Отговори
# 15
# 16
Здравейте,
Ние след малко тръгваме на пазар.Трябва да купуваме 1000 неща ,сред които  блуза и обувки за мен...

Честит рожден ден на Христо и КАлоян  bouquetДа растът здрави и щастливи!

Котете-темата е супер(както и предната)

Къде се губи Дея?
И Мирела не пише много,много newsm78

Да не съм изпуснала некоя кавга ,ей Naughty

Пожелавам ви лек ден,пълен с усмивки и поспаливи дечица Hug

П.П.Абе забелязвам доста имена в първата страница,които не съм срещала из темите с месеци...

# 17
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН И ХРИСТО  bdbaloni
Честито на имениците   bouquet

# 18
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=118608Малко снимки от Рождения ден на Тони.

Честит ПЪРВИ Рожден Ден на Христо и на Калоян!
Бъдете здрави и щастливи, малки момчета! Бъдете добри деца и никога не забравяйте кой ви е създал с толкова много любов!
Някой ден бъдете добри приятели, защото само приятелството остава след дългите години - всичко материално е временно.
Бъдете упора на родителите си след години, както те днес подпират вас в първите ви крачки!
Усмихвайте се, тичайте с вятъра и дано бъдещето ви да бъде мирно на всички вас - наши малки сладурковци!
мама Аги и бебе Тони

# 19
  • Русе
Добро утро, дружина!
Честит Първи Рожден Ден на юнаците Кало и Христо!

Честит празник на Деси и Хриската! Никога да не забравяте вълнението и щастието, изпитано на този ден преди година!  bouquet
Честити ходещи крачета на сладкия малък-голям турист Емо!

Черепахче, и на мен ми стана много интересно за тази шеста шарка - благодаря за инфото!  HugОправя ли се Симонка?

Коте, поздравления за новата темичка, а на ladye   bouquet- за прекрасното заглавие! За датите, честно казано, си мисля, че няма нужда да товарим сървъра излишно - достатъчно товарим с колажите Wink. Ако ти трябва помощ с фотошопа, свиркай. Hug
А няма ли да си допишем старата тема? newsm78

# 20
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН
НА КАЛОЯН Heart Eyes И ХРИСТО!
ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ И
НАЙ-СПЕЦИАЛНО НА МАМА ДЕСКА!

Честит последен месечник на Мартин на Петя Hug  bouquet Hug,
която липсвааа!

# 21
  • 2 етажа над тавана
Така, така, аз си вися в старата тема, вие тая вече сте подхванали!

Честит рожден ден на Кало и Ицето! Да са най-силните, най-храбрите, най-усмихнатите, най-любящите, най-безгрижните момчета, а милите им майчета винаги да намират упора и обич в очите и усмивките им!

Отивам да си дочитам, после пак ще се включа!

# 22
Добро утро и от нас Mr. Green
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН И ХРИСТО!
Честито на имениците днес!

Честит последен месечник на Мартин!
За срещата ми е сложно-таткото на работа и събота ...незнам затова казах, ако мога ще дойда Confused

# 23
  • София
Чаена, пак не ме просълзи, а направо си ме разплака!

Старата тема е заключена.

# 24
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН И ХРИСТО!!!!!!!!!Растете здрави и щастливи!

Нещо се изгубих тия дни - хем на рожден ден бяхме вчера, хем Соня вече не ми оставя никакво време да седна на компа. Нещо подивя напоследък, а и почна да развива ужасна привързаност към мен. Дано да е някакъв период.

Коте, захващам се пак да ти изпращам снимки, че нещо 2 мейл ми връща newsm78

# 25
  • София
Честита първа годинка на Кало и Христо!
Да растат здрави и щастливи дечица!

Коте, Лейди, супер сте!   bouquet

Присъединявам се към Чайчето за поредното кафе, че имахме безсънна нощ. Явно беше сънувал нещо много страшно, че се събуди с писъци, а като запалихме лампата, почна да трепери и имаше такава ужасена физиономия, май не ни позна в първия момент. После като се успокои и му дръпнахме една игра от 2 до 4.30 и сега съм като някой сомнамбул, а малкия спинка.
Лекарката ни беше изписала някакво хомеопатично за нощните събуждания (Hyoscyamus Negra), ама от него положението май още по-лошо стана. Почвам да се чудя, дали не ни е объркала нещо лекарството?!  newsm78

Бюти и Дея нещо взеха да ме притесняват! Който има новини, да казва!

# 26
Добър ден!

Честит рожден ден на Кало и Христо!

Да растат обичани и здрави!  bouquet

Честит празник и на майчетата им! Hug

коте, лейди, мерси за труда! Heart Eyes

Чаена, страхотни сърцераздирателно-сълзливи пожелания  bouquet

Мне, от Бюти нямам ни вест, ни кост, беше казала, че ще се обади, но...

фурорски, и аз съм споменавала за Ексципиал-а, има различни видове, кажи ти кой си си купила?

Сега се връщаме от консултация, ходихме и торта да поръчваме, въобще подготовката кипи Grinning

# 27
Честит Рожден Ден на Кало и Христо!

Бързо оздравяване на Симонка  Hug

Благодарности за хубавата тема   bouquet

# 28
Хей ама и аз - коте и лейди мерси за темичката!  bouquet
Много ми е труден избора къде да правим 1-вия РД newsm78 Накрая ще почерпя приятелките с бебоци на някоя сладкарница и ...  Crossing Arms

# 29
Накрая ще почерпя приятелките с бебоци на някоя сладкарница и ...  Crossing Arms
Ам дартаняните? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт