Отговори
# 60
  • Boston, MA
Цвети - казват банан (банана на англ).
Нали нашето бъдещо двуезично все още си е само българоезично. Тук доста ни се чудят как така не му говорим на английски, но аз съм сигурна, че той сам ще си го научи.

Смини, благодаря за идеята!

# 61
  • София
Снеж, мисля, че в Пакостник гледах такава каска.

Смин, мерси за бирката НАЗДРАВЕ ! Моя душко вече спи  Heart Eyes

# 62
Снежи, ето каска, но наколенки и налакътници и аз не съм виждала.

# 63
Да, благодаря ви!  bouquet Каската и аз я видях. В краен случай ще купуваме само каска. Има ли някоя от вас такава, доволни ли сте?

# 64
Аз мисля за РД на Стенли да направя детска  торта за малчовците, а за възрастните да е купешка. Да споделя и аз рецептичката за бебешорската торта /пробвала съм я и стана много вкусна/  Peace
Правите крем от нишесте с прясно мляко, натрошавате обикновени бисквити на ситно и сипвате нишестето вътре, разбърквате хубаво. Карамелизирате малко захар и заливате една овална купа с нея, после изсипвате сместа в купата и оставяте да изстине. След това обръщате тортата в една плитка голяма чиния или табличка, оформяте с лъжица, ако се развали някъде и нарязвате банан на колелца и ги залепвате върху цялата торта. Всички продукти се ядът от бебоците, или поне моя ги яде  newsm78 Който иска може и без карамелизираната захар, пак става Предполагам, че става за бебешка торта. Дано да ви хареса  Blush

# 65
Малеее, Цвети, Сминс, не ви ли тежи така вечер?
Аз не мога да си представя да се занимавам вечер с тях, предпочитам да си лягат рано и вечерта да е само на мен и татко им, да си почивам пред ТВ, излегнала се на леглото........
Ако бях на вас сигурно щях да откача, затова никакъв сън след 16 часа, дори и да не е спал цял ден, дори да се дере, че иска да спи, не го слагам, към 19 започваме с ядене, къпане, обличане и в 20 часа вече е в леглото, батко му в 20.30.
Покрай вас се комплексирам направо, чувствам се егати егоистката.......
  bouquet  bouquet  bouquet за вас?!

# 66
Лейси, не си егоистка бе  Naughty И ние сме хора и имаме нужда малко от спокойствие. Аз правя същото като теб, привечер не му давам да заспи или поне се старая да го забавлявам , за да изкара докато стане време да се къпе, да яде и да си ляга. След това си е време за мен и таткото.  Mr. Green

# 67
Снеж, само каска за прохождане и аз съм виждала newsm78
Иначе ако го оборудваш човечето най много да ревне опасано отвсякъде Joy Но има детски наколенки и налакътници за каране на ролери  Peace
Сминси, "безценните" нещо не са ми интересни-хваща ме мигрената Sunglasses
Лейси и аз така предпочитам-вечер поне почивка ooooh!
НАЗДРАВЕ

# 68
Рачеееееее, много готин твоя момък Емо бе!!! Heart Eyes
И на снимките от р.д. на Тонката са страхотни всички хлапета Hug.
Бабълчето нещо ми се губи...

# 69

Наздраве и от мен и лека нощ
По-скоро отивам да уча  Tired

# 70
Честит първи рожден ден на порастналите Калоян и Христо!

Бубка, давам ти идея за торта-морковена.Тук нали има такива, имам и специална бебешка рецепта ако искаш да казвам.Ако имаш книгата What to expect the first year рецептата е от там.Мисля си, че ще им хареса  chef
Ние нали ще сме си в Бг и се чудя от сега каква да е и дали да правя специално за Йоана Rolling Eyes
Ние почти стегнахме куфарите.Този с подаръците е готов LaughingНямам търпение да дойде неделя Grinning

# 71
Леси, мила, не ми тежи, но той заспива седнал ако му се спи ooooh! така че не мога да го накарам да стои буден...та ето - сега е 22.20 и сигурно 90% от бебешорите спят, а аз отивам да го къпя Crazy но от друга страна и така ми е добре, защото лятото (както и предното ) до към 23 сме по морето, капанчета, бирка (Данчееееееееееееееееее, чакам те ей, да знаеш), та и той с нас, ако заспва в 20.00 - няма и море...та не се оплаквам......а с татито пак си имаме нашето време Laughing Sunglasses
Лека нощ на всички!!! До утре!  bouquet

# 72
Цвети тука сме бе слънце ама не пиша много, че уча.
п.с.пускай си скайпа по-често.
Странното е, че и аз не знам къде е Дея, не сме се чували от седмица newsm78

Смин реванпирам се за липсата ми с едно винце

АМ пиеме вече само вечер по 250мл.
За Р.Д. ще сме в Париж и Дисни ленд , живот и здраве, с приятели доста ще сме така, че там ще почерпя

# 73
Mum, пиши как си, как е бременността? Hug

Леси, за какъв егоизъм говориш?Ако да си слагаш децата в 20ч в леглото, щото цял един ден си била отдадена на тях е егоизъм, слагай и мен в графата Sunglasses

За мен е важна дисциплината, пък че лятото няма да мога да стоя с Пресил навън до късно, здраве да е Grinning

Татянка, понеже за скайп имам все по-малко време, та да ти кажа тук, много ми стана мъчно като прочетох вчера за АД-то Миленка CryНай-искрено се надявам да го израсте Praynig

Аз тъкмо се прибрах от РД, така зверски ми се спи, че...Лека нощ и от мен!  bouquet

# 74
  • 2 етажа над тавана
Бабълчето нещо ми се губи...

Да, щото не ме оставят да пиша.Дано утре мога Hug

Общи условия

Активация на акаунт