💄Новите ни козметични похождения - 102

• 88 771
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Clarins Skin Illusion Full Coverage Foundation

# 391
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм писала отдавна,а покупките си вървят. Ще пропусна много неща.

Peter Thomas Roth Goodbye Acne™ Therapeutic Sulfur Mask

KLORANE PETIT JUNIOR Гел душ за коса и тяло с аромат на малина

Ebelin Hola Hermosa четка за почистване на лице
Мисля,че е някаква лимитирана колекция в ДМ,с 2 ръце ви препоръчвам тази малка четка.Към 8-9 лв и страхотно измива. + компактна и удобна за пътувания.

Серум против косопад Loreal Professionnel Scalp Advanced Aminexil Advanced Anti-Hair Loss

Loreal Professionnel Scalp Advanced Serioxyl Purifier Bodifier Shampoo

# 392
# 393
  • В морето

Tulip🌷 - може ли отзиви като пробваш този ФДТ?

# 394
Някои скорошни покупки

# 395
Тафта,
Втора опаковка ми е. Страхотен е, но за под 35° за моята кожа. При голяма жега, лъсвам.. Иначе средно надграждащо се покритие, много естествен финиш - не е мат, но не е глоу. Отгоре с пудра може да стане мат. Издържа на пот, тренировки... Над 10 часа ежедневно ми е на лицето.

# 396
  • В морето
Много благодаря, звучи ми точно като нещото, което търся!

# 397
Тафта, аз също имам опит с този фдт. При мен обаче изобщо не се държа добре, оксидира, нетраен, дори фиксиран с пудра. Кожата ми е нормална към комбо, отдавам негативния резултат на алкохола в състава му, всичко, което съдържа алкохол не ми действа добре (фтд ,слънцезащити).

# 398
Тафта и аз допълвам, че моята кожа е по-скоро суха към нормална. Пробвах преди него Dior Forever glow, но за него мнението ми е като на Галя за този. Оксидира брутално и не ми харесва...Твърде покривен ми е също така.

Извинявам се за офф топика.

# 399
  • Някъде там

# 400
Gillette Venus Smooth Sensitive - все още ми се налага да ги използвам докато постигна максимален ефект с Philips Lumea

Инструмент за педикюр на Staleks

Кристална пила за педикюр

Маска за крака Balea

# 401
# 402
# 403
  • При децата ми

# 404

Общи условия

Активация на акаунт