Отговори
# 30
Момичета благодаря ви искрено за поздравите!
Ще ми се да ви почерпя реално, но как да стане, newsm78 затова сега една виртуална, а шри първа възможност и реална Simple Smile

# 31
А да ви почерпя и с торта разбира се Simple Smile
Ето тази ще ни е днешната торта, дано поне така малко усетите от атмосферата при нас!

# 32

Честит рожден ден на Кало и Ицко! Мили дечица, бъдете винаги здравички и усмихнати!

# 33
  • София
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА КАЛО И ХРИСТО, ГЕОРГИ, ТОНИ И ВЯРА!
Нека носят много радост и любов на мамите и таковците си!

А, само като се спомня миналата година по това време, как седях вкъщи на компютъра и всеки ден изпадах в приятно настроение четяйки за родените бебенца и се чудех кога ще се роди моето, а ето сега всички ще станат на 1г и животът си летииииииииииииии

Събинче, Честито дипломиране и успешна професионална реализация и много целувки на малката сладурана!

Да споделя малко за Тонката - преди седмица почнахме да пробваме гърнето и какво бе учудването ми, ми то детето си било готово, но да имаше добра майка, която да се занимава с него, а на само да ходи на работа. Та сега при всяко сядане празно няма, но най-лесно го хващам след сън. Тонката ходи, като го водя с една ръка, така че се надявам в скоро време да се отпусне. Днес ме изненада много приятно. Снощи у нас е имало (аз съм била заспала) гости и те донесли на Тони подарък. сутринта му го давам и му казвам То ти е от леля Деси и той веднага го повтори Лела Деси ......
Направихме резервация за РД и сега правя покани, но много ще съм ви благодарна ако ми помогнете с оригинален текст !!!!
Чао, до скоро.

# 34
  • София
Хей, момичита, много благодаря за хубавите пожелания за Рождения ден на Христо. Много сте мили, БЛАГОДАРЯ!  bouquet

Десито, да ти е живо и здраво детенце,  да расте усмихнато и щастливо!!!
И разбира се нека всички априлчета да са растат здрави и щастливи!!!

То, след тази почерпка на Десито всичко ще бледнее, но все пак...

# 35
Деси, Хриска, потекоха ми лигите от вашите почерпки  Mr. Green

# 36
  • Wien
 newsm59  bigdance2 newsm38 на Кало и  Христо, на Тони и Вяра

Mayflower,Иленка мерси за отговорите.Беше от зъбите,избиха и два едновременно и вси4ко се оправи.

Енви,не съм zабеляzала да ожаднява след като яде филийка с  кашкавал,давам от тукашните ,но и Витоша съм давала.

Аз да се похваля,снощи дадох АМ преди да заспи ,само да пробвам,изпи си 150 мл. а аз  #Crazy досега никога не е пила мляко от шише ,дори и кърма не съм давала.Не мислех Че Ще стане толкова лесно с отбиването ,но съм много доволна.

# 37
Много съм заблеяна Embarassed
Честито на наборчето му Христо! Желаем му слънчево детство с много усмивки!

# 38
ЧЕСТИТ 1ви РОЖДЕН ДЕН НА КАЛО и ИЦКО! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ, МИЛИ ДЕЦА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И СПЕЦИАЛНО НА МАМА ДЕСИ!

Коте - благодаря за темичката! Hug
Янче, няма снимки, мила, ама следващия път ще наваксаме с материала Laughing
Деска, тортата е разкошна Heart Eyes дахапнеш едно парче и заради мен  chef
Фурорче, и ние ползваме Ексипиал също Peace
Деичка и Мимка липсват много Cry Embarassed

Ние 2ра вечер караме безсънна, нямам идея защо така, при условие, че през деня вчера спа само 1 път - и то час и половина някъде...от 1.30 до 3 следобяд, заспа в 22 и в 00 се беше изправил в леглото си и до 4 - не беше цица, не беше носене на ръце, рев и т.н  Rolling Eyes после като заспа...събудих го в 9 newsm78 дано е кризичка Praynig
Днес ходихме да платим капарото за 13ти вечерта и ми е едно празнично такова, а с приятелки и бебоци май вкъщи newsm78 то май малко останаха, една ще празнува РД на майчето си, друга няма да дойде от София (ако се припознае да си каже  Crossing Arms), та ще направя една детска торта и вкъщи Thinking
Та във връзка със съня един въпрос
колко часа спят бебоците ви за 24 часа newsm78 както и да ги смятам - на портокалчо (нали е алчо-балчо - и аз допълвам портокалчо  Party) му се събират не повече от 10 часа, не е ли малко се чудя newsm78
и още нещо, към кърмещите майчета и най-вече Бабълчето
- да сверим малко часовниците колко твърда храна хапват децата Примерно меню при нас е:
през нощта - до 2 пъти кърмене по 5 мин
сутрин към 6-7 - кърмене
към 10 ч. - не повече от 100 грама закуска (и заспива на цицата преди обед - ако спи)
към 13 ч. - 220 гр манджорно (ако сме вкъщи следобяд заспива също, сучейки)
към 17-18 ч. - плод и бисквита примерно (каши отдавна не яде)+кърма
към 20-21 ч. - вечеря около 200 гр. и кърма преди нощния сън

За подарък за РД - решихме да му извадим около 500 снимки, че нали всичко е по дискове, на хартия и в албуми, и една играчка на кроки-то - СУПЕР СА!!! - за бутане  Hug

# 39
  • София
Смин, Стаско спи около 13-14 час. Като 11-12ч нощен сън и после на 2 пъти по 1 час.

# 40
Честит първи рожден ден на Кало и Ицко! Весело и безгрижно детство, мили малки мъже!

Еее, Бурка, появи се най-накрая. Я дай малко инфо за полета. Само за малкия ли даваха вода и снак да се носи и по  колко течност? В смисъл дават ли по няколко бутилки или?

# 41
Смин, Стенли общо спи не повече от 10-11 ч на денонощие  Crossing Arms
Данче, ти си за завиждане с това поспаливо дете  Whistling
Аз нарочно не му промених режима на ядене и сега си яде вместо в 8 в 9, целта беше да става с един час по-късно  Tired ама без успех. При вас как е? Променихте ли им режима или им изместихте яденето?

# 42
  • Boston, MA
Честит първи рожден ден на Кало и Ицко! Бъдете все така весели и радвайте семействата си както досега!

Пропуснала съм рождените дни на Дея, Татянка, Надя-Еуро! Бъдете обичани, мили мами!

Честити ходещи крачета на Симонка, Преси и Тони!

Дани също спи 13-14 часа общо. 11-12 през нощта и 1-2 през деня.

Видях, че в предната тема сте говорили за летни колички - аз съм харесала на Чико/Кико една от най-простите, имате ли отзиви?

МисЗ, дават да прекараш през секюрити бебешка храна, само трябва да я отделиш. За вода, ние купихме от самото летище (след секюрити) там вече можеш да купиш и да носиш колкото искаш (уж е проверена, но на мен ми мирише, че така си увеличават продажбите от лавките на летището... както и да е). Кога ще пътувате вие?

Носихме нови играчки в самолета, книжки (Дани напоследък много се заглежда, особено в книжки с животни, на които правим звуци). Тъй като той си е ящен, носехме бисквити (едни в заешка форма, те са му любими), хляб (без майтап, две филии, страшна работа вършат), банан и формула. Аз носех формулата отмерена в бутилката и само доливах вода.

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 19:06 от Бубка

# 43
Накрая ще почерпя приятелките с бебоци на някоя сладкарница и ...  Crossing Arms
Ам дартаняните? Mr. Green
Най много кръсниците ни-Теди си ляга рано в 20ч.
През деня мисля с приятелки-пък и татко му е на работа/вторник се пада/
В края на седмицата 14 като идем у майка и татко пак ще празнуваме/те са ми ценните дъртаняни/  Wink
Работата става "три дена яли, пили и се веселили" Mr. Green
Съня през ноща е 12-12,5ч., а денем 2,5ч./веднъж 2ч+полвин следобед/

# 44
4естит рожден ден на Кало и Ицо, с най сърде4ните пожелания zа едно неzабравимо, весело детсво  Hug
Милена спи 11/12 4аса преz ноЩта и максимум 1 4ас преz деня. Т.е. средно 12.5 4аса  Wink

Бубс и ние Ще купим нови книги на Милена zа пътуването , и тя проявява все по голям интерес към тях, което много ме радва.

Вени, това уреждане как си го представяШ  newsm78 

Роди и аz съм в 4уденка относно РДто, май в Гранда Ще погледна. Искам да сме някъде отделно та да не се пуШи  Mr. Green

Сминс, Милена zакусва мле4на каШа, една порция (колко грама е това, към 200 може би?  newsm78)  zа обяд пюре 200/220гр., след обяд плодове към 150 гр., zа ве4еря пак мле4на каШа. Отделно иzпива към 150мл АМ. Кърмя преди лягане (5 мин.) и ноЩем около 3 пъти с неиzвестно времетраене  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт