Отговори
# 705
Добро утро.На почиващите-приятна почивка,на работещите-лека работа.

# 706
Хелоу, момичета! 🫶
Еве, какво ѝ линчуват на Неслишах и защо? Какво пишат? На мен не ми излиза нищо в Х?

# 707
Хелоу, момичета! 🫶
Еве, какво ѝ линчуват на Неслишах и защо? Какво пишат? На мен не ми излиза нищо в Х?

Здравейте, момичета!

Неслишах качи стори миналата седмица, в което казва, че мрази мъже, които са зодия Водолей. Приятелите й, които са зодия Водолей сигурно са очаровани. 😁От тогава се радва на голяма "любов" в Х.

# 708
Ауу текат ми сълзите Grinning

Бел, защо била Неслишах в Бодрум, какво се опитвала да направи, как го правела, фалан.

Аз не разбрах как това, че Неслишах не харесва мъже Водолей е свързано с линча по Афра. Ама то аз какво ли разбирам хахах.
Нали говорихме вече за двойните стандарти? Ето ви пример нагледен Stuck Out Tongue Winking Eye

Да повторя, че са линчували Афра, тя Неслишах яде линч нонстоп.

# 709
Хелоу, момичета! 🫶

Здравейте, момичета!

Неслишах качи стори миналата седмица, в което казва, че мрази мъже, които са зодия Водолей. Приятелите й, които са зодия Водолей сигурно са очаровани. 😁От тогава се радва на голяма "любов" в Х.

Само Мерт ли е тази зодия, че всички я намразиха толкова много.

# 710
Хелоу, момичета! 🫶

Здравейте, момичета!

Анабел, аферин Grinning

# 711
Хелоу, момичета! 🫶

Здравейте, момичета!

Анабел, аферин Grinning

Ами не е ли така, само Мерт ли е тази зодия. Малко започват да драматизират и да се хващат за най-малкото нещо, човек вече не може да качи нищо, само защото те ше го свържат или с Мерт или с Афра

# 712
Хелоу, момичета! 🫶

Здравейте, момичета!

Те повечето по-принцип не я харесват, доколкото разбрах заради някои лайкове в миналото и заради разни други неща. А сторито с Водолеите беше "проблемно", защото по някаква чиста случайност предния ден отследва Мерт в Инстаграм.

# 713
Да внеса малко разяснение за който не знае, че както го е написала Лилия, все едно Неслишах е пуснала специално стори, за да каже, че не харесва водолеите мъже.
Неслишах не е някоя от онези приятели, зациклени на приятелите си и в инстаграма си имат постове свързани само с въпросния приятел /сещайте се за кого говоря/. Момичето си има личен и професионален живот. Има си гадже, прекарва време със семейството си, работи за GQ и води The Istanbul Spotlight, където среща зрителите с известни хора от света на изкуството и спорта. Та в онова стори си говореха за зодии с Каан Мирач Сезен от сериала Sahipsizler и момичето мимоходом спомена, че не харесва мъже водолеи. Ето ви драма, ти да видиш!

# 714
Между другото от тези Афрамски профили, които аз следя не виждам някой да е линчувал Афра. Някои са писали, че не харесват Неслишах, а други не харесват освен нея и приятелите на Мерт. Линч към Афра не виждам, вече ако говорим за профили на солота не съм изненадана, защото те едни и същи линчуват и двамата. 😵‍💫

# 715
Зодия Водолей не е за хареване, ще ме извинявате, ако има такива сред нас, вие сте изключение Simple Smile
така че Неслихан много добре я разбирам в изказването. Наистина търсят под вола теле тия фенове.

# 716
Сигурна съм, че при подобно стори от Ясир, Али или недай си Боже Мирай, включващо зодията на Афра и те ще изядат здрав хейт. Това са хора, които перфектно знаят как стоят нещата в социалните мрежи и още по-перфектно знаят каква реакция ще предизвикат.

# 717
Сигурна съм, че при подобно стори от Ясир, Али или недай си Боже Мирай, включващо зодията на Афра и те ще изядат здрав хейт. Това са хора, които перфектно знаят как стоят нещата в социалните мрежи и още по-перфектно знаят каква реакция ще предизвикат.

Това че някои свързват всичко с Афра или Мерт, не е проблем на тях, а на техните солота. Просто търсят причини через техните приятели да хейтят Афра и Мерт

# 718

Това че някои свързват всичко с Афра или Мерт, не е проблем на тях, а на техните солота

Съгласна съм.

# 719
Благодаря Ви момичета за изчерпателните отговори! 🌹🌹🌹
Аз съм Водолей и много си харесвам зодията! 😜 Не можем на всички да се харесваме обаче пък и не е задължително! 😜

Общи условия

Активация на акаунт