💄Новите ни козметични похождения - 102

• 38 481
  • 320
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
  • Някъде там

# 63
Купих си две кремчета на цената на едно от тази оферта https://bestcare.bg/product/11trimay-uv-protection-sun-cream-spf50-pa/ ползвала съм и преди и много ми харесват.

И така нашумялата колагенова маска

# 64
Маската е страхотна
Запис и от мен

# 65
  • Варна
Чудех се кой от двата и накрая двата. Различни са 😁

# 66
Професионален крем за къдрици и термозащита със слънцезащита за коса.

# 67
Подготовка за лятото. Свикнах на стикове и не мога вече без тях. От Нотино са всички.

# 68
Подготовка за лятото. Свикнах на стикове и не мога вече без тях. От Нотино са всички.

Може ли малко повече за стиковете?
Мазни ли стоят на лицето?
Кои са по-леки?
И колко нанасяния на лицето се прави с тях?

# 69
Mavina, тези трите ще ги ползвам за първи път. Има стикове които са мазни и такива които не си личат особено, има и матиращи. Ако искаш да не се забелязват много можеш да гледаш "clear" стикове, като този на Шисейдо. Нанасям горе долу на всеки 2 часа ако съм навън на разходка. Все още търся идеалния лек стик. Иначе идеалният лек крем за мен е този на Beauty of Joseon с ориз и пробиотици, но той леко лъщи. Хем е много лек, хем има малко огледален ефект. Предпазва доста добре, но само в градска среда. За плаж и силно слънце не е подходящ. Пробвах и стика на BoJ. Той е матиращ и по плътен, но предпазва много добре. Него дори и на плажа го използвах. Свърши средно бързо. Като за 33 лева останах много доволна.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 22:35 от Lale_Lili

# 70
Скрит текст:
Маската е страхотна
Запис и от мен
GoSSipSs, може ли малко повече инфо за този продукт? Благодаря! Flowers Hibiscus

# 71
Благодаря ти ,Лаленце 🌹
За сега ,ще си стоя на моят изпитан слънцезащитен гел-крем на Eucerin. Но ми се искаше да пробвам стикове.
Купих си двата на Avène ,но оранжевият си е доста мазен и ,ще бъде изразходен като стик за устни. Другият още не е отворен ,но не тая големи надежди.

# 72
  • При децата ми
Скрит текст:
Купих си две кремчета на цената на едно от тази оферта https://bestcare.bg/product/11trimay-uv-protection-sun-cream-spf50-pa/ ползвала съм и преди и много ми харесват.

И така нашумялата колагенова маска

Може ли повече информация за слънцезащитния крем? Подходящ ли е за суха кожа, добре ли попива? Добре ли се сработва с други продукти за лице - серум, дневен крем и т.н.?

# 73
# 74
Маската в момента е намалена в barecare.

Въпреки странния аромат го взех отново

Общи условия

Активация на акаунт