Отговори
# 615
Сладурана.🌹 Може ли някой да каже какво е написала. Автоматичния превод ми дава "болна съм", но се надявам да е грешка и да е "готова съм"🥺🤍

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 21:05 от Iv32

# 616
И на мен ми стана интересно. Как Димес се сетиха да платят на Мерт за край на сътрудничеството си .

# 617
И на мен ми стана интересно. Как Димес се сетиха да платят на Мерт за край на сътрудничеството си .
Договорите се сключват за година. Сега е изтекъл и няма да се подновява.Благодарят за сътрудничеството.Жест.Снимката е от миналата година по време на заснемане на рекламата.Парите си ги е взел отдавна.

# 618
Договорите се сключват за година. Сега е изтекъл и няма да се подновява.Благодарят за сътрудничеството.Жест.Снимката е от миналата година по време на заснемане на рекламата.Парите си ги е взел отдавна.

Това е ясно , но за първи път го виждам  Например договорът с банката свърши и Мерт си изтри поста Едва ли не са доволни Grinning А както се знае Мерт  не споделя много без причина Сега да не се е насочил към инфлуенсърския бизнес Grinning

# 619

Това е ясно , но за първи път го виждам  Например договорът с банката свърши и Мерт си изтри поста Едва ли не са доволни Grinning А както се знае Мерт  не споделя много без причина Сега да не се е насочил към инфлуенсърския бизнес Grinning
Все пак спечелиха престижна награда с тази реклама,а и самата тя беше иновативна и много хубава.Има защо да благодарят.И първата беше успешна.

# 620
Сладурана.🌹 Може ли някой да каже какво е написала. Автоматичния превод ми дава "болна съм", но се надявам да е грешка и да е "готова съм"🥺🤍

Страхотна енергия блика от Афра винаги! Сигурно е готова.

# 621

Казва на гримьора си, че се е получило. Понеже той пита: Според мен се получи, м?

# 622
Благодаря, Еве.🌹

# 623
От бижутера!
И на мен много ми липсват! 🤍♾🧿🪬🧄
[
https://x.com/afrafanii/status/1921995443677921411?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 624
Добър вечер,момичета  Kissing Heart
Еее жалко щеше ми се още от рекламките със сокчетата да излезнат.  Cry  Бяха много свежарски и сладки . Heart
Красива Афра готова за новия работен ден имаме удоволствието да видим на новичките снимки  Simple Smile  Heart
Не само на бижутера  на всички много липсват сладките СейФерчета  Heart  Ние все пак  можем да ги гледаме всяка делнична вечер по БТВ Стори ,а и ютюб да не го забравяме така че да се разсейваме докато се появят новите проекти на Афра и Мерт.

# 625
  • София
От много време не съм слагала, ама ей сега ми дойде отвътре

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄

# 626
Чакай и аз да сложа!😜
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄

# 627
И аз се присъединявам!
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 628
  • София