Отговори
# 600
  • София
Мистери,защо си помисли това?Объркала си е..
Ако имам да казвам нещо не бих се скрила под нов профил
Достатъчно житейски опит имам,че да стоя твърдо на позициите си и да защитавам мненията си такива,каквито ги смятам за правилни

Вал, не говоря за теб, а за онзи трол, seungri май се пишеше. Думата означава усмивка не помня на какъв език. И преди се е коментирало. Ако имам нещо към теб ще си го напиша.

# 601
Супер стар! 🧿🪬♾🤍🧄

🌟🌟🌟🌟🌟

# 602
тия дни някой бе писал за старите любови на Афи, а Мерт имал ли е такива, които да са известни?

# 603
Не, Афра му е първата и последната! HeartpulseHeartpulseHeartpulse

# 604
Мистери,благодаря за уточнението.
Включих се,защото първото име,с което писах тук и което промених в последствие беше Усмивката20
Извинявам ти се

# 605
Оп! 🧿🤍♾

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 18:25 от BELL-

# 606
При мен вижте как е в профила на Мерт ,това е от както се върна от казармата ,нещо му има

# 607
Албенка, това е последната му публикация!

# 608
Официален край на партньорството с Dimes 🥲
Приятни и свежи рекламки бяха

# 609
Тъкмо това щях да питам. Значи приключиха Димес и Рамо. И режисьорът на последната реклама качил някакво стори, но явно е от миналата година!

# 610
Като видя тази усмивка и аз се усмихвам.🤍
П.с.: При мен публикацията се визуализира нормално, но не получавам известия за сторита и публикации - както на Рамо, така и на Афи. 🥺Тотално се бъгна Инстаграм този месец.😡

# 611
Има слухове, че Мерт ще снима за Нетфликс сериал и скоро трябвало да обявят подробности.

# 612
  • София
Аз имам днес известие от Мерт, но на Афра вчера нито едно. Те туркините не разбират поста, но за мен си е сбогуване с Димес.

Не разбирам защо излизат толкова клипове с Енгин, а с Афра няма нищо. Няма ли външни сетове тя, много ми е странно.

# 613
Последното изречение от капшъна на Димес (написаното на английски) се използва като сбогуване в англ. Затова и като такова примам поста, като благодарствен и прощален.

# 614

🤍♾🧿🪬🧄

Общи условия

Активация на акаунт