Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 597
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 105
Аз имам от тези 2 цвята:
https://share.temu.com/NlGBCJHuL0A
Като от мушама са, не съм особено доволна.
На тези им се протри подметката за 2 месеца миналото лято и стана дупка. Изхвърлих ги:
https://share.temu.com/oTPUne0gQcA
Имам и от тези в 2 цвята. На едните им се скъсаха ластиците и изскочиха копчетата. Възстановиха ми парите. Другите са здрави. От август миналата година ги нося. Кожата е изкуствена, но здрава, стелките обаче са от картон и след като изпрах обувките се разкиснаха. Махнах ги и ги замених със стелки от естествена кожа:
https://share.temu.com/qbe1WPD4odA
Момичета, доволни ли сте от обувките им?
Искам да си  поръчам тип балеринки. Дано са читави.
Огледало също.

# 106
Снощи направих поръчка, защото бота ми даде намаление 20% за това, че нямаше актуализация за движението на поръчката повече от 72ч и изтичаше днес.
Поръчах памучни тениски с къс ръкав за щерката за лятото. Направи ми впечатление, че са поскъпнали стоките в сравнение с миналата година. Но пък с разните купони и отстъпки е изгодно.

# 107
  • софия
Момичета, доволни ли сте от обувките им?
Искам да си  поръчам тип балеринки. Дано са читави.
Огледало също.
Дъщерята носи 2 пъти тези. Когато ги носи по-дълго време, каза, че много са я заболели краката, но тя е дюстабан. Аз съм ги обувала за проба - леки, меки галошки, все едно си с пантофки.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 07:22 от zvаnchе

# 108
Здравейте, имате ли впечатления от електронните гривни против комари?

# 109
Аз харесвам летни дрехи, които не са памучни, държат ми хладно, да не говорим, че изглеждат много по-добре. То, че има евтини и спарващи изкуствени материи, има, но не всички са такива. Говоря принципно. От Тему имам малък опит с дрехи и обувки, за сега не съм възхитена, но не заради материала.
Факт е, че човешкото тяло се поти много през лятото и затова всички препоръчват естествените материи които държат хладно и попиват потта  - като лен и памук.
Само ако сте човек, който не се поти, може да ползвате изкуствени и леки материи за лятото.

# 110
  • София
Големи хора сме. Нека не си държим сметка кой за какво харчи собствените си пари. Доста грубо навлизане в чуждото лично пространство е.

# 111
Аз харесвам летни дрехи, които не са памучни, държат ми хладно, да не говорим, че изглеждат много по-добре. То, че има евтини и спарващи изкуствени материи, има, но не всички са такива. Говоря принципно. От Тему имам малък опит с дрехи и обувки, за сега не съм възхитена, но не заради материала.
Факт е, че човешкото тяло се поти много през лятото и затова всички препоръчват естествените материи които държат хладно и попиват потта  - като лен и памук.
Само ако сте човек, който не се поти, може да ползвате изкуствени и леки материи за лятото.

Памукът е влагоабсорбиращ, доколкото помня. Лен и коприна са препоръчителните естествени материи за жеги. С памучна тениска ще си ходите с  очеизбодни мокри подмишници.

Който спортува е по-наясно със съвременните дишащи материи (изкуствени!), съответно  и през ум не ми минава да навлека памучна тениска и да бягам с нея.

Добре е човек да се осведоми предварително и тогава да дава съвети. Yum

# 112
Момичета, помня, че се коментира нещо подобно преди, но не съм сигурна…
Имам поръчка, която най-вероятно се води изгубена. Мога да поискам възстановяване на сумата, но е с връщане на кредит…това означава ли, че ще ми спрат офертата за бъдещи поръчки като бан за няколко месеца?

# 113
Да. Много е възможно.

# 114
  • Асеновград
Имам поръчка, която най-вероятно се води изгубена. Мога да поискам възстановяване на сумата, но е с връщане на кредит…това означава ли, че ще ми спрат офертата за бъдещи поръчки като бан за няколко месеца?
При мен след като ми върнаха сумата, и спряха офертата за месец. Върна се в последствие на 55/95. Няма друга причина за спиране на офертата.

# 115
Аз скоро имах изгубени три пратки, които бахо обединили. Едната си беше с купони. Не са ми ги спирали, но на този профил ми е около месец с връщане на 27 лв и не го птоменят.

# 116
Момичета, които поръчахте робота за прозорци и тези, които питаха за отзиви, днес го тествах и работи много добре. Изчистих само един прозорец за проба, но нито падна, нито нищо. Дистанционното си работи, пръскалките също. Не е прекалено шумен. Оставих видео в отзив, но сигурно ще се появи по-късно.  https://share.temu.com/u8X3UKbsBNA

# 117
Много съм разочарована от Еконт. Хората от Китай пращат стоките без такса за доставяне, а Еконт ще ми вземат 4 лева, за да насочат пратката към офис. Даже мисля, че куриера ме издейства да не идва втори път, защото му казах че съм в София. А имаше кой да получи пратката на другия ден,. С Бокс нау е супер удобно, не знам защо последните две поръчки ги доставят с еконт.( с малка буква Sad

# 118
Еконт винаги са имали такса за пренасочване. 3.90 лв мисля е. Логиката им, явно е, че като се сменя адреса пратката се връща в офиса, от където е тръгнала, после минава по същия път - логистичен, разпределителен център и пак офис. Един вид, образуваш им разходи 😃 Такава им е политиката.

# 119
От обувките на Тему съм доволна. Имам 2 чифта боти, на дъщеря ми маратонки, на сестра ми боти и сандали. Всички сме доволни. Моите боти едните, ги носих много интензивно, не са мръднали. За 15 лв.

Общи условия

Активация на акаунт