Отговори
# 45
  • Русе
Диди спи към 10 часа нощем и 2 часа денем.

За кашкавала вярно, че има по-солени - Енви ме присети и днес пробвах каквото имахме в хладилника (от Билла - на пити) - не е солен, беше приет възторжено. Но не се сещам за други марки  newsm78 - май Ементал-а и други подобни с дупки - даже са сладникави.

# 46
Йоан спи средно 10 часа на нощ, но с много чести събуждания. През деня доскоро (нали даже се бях оплакала по 20-тина минути), а от 1 седмица спи веднъж по 1.30 минути - от 13 до 14.30.

# 47
В края на седмицата 14 като идем у майка и татко пак ще празнуваме/те са ми ценните дъртаняни/  Wink

това са ти ценните, а безценните къде Laughing Joy hahaha

# 48
Честито на сладките ни рожденници   bouquet.
Да растат здрави и безгрижни за радост на мама и тати Hug.
Вени, благодаря Blush.
Всичките ни дечица са страхотни Heart Eyes.

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 19:37 от ~ВАНЯ~

# 49
Видях се с Бюти днес, общо взето са излезли по-болни от болницата, отколкото когато са постъпили Sad

Когато има време ще се включи.

Моят човек спи нощем около 11 часа до скоро бяха 12 Confused, през деня 2 пъти по час и нещо, средно за 24 часа-13,5 часа.

# 50
  • Boston, MA
Така, сега да ви споделя размисли за р.д.-то.
Дани, вече е сигурно, е супер фен на патета. Всякакви. Отваря книгата на страниците с патетата и вика "Па-па". Взима кучето/мечето да го гуши и вика "Па-па".  Mr. Green Та сме решили тортата да е с вид/форма на пате. Идея си нямам как да го изпълня това, а готовите торти са само глазура. Та, някой от вас има ли идеи?
Също, за подаръците. Ясно е, че главата му не отбира, но ми се ще подаръкът за първия му р.д. да е важен някак си. Затова исках кола или колело, ама нещо не намирам свестни.
Изобщо в страшно чудене съм изпаднала.

# 51
Здравейте,
завърнахме се от великото пазаруване Joy

Гледам ,че си говорите за любимите ми теми:
храна и сън Naughty

Сминси ,ние се храним от седмица по следния начин(горе-долу):
сутрин 4.30-5 кърма
преди ставане 8-8.30 кърма
закуска 10-10.30 60гр плод
обяд 13-14 120гр манджа(малко увеличихме количеството)
следобед 16-17 кърмакъсен следобед 19ч- нещо зърненко с кисело мляко 50гр
вечер 21.30-22 кърма
...но понякога има и по някое и друго сучене Naughty

Сега за съня:
заспиваме около 22 часа и около 8 сме
около 11.30-12.00 заспива и спи около час
и след това спи според това, дали свекьовците са вкъщи newsm78Като ги няма спи по 2,5 -3 часа,а когато са тук по 1 Thinking
ЗНачи, средно имаме 13 часа сън в денонощие.Мнооого рядко имаме 12 часа нощен сън и когато се случи спим по 1 път на ден за 1,5-2 часа.
Моето диване е заспало в 5 и все още спи, а преди това пак спа 1 час.Е как да не искам да живея сама hahaha

Бубка-нашата торта си е най-обикновена,но ще има изрисувана кола.Нали семе фенове на Буу-то hahahaА можеш да направиш и обичайна торта и да прикачиш някакво пате и разни други джунджурийки newsm78.
Ние няма да му купуваме нищо май.... Embarassed

# 52
Дани, вече е сигурно, е супер фен на патета.

Могат с Милена да основат патеШки фен клуб  Joy  И тя така, мноооого ги оби4а, само 4е каzва Га Га  Laughing

# 53
Бубка, може да направиш торта и за сложиш отгоре готови захарни патета, продават се в сладкарниците.

# 54
Айде момичета, наздраве!

Моят портокалчо се събуди току що от "следобеден" сън (спа от 12.30 до 13.00 и от 18.30 до 20.00) така, че вечерта е наша bowuu

# 55
  • Boston, MA
Да, става, Наде, готови патета и тук мисля, че мога да намеря. Ама самата торта тогава каква да е? Шоколадова не става. Нещо бяла? С какъв крем?
Извинявайте за идиотските въпроси, но както става ясно, представа си нямам.

Хайде с Миленка в клуба Simple Smile. Като каза "Га-га", се сетих. Друга смешна случка с патетата - една приятелка американка гледа Дани една вечер. После тя ми разправя как двамата "четат" книгите и той й вика "Па-па", тя му казва ""Куак-куак" (както тук се смята, че казват патетата). Той пак "Па-па", тя си знае нейното. И с останалите животни не бяха се разбрали (прасето е различно, жабата). Накрая достигнали консенсус с банан.  Laughing

# 56
Сминси-Моето пък още спи newsm78Вече 3,5 часа и на обед 1 newsm78.То за кога да става незнам Thinking

Бубка-как така с БАНАН?Казвате банан  или сте яли?

# 57
Честит първи рожден ден на Калоян и Христо!Да са здрави,весели,игриви за радост на мама и тати!
За спането Калоян вечер спи по 9часа или 9 и 1/2,а през деня преди обяд по час и половина,а следобедния му сън е от 2 до 3 часа,т.е. общо му се събират също около 13ч.
За рожденния ден и ние сме решили, че ще е на заведение с приятелчетата и мамите,но не сме избрали кое ще е заведението и торти още не съм гледала, подарък не сме взели, изобщо другата седмица ще е доста обикаляне по задачи.

# 58
Бубка, аз мисля с с такива бисквити, наредени в кутия от сладолед, посредата с кисело мляко и отгоре залети хубаво с такова, бананче между редовете, оставя се 24 часа в хладилника, малко кафява захар слагам, иначе е малко кисело от млякото и готово Hug отгоре може да се наслага украса Laughing
Цвети, кво ще ги правим тия момци newsm78

# 59
Честит рожден ден на Калоян и Христо!  party002 Да растат живи и здрави за радост на мама и тати!
Момичета, чували ли сте за каски+наколенки и налакътници за прохождане. В Търново търсих по всички магазини, казаха ми, че нямало такива неща. А аз съм сигурна, че бях чула отнякъде за тях, ама като не помня..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт