Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 65 488
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 875
Кайс, аз имам овен у дома. Интензивно ни е съжителството 😆. Да кажа, че съм свикнала, не съм. Има от всяка сръдня според периода. Днес е доволен, че го водих на поход, смъкнал напрежението. Купила съм му бира за мача, ще правя пици.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 20:31 от zlatenceto

# 1 876
  • тук и там
За детето няма какво да се притеснявате.То е на терасата,под тента и така полива.ММ може да е всякакъв,но е отговорен и  много добър баща,та баш за детето не бих се тревожила по никакъв начин.На мен за поливането на тревата ми беше оплакването,не за детето.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 20:31 от Кайсия

# 1 877
Кайс, много му се втелясваш нещо. Вино и книга нямаш ли?

Днес, не разбрах как мина деня. Забърках за утре хляб с домати и маслини, едно дърпано телешко с грейви, пода измих, терасата и туй то 20 28 ч. 😞

# 1 878
  • Наблизо
Здравейте!
И ние се прибрахме,и ние се скарахме сутринта в колата.Заради свекървещицата.
Вика “Можеше да ходите толкова далече,а не щете да дойдете при мен”.А тя не идва.
А аз там не искам да ходя,защото не понасям отвратителния й мъж.И тя го знае и ни извива ръцете да му направим густото.И мъти главата на ММ,въпреки че той не иска да го вижда също.
Тя трябваше да дойде след две седмици и пак си измисли оправдание(фалшиво).Да св оправя.
Ще гледаме и ние мача след малко.

Ре,стискам палци всичко да е наред като първия път и да мине бързо и леко.

Донси,ама много тъпа ситуация.Честно,аз ако съм на теб ,ще му пратя,през дъщерята,списък с хотели или рнбн да си хареса и че ще му запазиш и да си ходи там.

Сис,радвам се че е по-добре свелото.

Май пропуснах някпй…

Ние иначе ММ е експанзивния,и бързо му минава,аз съм обратното.Мълча си,защото знам че няма да бъда чута и чакам момент.,в който да говорим спокойно.Или просто не говоря.

# 1 879
  • тук и там
Имам,Сири .Аз тук си го изливам,иначе запазвам спокойствие и давам вид,че хич не ми пука.
Какъв мач ще дават и от колко часа?

# 1 880
  • София
Кайс, парковете и терените ги поливат баш по слънце. Нищо и няма на тревата.
А аз за детето не съм се притеснила. Вода+топло време+дете е само фън.

# 1 881
  • тук и там
Може,Ре.Цяла седмица скуба някакъв мъх,покрай него и тревата .В момента цялата градина е на някакви дупки и огромни "плешиви" петна,а си беше добре според мен преди.Та да прави каквото си знае..

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 21:44 от Кайсия

# 1 882
Кайс, финалът на шампионската лига на УЕФА, от 22 часа наше време. ПСЖ срещу Интер.
Без мен ще мине.

Книжка и под одеялото след малко за мен.

# 1 883
Мистева сигурно спи вече 😁

# 1 884
  • София
Ние също имаме драма с тревата, а куч не помага особено.
Сега Мъх има планза плодни дръвчета, но и двамата сме супер боси по темата 🤣.

# 1 885
  • sf
Тоя мач ако имаше как въобще да го няма...🤣🤣🤣

# 1 886
Нищо не разбирате от ливади! Но мъжете сме специалисти по некосени, правилно тримирани и по голи без грам растителност. А уменията в поливането и магията, която вършим държейки маркуч в ръка не подлежи изобщо на коментар!
Днес го пиша дъждовен макар да не вали.

# 1 887
Преди няколко години наехме една вила в Гърция и там райграсът беше като килим - супер плътен. Собственикът ни разказа, че е американски и е станал такъв от парче туфа, което приятел му е донесъл - превзел е двора за около година. Ако някой ден правим двор, сигурно ще искам такава трева. Кой знае какво гмо е, обаче беше много яка.

Иначе и в новото нас дворчето е с много мъх. Не ме дразни, защото не иска косене и минавам с общата поддръжка на дворовете, т.е. косене от дъжд на вятър. Не го мисля ще вали ли, пък неделя ли е, изсъхнала ли е тревата от росата/последния дъжд, прораснала ли е и т.н.

# 1 888
В Банкя беше пълно с диви трендафили и култивириани рози, ухаеше прекрасно . Бях скептична, защото познати ни казаха, че не е лесна пътека, а не забелязах нищо подобно. Става и за деца.

# 1 889
Попи, като каза, сега се сещам, че на мястото, където се отбиваме всяка година е с някакъв странен райграс.  Едър, дебел и кракът потъва.

Общи условия

Активация на акаунт