Отговори
# 270
Честит рожден ден на първоаприлчетата - Мати, Станислава и Ана-Мария!

Честит имен ден на малки и големи именници! 

Честит празник на смеха!

# 271
Честито на именници, рожденници ио всички, имащи повод за празнуване!

# 272
Бреййй, ама много бързо ме разконспирирахте значи Mr. Green
За тези, които са със съмнения...

Няма лъжа, няма измама, през ноември пак ще ставам мама Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес съобщих и на нашия тати, който е рожденник и той си помисли естествено първоаприлска шега, ама пък вика ми знам че не си падаш по такива работи. Пък аз и снимков материал имах и това го убедило.
Благодаря на всички от сърце за пожеланията, дано наистина всичко мине благополучно и този път.

# 273
Мискееееееееееееееееееее, ей такава прекрасна новина ми трябваше в този хубав ден Hug Hug Hug Hug Hug

Желая ти от сърце лека бременност Grinning

Страшно много се радвам Crazy

# 274
Мис, аз в предният ти постинг не видях нищо, ама сега като прочетох, ей, много се развълнувах! Hug
Желая ти едно здраво бебенце през ноември, леко износване и раждане!   bouquet
Във 2-ят месец ли си вече, разкажи повече де! Blush

Честит имен ден и на Леси, Ра-Ра и Цачката!

Много здраве, целувам ви! Hug   bouquet  Hug

Леси, не съм знаела че носиш толкова хубаво име, отива ти много! Hug

# 275
Мис, аз в предният ти постинг не видях нищо, ама сега като прочетох, ей, много се развълнувах! Hug

Да издам - не е в постинга, гледай над аватара Simple Smile

# 276
Ей, Мисче, ЧЕСТИТООООО!
Страхотна новина!
От сърце ти желая лека и безпроблемна бременност и едно сладко здраво бебче!
Hug Heart Eyes Hug

И ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!   bouquet Много да те слуша и обича! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 21:02 от envia

# 277
юлче, рядко чета там, ама ето виж къде се криели тайните Grinning

А ти?Ако и ти кажеш че си бременна ще се напия  Mr. Green

# 278
Crazy Crazy Crazy Аз съм след 2 чаши бяло вино  Crazy Crazy Crazy Зълва ми е именничка и свекървата (ама тя не се брои), та досега бяхме на маса ииии...малии, замаяно ми е, как ще кърмя алекс не знам Party Joy hahaha
Мисче, мила, много се радвам!
Няма да ми стигнат думите да опиша каквото искам да ти пожелая. Бъди здрава! Здраво бебче през ноември ти желая!
Hug
юлче, имам един тест в нас, да ти го пратя на e-mail-че Party

# 279
  • 2 етажа над тавана
Мисчеееееееееее, страхотна новина!!!! Пожелавам ти от все сърце лека бременност и през ноември - едно красиво и здравичко бебче! Хиляди целувки и прегръдки! Hug Heart Eyes
Да ти е жив и здрав рожденика! Много да ти помага!  bouquet

# 280
Аууууу какви хубави новини се носят из форума днес.
Мисче, желая ти лека и безпроблемна бременност и още едно сладко бебче през ноември

# 281
  • София
Мисче, Честито мила моя! Много лека и весела бременност ти желая! Поздрави на рожденника! Браво, добра работа е свършил!  Mr. Green  bouquet

Честит Имен Ден на Леси  Hug ПаПа   Hug Цвети  Hug Цачи  Hug Вени  Hug Ели   Hug Венчето  Hug Магиии  Hug ! ! !   bouquet Моля, не черпете, че в този празничен ден съвсем щееее 

Юле, на теб в какъв смисъл да стискам палци?  Mr. Green

# 282
  • София
Мисче, страхотна новина научавам! Лека и безпроблемна!

Ето малко снимки от днес : http://family.webshots.com/photo/2437796010057718807njDlsF - гледайте от тук нататък!

# 283
Момичета,много сте мили, трогнахте ме Hug!

Фил, точно в аватара го сложих да видя колко време ще отнеме да ме разкриете, ама още в следващият постинг след моя бях разкрита. Много бързо, не очаквах, аз щото рядко се заглеждам там.

Та да си дойдем на думата.
Я сега тези дето бяха изтеглили бебе от Новогодишната баница да си признаят имат ли нещо за казване ( щото и аз бях една от тях)!

Ами подробности... знам от вече почти месец и много старателно укривах от всички, а така исках да се похваля. Направих го, защото реших да изненадам таткото ни, а беше честно той да научи първи и тъй като днес е големият ден чаках до сега. Междувременно преминах през един малък кошмар и съжалих, че не му бях казала веднага. Първата ми бременност беше толкова лека без никакви усложнения, абе мечта. Сега още в 6 седмица направих страхотен кръвоизлив както си бях на работа предходен от 3 седмици в страхотни болки. Това става 3 дни преди насрочения ми първи час при док.  Естествено си помислих че това е краят. Болките след това събитие спряха и не са се появили отново и до ден днешен. Беше на уикенда и док не бачка, звъннах в болницата, казаха ми какво да правя ако се развият нещата еди как си и в понеделник сутринта да бягам за преглед на видеозон да видим дали е било аборт или извънматочна. Тукашните мами знаят че ни се полага само един видеозон за цялата бременност и той е в 16та седмица. На мен ми направиха първия в 6та седмица. Чудо на чудесата, но след баташкото клане бебето беше живо Praynig. Последваха 2 седмици с тъмно течение и повторен видеозон да се установи уж защо продължава толкова дълго. Бебето все още с тупащо сърце! Това става в четвъртък, аз вече грея защото мога спокойно да съобщя радостната новина на мъжо и на света... до снощи, когато всичко се повтори. Този път беше много по-леко и в интерес на истината не съм толкова притеснена. Оптимистично настроена съм, че всичко е наред и този път. Естествено такива работи ми се случват все на уикенда. Сега ще си чакам до утре да видим какво ще ме правят този път. Док. каза че ако има пулс в 12 седмица ще бъде много добър знак. Гаранция никаква не може да ми даде, защото определено приличало на първи признаци за загуба на плода, но малкото човече явно се бори. Понеже стана не точно по план това бебешоче все си казвам, че щом е станало, значи ще го бъде, дано наистина е така.  Както знаете имах планове за бебе тази година но чак след 4 месеца като се върнем от ваканцията. Малко предварително се случиха нещата, но аз съм много доволна, въпреки че някои планове ми се объркват. Ето и това пътуване до БГ през Май може би нямаше да го направя особенно в тази ситуация ако вече нямахме билетите. Ама док не го вижда като проблем хич, нито пък ми постави някакви забрани.
Оффф, надявам се не ви отегчих с дългия си и леко негативен разказ, но това е положението при мен. Иначе във вторник влизам в 9та седмица. Терминът ми е за 12 Ноември. Леле не съм мислила че ще бременея на лято, все си казвах че няма да ми хареса заради жегата и се надявах на друго пролетно бебе, а то какво излезе.

# 284
  • София
Мисче, стискам палци! Hug

Общи условия

Активация на акаунт