Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 964
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 450
Минавам да оставя и аз моите впечатления.🧐

1. Електрическа шпатула за почистване на лице
Много съм доволна от този продукт,вече два месеца го ползвам - неочаквано добра покупка.
https://share.temu.com/Fui4u6czsxA
Не съм попадала досега на такъв уред, може ли повече подробности за използването му? В ръководството за потребителя не са написали нищо полезно. След баня ли се ползва, за да е по-мека кожата, или може само след измиване на лицето? И помага ли дългосрочно срещу черни точки на носа?

# 451
Минавам да оставя и аз моите впечатления.🧐

1. Електрическа шпатула за почистване на лице
Много съм доволна от този продукт,вече два месеца го ползвам - неочаквано добра покупка.
https://share.temu.com/Fui4u6czsxA
Не съм попадала досега на такъв уред, може ли повече подробности за използването му? В ръководството за потребителя не са написали нищо полезно. След баня ли се ползва, за да е по-мека кожата, или може само след измиване на лицето? И помага ли дългосрочно срещу черни точки на носа?

Аз го ползвам веднага след баня, дори някой ми беше направил комплимент,че лицето ми изглежда много чисто. По салоните го използват, води се ултразвукова шпатула, има опции за Лифтинг и още нещо,но аз използвам само за почистване.
Ако не след баня,поне трябва да е влажна, напръскана с тоник или по-мазен крем,че иначе много ще нарани кожата.Води се за дълбоко почистване на замърсяванията и себума.При продължително използване (вече повече от месец) със сигурност виждам намаляване на черните точки в зоната на брадичката и носа.Но пълното отърване от тях мисля,че не е възможно.

Режимът Iоn го водят,че извлича максимално дълбоко замърсяваняита. Cleaning е с вибрации и избутва един вид себума и мръсотията от порите,а Lifting се използва със серуми,за да се абсорбират по-добре и уж има лек "лифтинг" ефект.

# 452
Еха, добре звучи, ще си взема и аз. А с натиск ли се използва или само се допира до кожата?

# 453
Обикновено се използва с лек до умерен натиск, особено ако е върху чувствителна кожа. Това което помагало в самия уред е,че работи с ултразвукови вибрации, така че не е нужно да се натиска много,а да се плъзга под ъгъл.

Обаче аз, противно на всяка инструкция, натискам здраво,мислейки си,че ще има по-голям ефект.😁 Въпреки че кожата ми е чувствителна, още нямам оплаквания.

# 454
rusevavv, много благодаря! Flowers Hibiscus Не обичам да ходя на козметик и тази възможност за грижа вкъщи е перфектна за мен, а и цената е добра дори само за проба Simple Smile

# 455
  • София
Влизам да похваля квадратния робот за прозорци, препоръчан в темата.
https://share.temu.com/EWgwF44XttA

Като отворих кутията ми се видя евтинджос, но чисти по-добре и по-бързо от овалните. Моят овален, бързо загряваше, този не, двете пръскалки, всъщност пускат пара, а не пръскат, което по-някакъв начин изключително добре подпомага чистенето.  Друг плюс е, че не пада от стъкло без рамка, което при стария квадратен и новия овален беше проблем. Имам огромна огледална врата на гардероб, която няма рамка отдолу и за да я почистя се налагаше да слагам нещо на земята за да не пада робота.

# 456
Не знам при вас как е, но при мен няма опция да ползвам карта за намаление и продукта да ми го даде в кошницата в оферта за връщане на кредит. Вместо дава зарежда изтрити по-рано продукти. Също така не ми зареди продукт от кошницата с цена над 100 лева.
Първо разчистих кошницата.
След това влязох в оферта за карта за намаление, избрах си една рокля и я добавих.
Влязох в оферта за връщане на кредит, зареди кошницата и ... роклята ь няма, на ми предложи продукт, който по-рано бях премахнала.

# 457
И аз не успях да направя този номер
Но! Днес ми предложи кредит 55/95

# 458
Аз успявам да добавя карта за намаление. Две не съм пробвала, защото не ми се чака и от моткане ще изтърва първата. Тя май е с валидност 24 часа. Та с една карта и оферта за връщане става при мен.

# 459
Получих комплект куфари много съм доволна. И падълборд. И двете са препоръка от тук. Уникални са.

# 460
Честити покупки на всички! Днес са дошли калъфите за седалките на колата. Но не съм ги виждала. Като се прибера ще снимам и ще докладвам.
Другата част от поръчката, и тя с пощите, не се актуализира от няколко дни след освобождаване от митницата, но ще си чакам, няма как.

# 461
От поръчката, която дойде в понеделник. Дреболии са, но все пак да оставя отзив:
1. Кейс за телефон Моторола g54. Много ми харесва. Не е прозрачен силиконов, обхваща добре телефона. Чакам още два със следващата поръчка, която от 8.05 не е променяла статута и чака за митническа проверка.
 https://share.temu.com/VKVYTtM11yA
2. Ръкавица за домашен любимец. Имам котарак, който доста се скубе. Доволна съм.
 https://share.temu.com/c1xhJ2Ec4mA

# 462
  • Бг-мама
Аз пак да се включа с нова оферта за връщане на кредит. Днес ми е 80/118. Само при мен ли всеки ден ме изненадва с различна такава? Не се оплаквам. За мен последните оферти са много добри.

# 463
Явно, защото при мен е 55/95

# 464
При мен 70/100

Общи условия

Активация на акаунт