Отговори
# 585
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
kotelena, направо бях забравила за подаръците, притесних се Blush
Снимката е от къщата на Мерт. Детенцето май имаше рожден ден вчера, празнуваха го в заведението, имаше клипчета.
Мистъри, аз толкова ви се изкефих, как бих могла да забравя Stuck Out Tongue Winking Eye.

Още вчера си помислих, че Мерт пуска сторита с тенис мача, за да си мислят, че още е в Италия,  и се е промъкнал обратно. Без журналя. Умно момче.
Нинка, още като видях сторите и си помислих същото Sunglasses.

Ехх, какъв ден е днес Rolling Eyes. Първо видяхме чаровния Мерт а сега за лека нощ и нежната красавица Афи Heart EyesHeart EyesHeart Eyes.
Много им се радвам на тези сладури Kissing Heart. Ще се радвам да са много щастливи и още по-успешни!
За жалост хейтъри винаги ще има! Хора, умиращи от завист и непонасящи чуждия успех за мен не могат да бъдат щастливи в собствения си живот!
Важното и АфРам да си живеят живота както им е кеф, според своите си убеждения и желания!
Кой, с кого, къде и какво те си знаят!  Да си свиркат и хич да не им пука! Мисля си, че точно това правят!

# 586
Само напред и нагоре, тепърва й предстоят  още по-големи успехи ..  Hug

# 587
# 588
Момичета, добре, че поне част от вас успяхте да отидете и да посетите семействата на Афра и Мерт. Да им покажете, че има и свестни фенове, които с любов се отнасят към своите любимци. Че ги уважаваме.
Много се радвам за вас. Толкова хубави емоции донесохте в темата. Мисля, че дълго време ще ни държи.
Пожелавам лека вечер на всички и от утре успешна седмица!

# 589
Знаете ли момичета,след тези спорове за следванки,отследванки в инстаграм се замисилих за моя профил там.И какво да кажа,0 публикации,1 последовател и то човек когото изобщо не познавам и 18 последвани,а профила ми там е от много време,едно поне 5-6 години,че и повече ще има.Първата ми регистрация беше в Х,много отдавна,още когато Росен Плевнелиев стана президент.Регистрирах се там за да прочета една публикация на бившата му съпруга и толкоз.След това се регистрирах във фейсбук.Открих много мои роднини,приятели,съученици,пък ако щете и бивши гаджета с които не съм се виждала и контактувала с години.И след това дойде Инстаграм.Там влизам за да чета неща които са ми интересни.Не следвам нито роднини,нито приятели,нито познати,нито пък публикувам нещо.Нямам и намерение.Сега трябва ли да се извинявам на всички,от далечни роднини до комшии,че не ги следвам?На мен много не ми пука от тази ситуация ама и на тях също не им дреме и не им пречи да се чуваме и виждаме.Така,че за мен последванки и отследванки в социалните мрежи не ме вълнуват.Предпочитам да изляза с близък човек на кафе ли,на кино ли,на разходка ли,отколкото да слагам някакви знаци /лайкове/ под фотоси /сторита/ и с това да съм си изпълнила приятелския дълг.Когато уважавам и ценя някого няма нужда да му го доказвам чрез социални мрежи.Едно "Здравей,как си?Искаш ли да се видим?" е достатъчно.

# 590
  • София
Ще ви споделя защо всъщност не занесохме подаръци на Афра и Мерт.
Който следи темата от повече време знае, че част от тази годишната ни група ходихме и миналата година в Истанбул.
Освен, че видяхме почти целия каст да снима в имението (разказвах тук тогава), успяхме да оставим и подаръци на Афра и Мерт, пак специално от България. Затова и тази година им предадохме само поздрави.
За целта приятелката, с която ходихме се свърза с ОГМ. Оставихме подаръците там. Бяха много учтиви, но ни излъгаха, че нямало сет Joy За сметка на това на следващия ден видяхме как им ги занесоха в ялъто, та знаем, че са стигнали до тях Blush

Скрит текст:

# 591
За Афра и Мерт   очаквам да се наложат  и станат супер звезди и сега е момента  
за правилен подбор на следващи проекти.
Пропуснах почти целия 3 сезон и влизам отскоро   за информация за  нови проекти.
Дразнещо е да се нападат взаимно пишещите.
Всеки има право на мнение по темата
Както повечето водещи актьори в Турция Афра и Мерт нямат намерение за брак  и деца до поне 33-35 г.
Това ,не означава да  са сами ,необичани и не-гушкани дотогава,когато ще сменят приоритетите
Аз ще се радвам на всяка тяхна  любов (голяма ,мимолетна, изпепеляваща към който и да е ) и ще съм разочарована само , ако си лягат  самотни и пропускат живота ,опита и приключенията

Скрит текст:
За феновете на АфРам не се отчайвайте от раздялата.Може да се съберат,както Пенелопе Круз и Хавиер Бардем ,които се ожениха след 18 г  и много ,много връзки и на двамата

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 00:21 от Инана

# 592
Ай ама чудесно включване от Мерт и Афра като за лека нощ ,за край на седмицата и за едно много хубаво ново начало на новата седмица Heart
А Афра е просто бижу на новичките кадри и видея Heart  Красиво момиче  Heart

# 593
  • София
Ох, понеделнишки, усмивката ли си е направила нов профил 💆‍♀️

# 594
Ох, понеделнишки, усмивката ли си е направила нов профил 💆‍♀️

Добро утро, момичета!

На мен малко на Сенгурито ми прилича. 😵‍💫

# 595
Добро утро и честита нова седмица, момичета Kissing Heart

# 596
Добро утро, момичета 🫶

# 597
вчера видях сторито на брата на Мерт и отдолу пише тага на Афи. По-късно реших да ви го покажа и да питам какво означава това, малко съм боса с инстаграм. Но това в сторито вече го нямаше, или бе с таг на мерт или без никакъв. Успешен ден!

# 598
Здравейте, момичета!
Пожелавам успешна седмица на всички!
Дано вече имаме само положителни новини за Афрам Simple Smile
Мистери, страхотна организация сте направили миналата и тази година. Евала ви!Може ли да помоля,ако пак се планира нещо такова поне да участвам към подаръците. Да дам и аз своя принос към Афрам и семейство Simple Smile

# 599
Мистери,защо си помисли това?Объркала си е..
Ако имам да казвам нещо не бих се скрила под нов профил
Достатъчно житейски опит имам,че да стоя твърдо на позициите си и да защитавам мненията си такива,каквито ги смятам за правилни

Общи условия

Активация на акаунт