Руски филми и сериали Тема 20

• 6 647
  • 154
  •   1
Отговори
# 150
Гледам руски филми не само заради удоволствието от играта, сюжета и кинематографията, а и чисто прагматично за поддържане и развиване на езика. Работя с рускоговорящи и езиковата баня от киното ми идва много полезна. А съм учила руски в училище и в университета сумарно 13 г.

# 151
Гледам руски филми не само заради удоволствието от играта, сюжета и кинематографията, а и чисто прагматично за поддържане и развиване на езика. Работя с рускоговорящи и езиковата баня от киното ми идва много полезна. А съм учила руски в училище и в университета сумарно 13 г.
Къде имате такава възможност за работа 🥹

# 152
Имам, украинците също говорят руски. И онлайн си говоря с клиенти от Русия, които имат имоти тук. Скапана война... имам и приятели руснаци, трета година не можем да се видим.

# 153
Имам, украинците също говорят руски. И онлайн си говоря с клиенти от Русия, които имат имоти тук. Скапана война... имам и приятели руснаци, трета година не можем да се видим.

А украинци не благодаря.

# 154
Ставаше въпрос за ползата от руските филми в чисто езиково отношение, а с кого и как се работи е съвсем отделна тема. Не коментирам руси, украинци, белоруси, казахи... нямам проблем с общуването, ползвам технически руски, върша работа, плаща ми се. Да не би англичаните да са по-свестни?!

Общи условия

Активация на акаунт