Отговори
# 495
Катя, не, не са от тук. Тук атмосферата е приятелска, по принцип. Принципът днес е нарушен. Нищо. Търпението е голяма работа.

# 496
Тино, не само таговете на Афра ги няма, а и тези на Серенай, Бурак, сигурно и на други, но за други не съм проверявала.

# 497
  • София
Ох, Мистери, аз ако съм изкукала, то какво би казала за тези, които наричат Мерт друсалка, жиголо, женкар, курвар?

Същото!

# 498
На мен ми е интересно как може да излезеш и да заявиш, че нямаш нещо с някого, когато никога не си заявявал, че имаш. Thinking
Чувствам се объркана!
Правилно, но интересно, че Афра го направи една зима, на един РД, ако не ме лъже паметта.

То е ясно, че тези неща няма да ги напишете директно, но имаме акъл и разбираме от намеци. Еванджелин си го пише директно от месеци, пък уж обичала Мерт. И Хакан е нонстоп с Афра, съмнения за тяхната връзка никога не прочетох.

И Мерт ходи по ресторанти с Мирай, а не по барове. Тенис гледат заедно, какво да се направи като има повече общи интереси с нея, а не с Афра. Кучето си кръсти на специално място за тях, не беше достатъчно. Ходи с нея и приятелите ѝ на НГ, не беше достатъчно, тя си обикаля половин лято в Америка, проблем нямаше, появи се в последствие, като излязоха снимките на Афра от баровете. А Афра какво направи за него, освен че качи снимки от почивки, но тя от всяка почивка качва. Не е чудо невиждано. С другия Мерт много повече се раздаваше. И в казармата му ходи, и майка си водеше на почивки с него, публично му се обясняваше в любов пред Акиф и ко.

Лилия, в инстаграм Lite излизат таговете на Бурак, Серенай и т.н, но не и този на Афра.
Може пък да е я блокирал, за да не се стига до ситуацията да го отследва за пореден път, то всичко си има някаква мярка. Сега и да иска не може да го последва или пише.
Интересно по какъв начин може да докажете, че не е блокирана, като го твърдите толкова смело. Факт, е че таговете ги няма, а знаем кога изчезват.

И новина на Еванджелин, че Мирай отследвала YSL след стори с Афра, е лъжа. Отследва ги преди месеци, още когато отследва Дуйгу. Афра още беше с Мерт и започна да се лепи за Дийгу, отново демонстрира голямо уважение към гаджето си.
 Но иначе е казвала, че "врагът" на моята приятелка е и мой "враг". Но изглежда не важи и за гаджето. С неговите сме приятели.

# 499
Е, Афра тогава каза, че са колеги, нямат лични отношения, аз съм Ок да излиза Мерт и да казва, че са бивши колеги, да са квит и да свършва тая мъка вече.

Аз за името на кучето не съм сигурна.

ПП както Афра е обикаляла миналото лято, така и Мерт обикаляше.

# 500
На мен ми е интересно как може да излезеш и да заявиш, че нямаш нещо с някого, когато никога не си заявявал, че имаш. Thinking
Чувствам се объркана!
Правилно, но интересно, че Афра го направи една зима, на един РД, ако не ме лъже паметта.

То е ясно, че тези неща няма да ги напишете директно, но имаме акъл и разбираме от намеци. Еванджелин си го пише директно от месеци, пък уж обичала Мерт. И Хакан е нонстоп с Афра, съмнения за тяхната връзка никога не прочетох.

И Мерт ходи по ресторанти с Мирай, а не по барове. Тенис гледат заедно, какво да се направи като има повече общи интереси с нея, а не с Афра. Кучето си кръсти на специално място за тях, не беше достатъчно. Ходи с нея и приятелите ѝ на НГ, не беше достатъчно, тя си обикаля половин лято в Америка, проблем нямаше, появи се в последствие, като излязоха снимките на Афра от баровете. А Афра какво направи за него, освен че качи снимки от почивки, но тя от всяка почивка качва. Не е чудо невиждано. С другия Мерт много повече се раздаваше. И в казармата му ходи, и майка си водеше на почивки с него, публично му се обясняваше в любов пред Акиф и ко.

Лилия, в инстаграм Lite излизат таговете на Бурак, Серенай и т.н, но не и този на Афра.
Може пък да е я блокирал, за да не се стига до ситуацията да го отследва за пореден път, то всичко си има някаква мярка. Сега и да иска не може да го последва или пише.
Интересно по какъв начин може да докажете, че не е блокирана, като го твърдите толкова смело. Факт, е че таговете ги няма, а знаем кога изчезват.

И новина на Еванджелин, че Мирай отследвала YSL след стори с Афра, е лъжа. Отследва ги преди месеци, още когато отследва Дуйгу. Афра още беше с Мерт и започна да се лепи за Дийгу, отново демонстрира голямо уважение към гаджето си.
 Но иначе е казвала, че "врагът" на моята приятелка е и мой "враг". Но изглежда не важи и за гаджето. С неговите сме приятели.

За Хакан не пишат нищо защото си личи, че момчето е гей и затова за тях не казват нищо. Напротив в Lite точно тага се вижда на Афра, и много пъти феновете на Афрам го качиха в туитър за такива като теб. Не знаех че това че Мерт не се разбира с Дуйгу трябва да означава и Афра да не се разбира с нея, и доколкото знам Мирай и Дуйгу имат проблеми помежду си, и може би Мерт затова я отпоследва

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 21:01 от anabeell

# 501
Има видео, отиди да видиш, Тино. На 5-ти април Мирай е следвала YSL, хората са проверили. На 7 април качват снимката на Афра. Нататък е ясно. С радио не ми се спори, но рекох да си кажа Stuck Out Tongue Winking Eye

Намерих го Sunglasses

https://x.com/duzmantik02/status/1920095991606186169/video/2

# 502
Ето ти едно радио. Нито "големия" му приятел Ерсин беше, нито "колежката" Афра.
Интересно и, че нямате драма с това, че Дуйгу отследва Мерт след като беше в Маями с Афра. Само Мирай е злобарката, Дуйгу е новата любимка.
 За Неслишах да не отварям тема, и това подминахте, защото е приятелка на Афра. Ако го беше направил Сезер например,
10 страници щяхте да изпишете. Мерве и Бейза си го следват засега, не им е било накърнено голямото его, че ги е отследвал. И не пуснаха коментари за мъжете Водолей, какъвто е и Мерт.

# 503
След като някой те е отследвал, защо да не го отследваш и ти? Яли и пили сте на една маса, бил си в дома му, пътували сте заедно... В егото ли е проблема и чие его? Нейсе, нейсе, не ми отговаряй Grinning

Красавица Heart Eyes

# 504
Еми явно Афра още не е казала на Мерве и Бейза да отследват Мерт или да пуснат някое тематично стори.
Това не може да е сериозно.

# 505
  • София
Тино, права си, ИТ съм, но не се смятам за велико. Такива като тебе се смятат за велики и всезнаещи.
Относно това, че не съм правила забележка на други хора, много бързо ме изтриха, след което не писах тук близо два месеца. Така, че съжалявам, пак си в грешка Joy

# 506
Загубих се в спора, сега кой кого и за какво напада. 😂 Двойният аршин на известна група тук хора е ясен и винаги е бил ясен.
Аз най-вече не разбирам най-силният ви коз "излиза по заведение или ходи по барове". 😂😂 Това лош човек ли те прави?🤣 Вие не ходите ли? Социален живот нямате ли?

Другото нещо, което ми е много нелепо, хора които ги следват по стотици хиляди, в някои случаи и по милиони хора, как разбраха, че еди си кой ги е unfollowнал. Мен дето 360 човека ме следват, след години разбирам, че някой си ме бил махнал.

# 507
# 508
След като някой те е отследвал, защо да не го отследваш и ти? Яли и пили сте на една маса, бил си в дома му, пътували сте заедно... В егото ли е проблема и чие его? Нейсе, нейсе, не ми отговаряй Grinning
Ако бившата ти си има нова тръпка, нормално да премахнеш всичко свързано с нея.  Афра гледа да не остава дълго необвързана.
Гледам братята и баща му не са "трипли" и все още си го следват, че и лайкват. Чудо невиждано.
  Най-добре въобще да не се връща Мерт. Ако си купи къщичка някъде по Европа и ходи само за снимки, както правят Туба, Мерием, Халит и Бергюзар доскоро, пък гледам не са с провалени кариери, нищо че не са първи в класацията на adba. Докато Афра през ден позира за Акиф и ко, може да каже една-две думи за личния си живот. След като Мерт е неоткриваем.Защо и е да залъгва феновете като мълчи. Мерт е с Мирай и ѝ рушат имиджа. Нали така? И по клубовете ѝ изневеряваше, пък после си го прибра 2 пъти, как става това? Гордост май няма, ще кажете, че е било любов.
Получавам дежа вю

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 21:43 от Tinо

# 509
  • София
Тино, ти само солота и на двамата ли четеш в Х? Че баш такива глупости пишеш.

Къде е Бубанка, да трие всичко, че не си струва да се четат тези простотии.

Общи условия

Активация на акаунт