Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 945
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 210
Сисуне, вярно много е пораснала  Heart

А за фабриката, няма какво да кажа. Пуснах линк за нея.

# 211
Добрютру! Макар че е повече за добър ден, ама хайде неделно.

Хубави снимки и деца в темата, само така.

Почивате ли си активно Simple Smile аз вчера от не знам колко години се возих на влак. За кратко, че за по-дълго не смея Simple Smile
На двете каси не ми дадоха билет за първа класа, щото влакът нямал. И двата пъти вагонът за първа класа пред мен спря Simple Smile добре, че вътре може да си доплатиш, ако кондукторът се справи с апарата Simple Smile
Абе като цяло биваше.

# 212
  • тук и там
Добро утро.Кафепия.Днес тук е сиво и хладно,а сме на РД с децата на открито в парка.Май ще вали.Снощи взех преди сън да почета-"Градинарят и смъртта",която си донесох от Бг.Доста до късно стоях,определено не е приспивно четиво .Препоръчвам.Не помня последно кога съм плакала на книга,но тази ме разплака,сълзите ми сами тръгваха ,на моменти трябваше да спра,защото сълзите ми замъгляваха зрението и не можех да чета..До половината съм стигнала.Тъжна книга,но толкова истинска,човешка и близка на всеки преживял смъртта на любими хора,или страхуващ се от това..
Беболина голяма хубавица!Пораснала е много.
И аз чакам лятото в Тасос с нетърпение!
Хубав ден на всички!

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 09:57 от Кайсия

# 213
Добро утро, май по-точно ден!
Ох, Мисте като гледам снимката чак аз се разстройвам, че трябва да хващаш пътя към дома.
Аз направих пак мекички.
Добри, рецептата за тестото ми е от тефтера на мама. По принцип е за кифлички, но с това тесто правя и пица и мекички. Преди да напиша рецептата да кажа, че във фраера не стават мекици, по-скоро нещо подобно на пърленка.
Рецептата е - 1 кофичка кисело мляко, 1 ч.ч олио, сол на вкус ( за цялата доза слагам 1 с. лъжица), 1 кубче мая 40 гр) , 2 яйца, брашно колкото поеме.
Аз правя половин доза, че иначе става много тесто. Намалявам продуктите наполовина, само яйцата си ги оставям две. Маята активирам с чаша топла вода, лъжичка захар и лъжица брашно. Вчера сложих почти половин кофичка заквасена сметана и добавих две - три лъжици кисело мляко. Трябваше да я оползотворя и ми се струва, че с нея тестото става още по-хубаво. Днес ще меся отново, че тийна се тръшка за кифлички. Ще сложа само кисело мляко, че ме мързи да ходя до бакалията и ще имам възможност да преценя има ли съществена разлика във вкуса.
Оцелели са две, но скоро ще изчезнат...

# 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Събудих се в 5:30, тичах да пращам багаж на благоверния, после ни да легнеш, ни да останеш буден.
Сега съм като опушена пчела и нищо не ми се прави.
Хубавото е, че вчера оправих пералните и другите ОИта и сега мога да полежа.
Не видях беболинка.
И мекиците не виждам Joy

Скай не пише, засичали ли сте я някъде? Как е младия доктор?

# 215
  • Наблизо
Добро утро Simple Smile

Аз пък ходих до турците за акма,симит,франзела,кроасани и баница с месо.Да поглезя домашните.Остана доста,та довечера ще дояждаме с една супа.Тук си е бахърче,вали-чудесно за една крем супа с тиква.

Имам да чистя днес..пера,да уча..И да правя тирамису за благоверния.Обещала съм.

Мм ще води детето на клубче следобеда и смятам дотогава да съм свършила,за да мога да поуча още и да поспя.Например.

Беболина колко е пораснала! Какво хубаво дете!

По този случай,моето си има гадже.сказватнси Обичам те,много са сладки.Май девойката е по-влюбена,ама и моят много я харесва.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 13:16 от BeautifulM

# 216
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Имаме ли пловдивчанки?
https://www.marica.bg/plovdiv/gradat/ako-ste-v-plovdiv-uchim-se- … a-pletem-v-kapana

Grinning

# 217
Беболинка колко е пораснала само! Няма го вече онова пухкаФко момиченце малко. Heart

Уинди, метнах рецептата и в другата тема.

# 218
Беболина наистина много е пораснала.
Мисте, пътувате ли обратно вече?
Аз хапнАх. Ходихме до едно рибарско село с шарени лодки, нацелихме неделен пазар. Като изключим рибите и местните специалитети, все едно сме на нашия пазар - гащЯ, сютюени, маркови чанти, екипчета, обувки. И български вафли и пасти Хипер на Престиж Stuck Out Tongue Winking Eye Опитахме оттук-оттам разни халви, ядки, ликьори от кактус, паста от шамфъстък и сега обратно към столицата за последна разходка.
Скрит текст:

# 219
  • Наблизо
Еее браво на децата,Бър!А индивидуалните награди да не са по размера на принос от страна на родителите?Тъпа работа..

Мистеее..ох какъв кеф!Дерзайте!А Престиж и Суит плюс доста добре се продават из Европата,аз си купувам понякога бисквитки като ми залипсва БГ.Имам и болярска баница във фризера хаха.

Оправих веждите,направих си маска,тренирах,изчистих,изпрах,сготвих на обяд...остава да си измия и косата и съм пушка.

# 220
Бърд, живота рано или късно раздава справедливост както той си знае и то по най-неприятния начин. Каквото било-било. Важното е да продължава смело и гордо напред и да не се обръща назад. Поздравления за победата!

# 221
Честито на малкото Бърче!
За наградите…тъпо, та дрънка. Дано това не всее разделение в отбора и дано да амбицира, а не да демотивира ощетените.

# 222
  • Пловдив
Бърди, да..у дома сме на диваня Simple Smile втора пералня даже върти. Изгледах си и двата епизода на сериала.
Като слязохме от ферито минахме през Спиро и месарския му магазин. За наша изненада работеше Simple Smile Напълнихме торбата, па и луканка 4 парчета подарък+2 саздърма, че и студена вода. Разсмя ни тоя човек...всеки път се раздава!
Тук ни завари почти 30°, а там беше 22.

# 223
Бива ли да се запиша в темата чак на 15 страница?
Мъж в дълга командировка и традиционно тогава ми се образуват куп работи, все спешни и трудоемки. Та си действам, някои неща не могат да чакат. Градинската работа например: сея и засявам, копам и блъскам, разглобих се. Изгоряла съм на очила и къс ръкав. Синковците и те не могат да помогнат, учат та пушек се вдига. Утре почват матурите на средния, ще е стрес на бучки, пък и датите са една след друга. Дано минат добре.

Вчера мернах предаването на Ханес по БНТ. Готви едни прости и лесни работи и все вкусни се получават. Днес опитах негова рецепта за пилешки гърди с прясна салвия, увити в хамон и на тиган. Много ги одобриха.

# 224
Драсте! Готвя кюфтета с бял сос. Помогнахме доста на децата днес,сериозно работихме по проект басейн.Аз играх с Кати де,другите бачкаха. Много заряд ми носи това сладурче .
   Не видях Беболинка, но съм сигурна,че е прелест.

Общи условия

Активация на акаунт