Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 974
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Добро!

# 241
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Времето си върви, а съм се оплела като пате в кълчища.
Трябва да направя представянето за международния ден, а са изчезнали всички материали, които съм събирала. Някаква архивация ли е минала, някой от моите ли е вилнял не знам, но няма нищо. Sad
И изпитите на Горинич започват следващата седмица, а той така се е трогнал... Sad

# 242
  • София
Добро утро и добър понеделник! Важна седмица ми е работно, но втората половина. Днес съм почивка. И ОИ, де. Чакам щерката да се самодошофира по-късно и ще си остане няколко дни у нас. Ще вилнее по магазините.

Добре, какво точно ще представяш?

# 243
Добър ден!
  Бър, аз нямам думи. Не че нещо се променя към добро, та да очакваме и в спорта.
  На пътешественците добре дошли! Заредени сте, нали?!
 ДобрЕ , ако с нещо можем да помогнем....Горинич ще се справи, няма нужда да е ошашкан.
  Забравих имаше ли друго важно. Ако има, подсетете ме, да стискам палци!

# 244
  • София
Добри, какво представяне?

# 245
Добри, и аз искам спокойствие като на Горинич, ама не става.
Ей на сега пак преправям CV за конкретна компания. Нервно ми е ама какво да се прави - Кот такова Simple Smile

# 246
Ренко, Баща ми се казва Мария ще е пак при нас на 17.06. Виж във фейса на читалището.

Ний сме вече у нас. Малко почивка и се захващам с прането.

# 247
Бърд, благодаря!Но тогава ще сме по турско на море 🙄.Май не ни е писано да я гледаме.
Почина ли си психически?Звучиш някак по-добре,дано и така се чувстваш 🤗

# 248
Ех, другия път Simple Smile
Не знам починах ли си. За ден-два сякаш успях да изключа за кратко. Тези хапчета ми дават зор, не съм съвсем във форма откак ги пия, но се старая да не се вторачвам особено.
В петък предстои поредното притеснение и поредното чакане, ще ви моля пак за палчета. Та такива работи.

# 249
Добре заварили! Hug
Попътувахме ний, особено вчера, четирибуквието ми най- вероятно още е с формата на седалката. Grinning Но си заслужаваше всеки един километър!
В четвъртък направо беше малко сюреалистично- по магистралите и в Германия, и във Франция имаше моменти, когато бяхме само ине на пътя- нито пред нас, нито зад нас, нито в платната насреща имаше автомобили. На мегистрала. Сефте ни се случи, чак по едно време проверявах, да не сме пропуснали нещо важно случило се. Не беше. Grinning
За сметка на това пък, вчера, в доста натоварен трафик в Германия по едно време ни направи впечатление, че в насрещната лента от известно верме е празно, без нито една кола, изведнъж секнаха. Оказа се тежка катастрофа, чак херикоптер беше препречил пътя и задръстването в обратна посока беше съответно около 15 км- кола до кола.

Белгийките, защо не казвате, че имате такова прекрасно място като Ватерло? Силно впечатлени сме. От всичко, ама наистина от всичко. Градчето е невероятно, храната в заведенията- уникални, хората- невероятно усмихнати, дружелюбни и любезни. А магазините! Ах, магазините- страхотни, заредени с неща точно мой стил, да не говорим хората колко добре бяха облечени. Имам предвид- със стил, без нищо прекалено- напротив; главата ми се въртеше във всички посоки, за да попивам красоти и идеи. Heart Eyes
И до бойното поле стигнахме, но вече валеше силно, оставихме го за друг път, защото със сигурност ще се върнем!

Мойто юнак се оказа, че днес е за последен ден нормално на училище, защото и за него започват изпитите. Той взима доста АР предмети напред, сравнено с неговия випуск, съответно утре има ден за подготовка, после сряда, четвъртък и петък изпити, последният е другата седмица, като двата дни преди това е заявил участие в състезание. Как мислите, дали се е трогнал поне грам? Всичко било супер лесно (физика, не-знам-си-каква математика и компютърни науки)- все неща, които "нямало как да се научат в последния момент, ако не ги знаеш".  За себе си може и да е прав, още повече, че той ако реши, може още тази година да следва- има достатъчно високи резултати и набран брой курсове за целта, слава Богу, не бърза заникъде в това отношение. Към момента единственото, по което учи, е история на света, трябва му хуманитарен предмет, иначе хич не би се занимавал с нея.
Така, с всичко гореописано искам да кажа, че това значи, че като свършат изпитите, ще ходи само на предметите, по които не е държал такива (не му трябват), плюс тренировките в отбора. ЗА МЕН реалността ще е да ми се мотка постоянно из нас, в другото време да съм между училището и дома.

На всички ученици, на които им предстоят изпити/ матури желая късмет и успех. Flowers Four Leaf Clover

Бър, честито! Другото... без коментар.
Прити, страхотна дъщеря си. Сигурна съм, че майкати дори в това състояние се гордее с теб изключително много! Прегръщам те!
Лан, успех!

Не ми говорете за пране!!!

# 250
Ватерло като чуя се сещам за Наполеон и АББА Simple Smile
Някакви кошмарни задръствания са отново тук. Не знам защо. До сега такова чудо сме нямали. Все повече това ме кара да уважавам влаковете и метрото.
Не знам как е в чужбина, но тук ми прави впечатление че хората масово са изнервени, озверяват и ги избива на агресия. Sad

# 251
  • София
Метрото и трамваите са незаменим градски транспорт и според мен. Където ги има. Измих шкафовете частично, изтърках банята с доместос, прострях пералня номер едно, пуснах номер две, поподредих, бърсах прах, роботът бръмча, аз мих под, изкъпах се и сега седнах. Сред малко пазар и готвене. Пок пране и подреждане. Вярно да ида на работа, за да си почина е положението.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 13:02 от бъръльо-бъръльо

# 252
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
благодаря, че ме мислите Simple Smile
всяка година има "международен ден" в училището. всяка страна се представя с едно табло за цяла седмица и с храна и сувенири за деня.
сувенири купих от България, храна - ще направя няколко баници.
но таблот оме мъчи. всяка година го правя все по-хубаво (умря циганката Wink ) а сега хем няма предишните години за да видя какво съм слагала, хем всичко друго събрано като за случая е изчезало.

ще се оправя, но стана много трудно да извадиш хубава снимка от нета.
а и идеята нещо не мога да наместя. въртеше ми се в главата нещо за канатицата, за лева... Simple Smile

# 253
Ватерло като чуя се сещам за Наполеон и АББА Simple Smile

И аз до онзи ден така. Даже с тениска от музея на АББА бях. Grinning

Между другото, визите за Кралството си ги получихме за... няма и две минути. Tada

# 254
Хубаво звучите, пътешественички!Зареждате темата !
   Аз мъчих едно домашно по АЕ в обедната почивка.Осъана ми още едно упражнение,но  не ми идва на акъл нищо.

Общи условия

Активация на акаунт