Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 968
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 225
  • София
...

Мьос, стискам палци за матурите!

Апнах, пийнах и почна да ми става смешно. Гледам и наградите на ШЛ, и там мамалига.

Я кажете, с какво търкате шкафовете, тези в кухнята? Не мога да си намеря добър препарат.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 21:17 от бъръльо-бъръльо

# 226
Бър, магическите гъби и след тях микрофибърна кърпа. Препаратите ми замазват,  та карам само с вода. Поздравления на децата!

Оф загледах един сериал, та си нямах друга работа. Историята на прислужницата. Какво очаква, а какъв ужас се оказа. Не мога да спра да гледам, въпреки ужаса. Напомня ви книгата Слепота на Сарамаго. Четеш, спира ти дъхът от ужас, но пак четеш. Та и тоя сериал така. Дано имаме два грама мозък , като си избираме управници, че не е невъзможен тоя сюжет. Стискам палци на румънците и на Мерц. Звучи объркано, но не ме бива като Бърди в писането.

# 227
Предисторията на Гилеад я гледаме в реално време в момента. В САЩ при Тръмп 2.
Хубав сериал, Сиросче. И книгите ги бива.

# 228
Мьос, баш това ме плаши. Точно го каза. Гледаме и блеем. Ако в САЩ е успешно,  за тук не ми се мисли.

# 229
  • София
Имам магическа гъба. Ще пробвам. Историята на прислужницата и на мен ми е в топ пет антиутопии, които намирисват на реалност.

# 230
То страшното е, че всичките антиутопии все по-реалистични стават.

Както вървеше мемето от името на Оруел май беше: Хора, това ви го писах като предупреждение, а не като упътване

# 231
Слепота ми е сред най-ужасяващите книги, които съм чела. Заедно с Дългата разходка. Историята на прислужницата започвах да чета/гледам и оставих до никъде. Прекалено страховито-реалистично ми беше.

Пихме бира с морска гледка и се прибрахме. Ще тръгваме по нощите, полетът ни е ранен.

Бър, браво на децата. За другото Close

# 232
  • Наблизо
Ааа прислужницата спрях да я гледам,в един момент ми дойде в повече.
Много ми е страшно,но предпочитам да не говоря много много.Така или иначе нищо не зависи от нас.

Един брой чаве изкъпано и в леглото.
Аз си уча сега малко и ще си лягам и аз.

# 233
Прислужницата ми е един от любимите сериали. Завиждам на негледалите го.

# 234
Ама Попи, как любим? Обръща с хастара.  И се сещам защо ме потриса толкова. Спомен е. Соца. 

Бюти, от нас зависи. И това ще го повтарям докато дишам.

# 235
Сирос, така. Въздействащ, такъв, който те хваща те за гърлото и не само не пуска, ами стиска. Фабулата и образите са развити в невероятна дълбочина. Не са много такива сериали. Затова ми е любим.

В първите сезони са надминали всички очаквания за дистопична история. После няма да ти издавам, но няма да го гледаш толкова втрещено.

# 236
  • Наблизо
Лично наблюдение,без претенции за вярност.
Скрит текст:
На много малко ниво нещата вече зависят от нас,в частност от Европа.Светът се глобализира,вече големите играчи са други и общо взето може Нещо да се промени,но западняците много са се изнежили и си гледат само собствения комфорт.Затова е и тоя възход на крайно десни партии..вече няма туземци за мачкане,всички вече знаят колко може и какво може и си искат.
Ей на при нас финансовото положение е доста зле и пак решенията са да се реже от нас работещите,въпреки че сутринта гледах един министър,който каза,че за него е грешно и трябва да се реже от социални помощи (които са някакво огромно перо и далеч не само нуждаещи ги получават)..Тук се протестира и то много,но неиминуемо вървим на зле,защото вместо мисъл,се опитват кръпки да си продължаваме както сега.И като нищо ще се избере след  2 години някой фашист да управлява и тогава сме я вързали.
А пък изборите в Румъния направо ме е страх да отворя информациите.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 23:25 от BeautifulM

# 237
Кога нямаш два грама мозък, имаш две кръпки в главата, че и другите са ти виновни,пълта тъпота. Невежеството не прощава.

# 238
Добро утро!
Тежички книги/ филми сте обсъждали. Прислужницата я гледах до някъде.
Сега започвам новия сезон на Черно огледало, някои серии са тревожно реалистични.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 02:44 от zlatenceto

# 239
Добро утро
В последно време сериали не гледам защото аз самия съм във филма Simple Smile
Харесвам свежите пролетни утрини, птички пеят, аромат на кафе, сенната хрема напомня за себе си....
Хубав и спокоен ден и спорна седмица! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт