Отговори
# 570
Мерт е късметлия, че са го поканили на рождения ден въпреки, че ги отследва в Инстаграм. 😂

# 571
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ново е! Мерто е на бърдей на племенника си!

Ето, това чаках! Heart Eyes Сега с брат му ще обсъдят подаръка за баща му, който занесоха момичетата Stuck Out Tongue Winking Eye.
Вече си е в Турция Blush, сега ще спя спокойно GrinningSunglasses.

# 572
  • Ямбол
Здравейте сладурани.Мен ме е тръшнал страшен грип,но си ви чета.Относно хейта към Афра ще кажа,че това е напълно целенасочено много хора не понасят нейния успех и се чудят само как да вредят.Гадняри.
Аз лично не обръщам внимание на глупавите хейтъри понеже според мен са кухи лейки със скучен живот.Аз си лайквам нашите Афрам навсякъде и с каквото мога ги подкрепям .Искрено се радвам на техните успехи и им пожелавам всичко добро .❤️🧿

# 573
Мерт е късметлия, че са го поканили на рождения ден въпреки, че ги отследва в Инстаграм. 😂
Лили, много готин коментар! Оценявам чувството ти за хумор. Joy
 Като гледам снимката е от заведението на брат му -  Мерт се е "извинявал" на цялата фамилия. Joy
А как хубаво съвпада рождения ден на Мелик с деня на майката.

# 574
според мен, Мерт не се е извинявал, защото е нямало за какво. Не вярвам да е скаран със семейството си. Проблема с инстаграм е или технически или служебно наложен. Семейството му го знае още когато е станало.

# 575
# 576
# 577
  • София
kotelena, направо бях забравила за подаръците, притесних се Blush
Снимката е от къщата на Мерт. Детенцето май имаше рожден ден вчера, празнуваха го в заведението, имаше клипчета.

# 578
Още вчера си помислих, че Мерт пуска сторита с тенис мача, за да си мислят, че още е в Италия,  и се е промъкнал обратно. Без журналя. Умно момче.
И най-накрая да го видим, добре изглежда.

# 579
Мистери, аз  съм объркала за рождения ден, понеже следващото стори на брат му пак е с балони!

# 580
Афра и Енгин са се последвали взаимно.

# 581
Афра и Енгин са се последвали взаимно.
Колеги са 😃.

# 582

И още видео от инфлуенсърското събитие Stuck Out Tongue Winking Eye

https://x.com/babysharkimsi/status/1921645003308154897

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 22:20 от Еванджелин

# 583
Първо се зарадвах на снимката на Мерт, брат му и малкия сладур, а сега имаме и сладка Афи (за бермудките не съм много сигурна 😁).
🐑🌹🧿

# 584
Много ,много е красива. Пак я повтарям ,огън момиче е нашето Афи

Общи условия

Активация на акаунт