Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 128
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 860
Оплаквам се, че напоследък почивката ми си е чисто мързелуване. Не, че нямам работа, просто не си давам зор. Хем ми е добре, хем като си помисля как ми се трупа домакинска работа и ми се реве...

# 1 861
  • тук и там
Ами не е добре ,Ази-щото аз съм като ТМ.Предпопичам да говоря,да крещя ако трябва и въобще експанзивна натура съм ,и той го знае и да ми мълчи като пукал си е жив тормоз .Ама пък няма да му се давам,той на това разчита-че няма да издържа на мълчанието,и едва ли не ще му се моля да ми проговори .Тцъ, може да ми е гадно,но да си мълчи..Ще ходя напред назад,ще чета книжка и др.,нищо че отвътре ми кипи,ще запазя поне привидно спокойствие.Отиде да копа мъх пак в градината..

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 13:55 от Кайсия

# 1 862
И ние успяхме да се посдърпаме леко.
Съвсем се спихнах.

# 1 863
  • София
Всичко ще е наред, където има огън има и дим.

# 1 864
И ние доста помълчахме последния път.Аз, щото ми дойде до гуша.
    За шкембето, Мисте- масълце в иасеролка д малко олио.Запържваш брашно,като интензивно бъркаш,добавяш червено пиперче, като се поизпече брашното, доливаш прясно студено мляко и дърпаш настрани.Бъркаш до кашипка.Връщаш на котлона,бъркаш,дръпваш,няколко пъти.После от бульона добавяш да го поразредиш, встрани.Връщаш малко на котлона,и обратно в супата.
    Аз така правя.
  Ре, стиснала съм силно!
Сложих дребоса да спи, ама кашля.От снощи е с градински сопол и я дразни. Иначе така де е разлигавила, че имаше строй се-преброй се.
 Ааааа, заспа.Време е баба да пуши една фаска на спокойствие, имам да простирам,да правя супа топчета.

# 1 865
  • София
Уинди, няма някаква видима причина.

Как мълчите бе хора, ние и двамата сме по джабалата. Викове тряскане и после минало.

# 1 866
Да ти кажа ,Ре, не знам .Така ми дойде .Нито исках да слушам, нито да говоря.Баста! А и ММ не е по виковете и джабалата. Той е адски спокоен , уравновесен , като стомана е. И много търпелив.Обспр , веднъж прелее ли му чашата, млъква за цял живот.
   Този път аз бях мълчащата.Както казах, нито исках да слушам, нито да се обяснявам..Казах с 5 изречения каквото имах да казвам, този път не желаех да обсъждаме.
   Минало-заминало. При всяка двойка огънят гори по различен начин, важно е да гори.

# 1 867
Отглеждам си носна сливица 🥴.А нали,в повечето случаи атрофира в детска възраст 😁.Ей затова сигурно се чувствам още дете 😂😂😂.Майтапа настрана ,големичка е,и единия синус запушен,и изкривена носна преграда си имам(май заради сливицата),и отделно алергичен терен(който си знам).Сутрин и вечер ще ходя за АБ и други хубавини 😬, дълъг болничен,и след морето ще умуваме за операция.И в скоро бъдеще всички,които спят около мен,ще могат да го правят спокойно,без да им хъркам 😁.И окото е вече почти наред.

# 1 868
Бас* писна ми всеки месец да купувам обувки, бели обувки, които след седмица носене са черни, а след още седмица разлепени ...

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 16:01 от umi zoomi

# 1 869
  • София
Ренко, съчувствам ти. И аз имам изкривен канал, но от счупване. Само оперативно може да се оправи, но малко ме е страх. Мъх ми вика, гледай само да не станеш като Майкъл Джексън.
Щеговоря с хирург и ще го мисля, но определено ми пречи на съня.

# 1 870
  • Пловдив
В крайна сметка бистра я искаха чорбата Simple Smile Навъртях и един постен гювеч и ще пържа кюфтаци.
Синкото и довечера и утре вечер е на бал сбирки на другарите.
Иска да му диря вила с басейн за идващия му РД 🤪 Голям патрон се извъди Grinning

# 1 871
А моето ме извести, че другата събота със съученици щели да ходят в къща за гости в Трявна. Да видим първо до кога ще боледува.
Аз сготвих нещо като гювеч - патладжан, картофи, чушка, лук и морков. Когато беше готово добавих сготвените във вълшебното гърне на бавно готвене агнешки вратлета. За днес толкова. Изморено ми, даже бях задрямала по едно време, което не е типично за мен.

# 1 872
  • тук и там
Ами и аз искам да повикаме и да мине,ама той мълчи нарочно с дни за да ме дразни..Ей ся накара малкото да полее тревата с маркуча.Часът е 16.35 ,пече ужасно,близо 30 градуса е тук..Аз нищо не разбирам от градинарство,но поне знам че при жега ,се полива сутрин и вечер,не в най-големият пек..Ако му кажа,ще ме изкара незнам каква,щото просто няма начин той да греши в нещо,винаги аз съм му виновна.Та по-добре че си мълчим в момента,щото заради един мъх в градината се разминаваме с дни,ся ако му кажа нещо за поливането-до развод ще стигнем..Rolling Eyes

# 1 873
Проблемът не е, че не бива да се полива, а как детето ще стои на вън на слънце в този пек. Кайс , аз бих се опитала да намерим консенсус , ако не за друго, то поне заради децата. Извинявай ако се намесвам , където не ми е работа, но се притесних за детето.

# 1 874
  • София
При нас мълчането не работи, защото не е наказание, а награда 🤣🤣🤣. Как пък ще му подаря часове или дни спокойствие да си рови в сайтовете, и той така за мен 🤣🤣🤣.
Кайс, и аз така знам, но всъщност тревата добре понася поливане и при слънце, а детето да полее и себе си и всичко ще е ток.

Общи условия

Активация на акаунт