Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 853
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 405
Взех купоните с тази поръчка. По една случайност сумата е 13,00 лева, приложен е автоматично кредит (имах 20 лева) и платих 0 лева. Срещу това получих пакет купони от 30%-ните. И преди съм си вземала пакет купони с две покупки за  суми от порядъка на 12-13 лева.

За другото, приемам поправката, наистина иска да се нагласи сума 25+, за да приложи купона от 10 лева. Но пък, ако се комбинира и с карта за отстъпка пак не е зле. И някой и друг лев си добавяме от корекция на цената.

# 406
И аз сега взех едни купони - ползвам само 30 от 80, 20 от 40 (45) и 10 (от 35) - другите не ми трябват. Взех два намалени наниза - перидот и лабрадорит (напоследък ми е приятно да си правя бижута):

Този лабрадорит само го поръчвам - до сега съм взела няколко в различни форми... Ниско качество, но ми харесва как проблясва и ме влече.

# 407
За момента ми се струва, че най-изгодно е комбинирането на карта за намаление с купон или с оферта връщане на кредит.

# 408
Мама Ру, за Типли не знам, но Кеш уей връщат след 3 месеца, ако нямаш върнат артикул. Очевидно е съобразено със срока на връщане, 3 месеца.

Използвах Кеш уей,мина крайния срок за връщане ,а нищо не ми беше върнато.Тогава минах към Типли.След седмица може би от Кеш уей ми върнаха сумите от няколко поръчки на веднъж,имах върнати неща,корекции на цената,сумите които ми бяха върнати бяха преизчислени.Сега чакам да видим какво ще се случи с Типли ,но ми е рано още до 25 този месец ми е срока на първата поръчка.

# 409
Малко отзиви от моите безкрайни поръчки 🤣  Това е някакъв порочен кръг на шопахолика 🤣
Две бебешки рокли. Втората изглеждаше много голяма, но е памук и се сви след сушилнята, та й стана 😃

Пак фибички, спирам да купувам докато не ги поизгубим малко, но все виждам нещо сладко и поръчвам 🤣

Да си имам картички за РД, че все забравям да купя. Тези са момичешки, но ще поръчам и дизайни, подходящи и за момче.

Щипки с кошничка, имат лепенка отзад

Формички за печене, малки са, но такива исках

Бебешки шапки за лятото

И любимото ми. Много е сладко и мекичко

# 410
Тези купони за мен не са изгодни, но май не се падат вече от 50%-овите.
Хубави са купоните, но има и доста неизгодни за пълнеж в комплекта (поне при мен). Все пак трябва да зарибяват да купуваме. Но 20 от 60, 30 от 100, 25 0т 80 , 10 от 40 и 10 от 10,01 (т.е. 10 от 35, а при мен бяха четири такива), 90 от 270, 50 от 160 заедно с карти за намаление е с-у-п-е-р. За мен, де. Ех, как ми се иска да си поръчам нещичко, но не мога още една седмица поне. Мислих, чудих се как да забавя доставката да не дойде, докато ме няма, но не става.
ПП: Куфарите са дошли днес. Мъжът ми го е взел от пощата , без пълномощно, "естествено, защото го познавали". Каза, че са хубави, но не ме удостои със снимка. Довечера ще ги инспектирам и ще докладвам.
VaniaK, ех, че хубави неща!

# 411
За мен най-изгодно е връщане на кредит (не обаче като е 30%-ов). Обаче така е голяма въртележка и няма измъкване.

# 412
Пак има. Вземаш веднъж с връщане на кредит, а после комбинираш събрания кредит с купони и карти за отстъпка.

# 413
Знаете ли с кой код се извикват картите за отстъпка? Аз никога в профила си не съм виждала такава карта, за която непрекъснато говорите.

# 414
Знаете ли с кой код се извикват картите за отстъпка? Аз никога в профила си не съм виждала такава карта, за която непрекъснато говорите.
discount 777

# 415
Ако не са Ви изпратили ,няма как да я извикате.

# 416
Така ли се казва, извикате? Много странно ми е. Оферта може да се поиска, според мен.

# 417
Извиках си карта за намаление, обаче не мога да я комбинирам с връщане на кредит, сама с купони става. Но в момента нещо не ми е спешно.

# 418
В предишната поръчка пробвах като първо избрах две неща с две карти за отстъпка в количката. След това отворих офертата за връщане на кредит и така ми се прехвърлиха нещата намалени с карта.

# 419
Ще пробвам пак, ако те ми предлагат картата за отстъпка. Сега аз си я "извиках" и продукта, който си избрах го няма в предложените 20 продукта, а реално е от последните добавени в кошницата и там си се вижда с отстъпката.

Общи условия

Активация на акаунт