Аз съм след 2 чаши бяло вино
Зълва ми е именничка и свекървата (ама тя не се брои), та досега бяхме на маса ииии...малии, замаяно ми е, как ще кърмя алекс не знам

ПаПа
Цвети
Цачи
Вени
Ели
Венчето
Магиии
! ! !
Моля, не черпете, че в този празничен ден съвсем щееее
!
. Последваха 2 седмици с тъмно течение и повторен видеозон да се установи уж защо продължава толкова дълго. Бебето все още с тупащо сърце! Това става в четвъртък, аз вече грея защото мога спокойно да съобщя радостната новина на мъжо и на света... до снощи, когато всичко се повтори. Този път беше много по-леко и в интерес на истината не съм толкова притеснена. Оптимистично настроена съм, че всичко е наред и този път. Естествено такива работи ми се случват все на уикенда. Сега ще си чакам до утре да видим какво ще ме правят този път. Док. каза че ако има пулс в 12 седмица ще бъде много добър знак. Гаранция никаква не може да ми даде, защото определено приличало на първи признаци за загуба на плода, но малкото човече явно се бори. Понеже стана не точно по план това бебешоче все си казвам, че щом е станало, значи ще го бъде, дано наистина е така. Както знаете имах планове за бебе тази година но чак след 4 месеца като се върнем от ваканцията. Малко предварително се случиха нещата, но аз съм много доволна, въпреки че някои планове ми се объркват. Ето и това пътуване до БГ през Май може би нямаше да го направя особенно в тази ситуация ако вече нямахме билетите. Ама док не го вижда като проблем хич, нито пък ми постави някакви забрани. Препоръчани теми