Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 65 494
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 845
Ужасно е. И страшно.

# 1 846
Добро утро , отпреди час време съм станала.
    Познавам кучето от темата,преди пишех редовно там.Когато Айра живееше у нас и овчарката ни беше жива.Много красиво куче. Попи, изказването на другата дама за овчарките е нелепо. Ние , стопаните сме за бой.
    Аз такива неща чувам за Кане Корсо, че са жестоки , ядат малки деца.Ми не, нашето не го изяде. Съжителстват си прекрасно, но имаше много работа с нея, Айра. И сега се работи.
    Планът за деня - на работа в Берковица до 13.00, после на село поемаме щафетата с дребоса и кучето.Дъщеря ми са на кръщене в Кюстендил, ще се приберат в понеделник.
   Слагам едно кафе,докато Мистева се наспи.

# 1 847
  • Somewhere in the World
Добро утро!
Ех, Марулче, страхотно кафе си сервирала Heart Eyes
Аз от 5,20 съм будна, ама чета книга … не че нямам работа, но да не тропам да будя съседите.Нещо тия дни ме боли главата и съм толкоз отнесена, немога и да спортувам до неделя, абе одъртявам.
Днес ще пазарувам, една прахосмукачка и прах да събира иии отивам се правя на красива! ПиснА ми от работа и ОИ! Трябва ми малко цвят в живота.. децата са по гръцко, брат ми са извън София със семейството му, снощи съм написала домашни по АЕ, та кат се разкрася ще радвам света в някой МОЛ да си търся рокля.
Айде хубав ви ден Hug

# 1 848
  • sf
Добро утро! И аз станах рано, една бърза разходка и сега кафе. Ще отметна малко ОИ набързо и ще излезем за повече. Има за дояждане, та няма и да готвя.

# 1 849
Добро утро!
Ре, дано бебче се кротне и почака още няколко седмици! Стискам палци всичко да е наред!
Бърд Hug
Донси, кофти ситуация!
Горкото куче!

# 1 850
Прити, ти по кой учебник учиш по АЕ?
    Ние взехме деятелен и страдателен залог , взела съм си бумагите с мен.Трябва ми малко повечко време да го сдъвча, ако нямам много работа, ще се възползвам.Че уикенда с Кати няма да мога.
   Ние още месец време имаме падове и после пак септември.Ще ми липсват часовете,честно.Много е приятно, станахме си задружна групичка И учителката ми е топ,много ми харесва как ни систематизира уроците.

# 1 851
  • София
Добро утро!

Ре, как сте?

Сис, как е свекърва ти?

Чета за кучето и пак намразвам определен тип поведение у хората. Живяла съм с немската овчарка на мъжа ми, по-умна и дисциплинирана беше от половината хора по улиците. Още си спомням как пазеше детето в количката навън. Детето спи зимно време на двора, аз вътре на топло и върша нещо, тя застава като страж и не дава гълъб да прелети наоколо.
И после другото куче, каракачанка, на роднина, което успя да нахапе или нападне почти всички, с които е живяло, плюс други случайни хора. Познайте кой беше виновен? Не кучето, де, ноли се сещате кой уж има отговорност за обучението му. Според собственика му все другите хора били виновни - кой минал покрай него, кой ял в парка...накрая и кучето остаря и се кратна, но ме беше страх и го мразех до края. Нападна дъщеря ми, докато тя беше с гръб към него. Реакцията беше - нещо е направила явно, размахала е ръка или се е затичала (наобратно Rolling Eyes).

# 1 852
По-добре е , Бър, благодаря, че питаш!

# 1 853
# 1 854
  • София
Добрютро.
Бър, чакаме прегледа в понеделник. Тя е с ок жизнени показатели, но спря да расте. Така беше и с предното бебе. Нормално развитие и после застой. Сега е усложнено от пролапс на пикочният мехур и естествено раждНе не може да стане.
Притеснено ни е на всички, но се надявам като първият път всичко да приключи добре.

# 1 855
  • Пловдив
Добро! Бая съм спала...
Марулко, мерси за кафето...пия Simple Smile

Аз катми забърках, че скоро не сме хапвали...на заека чистих, едни крачета варя, че моите искат пача чорба 🤪 ама последно свеки я прави със застройка кат шкембето, а аз не знам как.
Очилата трябва да си подновя...стават 1,5 и хич не виждам на близо Confused

# 1 856
  • тук и там
Добро утро.Пия кафе и после имам да гладя спално бельо за целият китайски народ.Морят ме горещи вълни от време на време, особено вечер,от седмица пия Ремифемин,за сега няма файда,но се надявам да започне да действа след още някоя седмица.ММ  все още мълчи като партизанин и гледа лошо,както и очаквах,та не е приятна обстановката в къщи,за това и гледам да прекарвам повече време някъде навън- та единият влиза,другият излиза,и вътре е така,само се разминаваме-добре че е голяма къщата .Rolling Eyes
Хубав да е денят ви!

# 1 857
Ре, Flowers Four Leaf Clover вярвам, че на финала ще имате сладко здраво бебче и майка му ще е добре! На какво според лекарите се дължи този застой в развитието?
Навън вали, отново.... Мрачно е, а от такова време слизам директно в Марианската падина. Отделно седмицата беше много натоварена, следващата се очертава същата. За капак малкия Вятър се разкисна - хрема, гърло. Подпуках го с целия наличен арсенал - прахчета, хапчета, чай и други алтернативни методи.

# 1 858
  • sf
Отхвърлих най-наложителното и вече съм фрии. Естествено мога да си намеря занимавки като чистене на хладилника или гардеробите, ама не искам. 😆
Ще позяпам любовен филм с второто кафе.

# 1 859
Мале, Кайси, за това време с ММ да сме се изпокарали поне 20 пъти. Щото на него бързо му минава и почва наново да ме ядосва 😆
Така че от към интензитет на емоциите май при вас е по-добре. Почини си сега малко в тишината.

Общи условия

Активация на акаунт