Отговори
# 285
Мис, въпреки че се натъжих че нещата не са започанли спокойно, стискам много силно палци и вярвам, че бебенцето ще се пребори! Hug

Вени, много хубави снимки! HugКажи днес празнуваш ли, как ти е цялото именце?

# 286
Вени, Фил, благодаря  Hug

Вени, много си хубава днес, и новата прическа ти е много гот!

# 287
Фил, Вени май не празнува днес. Но тя да си каже.

Вени, страхотни снимки, много ти тичат очилата и новата прическа Mr. Green

Миси, дано проблемите приключат, пък пътешествието до бг в този момент си има и добри страни - тук прегледа на видеозонон поне е евтин Wink

# 288
  • 2 етажа над тавана
Мисче Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

Вени, много хубави снимки.Роклята ти страшно ми хареса!

# 289
  • Добрич

Мисче , страхотна новина и дано всичко е наред  Hug. Пожелавам ти лека бременност!!!  bouquet

# 290
Мисче, дано всичко да е наред и да няма повече място за притеснения Praynig Hug

# 291
  • София
Мисче и от мен едно силно гуш и стискане на палци!  Hug Praynig В добро и зло ние сме тук  Hug Hug Hug Ако не те бяха разконспирирали толкова рано надали щях да забележа аватара ти  Embarassed

Мати с много хубава торта  Heart Eyes! Вкусна ли беше?

# 292

Миси, дано проблемите приключат, пък пътешествието до бг в този момент си има и добри страни - тук прегледа на видеозонон поне е евтин Wink

Мдааа, и аз само за това си мисля. Ще разбера се надявам пола още докато сме там, живот и здраве , де.Феталната морфология в кой месец се правеше? Трябва да проуча къде във Варна има добро място, някой ако има инфо да свири ( Варненките Mr. Green)

Момичета, страхотни сте, благодаря ви Hug!

# 293
Честито за чудесната новина и от мен. Не се притеснявай - всичко ще е ок. С дъщеря ми направих три страхотни кръвоизлива, но слава богу нищо лошо не се случи.   bouquet Hug Peace

# 294
Искам да честитя на Преско, Симеон, Христо, Радослав и Ники за първия Рожден Ден. Много деца се родили на тоз ден, бе. Утре няма да съм тук. Мили деца, желая ви щастливо детство и живот преизпълнен с успехи. Мили мами, нека децата ви винаги ви радват!

Диди, това е голямо успокоение за мен, благодаря, че сподели!

# 295
Мила MissZ, тъй като много добре разбирам как се чувстваш и виждам че още сърфираме заедно из темата се сетих да ти кажа още нещо - причината за моите кръвоизливи беше ниско разположена плацента, т.нар. "плацента превия" - може при теб да е друго, но във всички случаи здраво ще стискам палци и много много гуш за теб. Hug Hug Hug Hug Hug

# 296
               Ч е с т и т  р о ж д е н  д е н   

и от мен на всички годиначета до момента. Да са ни здрави, палави и мнооооооого много късмет в живота!

newsm59                      nbirthday                           newsm67                         cook

# 297
  • София
Преси, Симеон, Христо, Радослав и Ники  - честит ви Първи Рожден ден! Пожелавам ви весело детство и много, много късмет в живота!

Не пазнувам - аз съм Венера!

Чао, тръгваме за летището - пътуваме в 6 часа! #Crazy

# 298
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСКО, ИЦКАТА, СИМЕОН, РАДОСЛАВ и НИКИ! ДА БЪДАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦА!
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА МАМА ФИЛИПА И МАМА ТАНИНА!
Добро утро, момичета!
Едвам гледкам, защото, както се очакваше Али не е спал след такова празнуване, но ето кафенце от мен
Мисче, ти само елаа, пък ще ти кажем къде Hug Flutter Crazy

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 08:44 от СмиНсЧо

# 299
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСИЛ! Heart Eyes
ДА Е ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ, УМЕН И КРАСИВ!
ДА Е РАДОСТ И ОТМЯНА НА ТАТИ И МАМА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ФИЛИПКА! Hug
ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН ТАКЪВ ДЕН
 ЗА ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕНЦЕ!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА СИМЕОН, ХРИСТО, РАДОСЛАВ И НИКИ!

Мисче, много силно се надявам, че всичко с бремеността ти ще е наред!  Praynig Прекрасно е, че си така позитивно настроена! Peace

Момичета, съжалявам за това, което ще пиша, т.к. въобще не приляга на хубавите ни празници, но ми тежи. Отложихме кръщенката на Велина на Великден. Преценихме, че така е по-разумно, заради шарката на Пепи, но на мен ми е тъжно! Знаете, как е като се настроиш за нещо хубаво, пък то се провали... Пепи естествено не е на градина - подтиснат е, крив е... Ще се гледаме цяла седмица, без да можем никъде да мръднем. Ами това е! Тъжно ми е!!! Cry

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 09:15 от envia

Общи условия

Активация на акаунт