не е невъзможно. 🤪

# 453
Не знам,Кате ,не отворих новината откъде е. Ясно е ,че не истина. Във Фб 80% пишат жълти новини и някви неразбрали.

# 454
# 455
За Мерт и Мирай никоя медия не е писала, виж за Афра и онзи от Галатасарай всички писаха. 😁 Мерт цял месец в казармата, излиза и разбира някои неща, не е ли възможно според вас?😂

В тази тема,най-изявеното соло на Мерт си ти Лилия...само някой да си позволи да каже нещо за него и започваш да нападаш Афра.
И още нещо,никога не съм казвала,че Мерт се дрогира..по спомен бях коментирала видео на Мирай с нощни танци и бях писала,че се държат като дрогирани...но това не означава,че знам че са.Има разлика.
А това,че в темата има хора,които не споделят твоето мнение,ами не са длъжни,нали?

# 456
Някой може ли да припомни каква история е публикувал Мерт на 14.02., май е свързана с името на кучето Арки.

# 457
Милена, много си се объркала, че не харесвам Афра, ама много си се объркала. 🙂 Мразя обаче двойните аршини. В тази тема клюките за Афра винаги са лъжа, но за Мерт все истина. 😜 Даже ни се правеха забележки защо сме качвали глупостите за Афра и онзи от Галатасарай. 😄

Хайде моля ти се, перфектно те разбрахме какво искаш да кажеш с коментарите за надрусването.

# 458

ani.zaiche виж в предните теми, все някой е качил сторито на Мерт от 14.02

# 459
  • София
Аз ще си пиша за АфРам, който не е съгласен с мен да ме прескача. В спорове нямам намерение да влизам, поне ще се опитам.
Името на кучето Арки вероятно е взаимствано от това на гръцки остров. Намира се много близо до Дидим и Бодрум. Миналата година нашите хора ходиха на яхта в началото на април и е много възможно да са минали покрай този остров и дори да са спирали там. Кучето се появи през месец май за първи път в стори на Мерт, той самият е казвал, че е подарък, но не иска да разказва от кой и т.н.

ani.zaiche

Това е снимката качена на 14.02

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 00:25 от MysteryG

# 460
благодаря, Мистери.

# 461
Както казах мразя двойните аршини. 😎

Мистери, аз със сигурност няма да те прескачам.😘 Пак ги чакам нашите да изгреят на някой яхта.😜

# 462
Лилия, аз лично слухове за Мерт не коментирам. Коментирам снимки, видеа... Когато за Афра излезе клип от дълга почивка на романтично място с мъж, или страстните й танци с някой, или прибирането й сабаа каршъ "вкъщи" с някой, с чисто сърце ще коментирам, че е с любовника си. Ако беше излязла снимка на вечерята й с Окан Бурук, Меедо или Мурат, или както ти се изрази, с мъжете с които я пишат през ден, тогава ще кажа, че има мъж до нея. Засега за мен тя няма такъв в живота си.
И не, не ме вълнува какво прави Мерт с Мирай в Италия. Дразни ме, че продължават да се свързват Афра и Мерт. Човека не знам дали пренощува в Истанбул и замина, ние продължаваме да твърдим, че има Афрам. Ами сори, ама това не е ли унизително за Афра? Все едно е някоя западнала жена, ще чака да се понапътува Мерт, че да се върне при нея, че да се видят.

# 463

И Афра, и онзи от Галатасарай застанаха открито пред същите тези "медии" и отрекоха съществуването на каквато и да било връзка между тях. Мисля, че това също трябва да се вземе предвид. Simple Smile
Иначе, аз също реагирах, че Афра все бива свързвана с мъже на годините на баща й и сега си признавам, че не бях права, т.е. към днешната дата не виждам нищо лошо да бъде с по- възрастен мъж. След това, през което я прекара последното й официално гадже, май наистина трябва да започне да се оглежда за по- възрастни и по- зрели мъже.
 Постигането на щастие в любовта ми се струва все по- трудно в днешно време, когато връзките се превърнаха в еднодневки, така че се надявам тези деца да успеят в това, дори и да не е помежду им.

# 464
Тази тема не е каквото беше преди. От 89-ти епизод  насам ,не е това каквото беше. Много хора спряха да пишат. Всички сте прави сами за себе си. Свободни сте ,мислите каквото искате. Но нали говорим за толеранс. Къде е този толеранс тука? Каже ли се нещо на някой който не му харесва, даденото мнение ,край.
Аз си обожавам АфРам. Много си ги обичам. Липсват ми страшно много и СейФер ,та това беше химията на Афра и Мерт. И още ще е в реалния живот. Тайно аз си мисля,че те си се обичат страшно много. Но в монета по-добре да стоят далеч от хорски очи явно.

Общи условия

Активация на акаунт