Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 774
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 675
  • StZ
Аз вчера се опитвах да върна две неща, няколко пъти не ми даде като кредит и накрая се съгласих да ми ги върне в картата, а никак не ми се искаше. Тему си прави както си поиска.

# 676
Чакам някакво движение пратка от БГ пощи. Вече няколко дни е в рс София

# 677
Получих един по-скъп шал и наистина изглежда много добре - тънък като паяжина, прозрачен и леко лъскав. Голям е, а се беше побрал в едно малко пакетче, без изобщо да го издуе. На плика и на етикета пише 100% коприна:

Цветът е много по-ярък от това, което се вижда на снимките.

# 678
  • Пловдив
А дали някой е купувал ортопедични/анатомични обувки или маратонки?
В магазин са над 250 лв и въпреки това пак ми създават проблем някои  модели. Затова съм склонна да рискувам от Тему за проба, още повече има винаги възможност да се върнат.

# 679
  • софия
Получих един по-скъп шал и наистина изглежда много добре - тънък като паяжина, прозрачен и леко лъскав. Голям е, а се беше побрал в едно малко пакетче, без изобщо да го издуе. На плика и на етикета пише 100% коприна:
Скрит текст:

Цветът е много по-ярък от това, което се вижда на снимките.
Може ли линк, моля?

# 680
  • Асеновград
В магазин са над 250 лв и въпреки това пак ми създават проблем някои  модели. Затова съм склонна да рискувам от Тему за проба, още повече има винаги възможност да се върнат.
Стелки съм купувала и съм доволна. Поръчах си пак, до края на месеца трябва да пристигнат. https://share.temu.com/zzr2N3l0DzA такъв модел ползвам за свода

# 681
  • Пловдив
Стелки съм купувала и съм доволна. Поръчах си пак, до края на месеца трябва да пристигнат. https://share.temu.com/zzr2N3l0DzA такъв модел ползвам за свода
Благодаря! Аз съм пробвала с няколко модела стелки, но ме боли. Моят проблем е плантарен фасцит и с времето разбрах, че ми е важна самата подметка - сегашните ми модели обувки нося без ортопедична стелка.
Но с тези цени в Тему непременно ще си накупя и стелки за проба, в магазина са 100 лв и няма как да експериментирам много.

# 682
Ето това е шалът: https://share.temu.com/qmO6hZv99NA
С карта за отстъпка го намалява с 20%.

# 683
  • софия
Благодаря, pppqqq.

От последни поръчки искам да споделя една джаджа: уред за преглед (и почистване) на уши - https://share.temu.com/I4fAxzbp4kA
Страшна работа е 😁

# 684
На мен ми трябва уред за почистване на уши, но докторът ми все ми казваше да не използвам клечки. Вместо това да капя от препаратите, които се продават (има реклами - те са нещо като олио, но не мисля, че са много ефективни).
Сигурно трябва да е нещо като прахосмукачка, за да не завира ушната кал навътре...

# 685
  • софия
Аз пръскам с някой от препаратите всяка седмица (нямам проблем, но превантивно). Това уредче ти показва състоянието (на края има мини камера) и почиства леко. По-тънко е от клечки.

# 686
  • пустинята Гоби
Ама чисти ли наистина, не те ли е страх да си го набуташ в ухото? Изглежда много интересно.

# 687
Здравейте.
Имам  въпроси:
1) Искам да върна някои от артикулите, които получих от Тему.
Но без да искам съм включила в заявката за връщане и продукт, който не искам да връщам. Подадох заявката и я одобриха, а сега виждам грешката си. Дали ще има проблем като получат артикулите, без този, който искам да си задържа(той вече е разопакован и не пазя и опаковката му)?
2) Нали мога да ползвам нов кашон за връщане и ако има надписи трябва да залепя бала хартия ли?
3) Никога до сега не съм получавала през БГ пощи, там предполагам е същото и за връщане като през Изибокс?
Благодаря!

# 688
  • Бг-мама
Здравейте.
Имам  въпроси:
Но без да искам съм включила в заявката за връщане и продукт, който не искам да връщам. Подадох заявката и я одобриха, а сега виждам грешката си. Дали ще има проблем като получат артикулите, без този, който искам да си задържа(той вече е разопакован и не пазя и опаковката му)?
2) Нали мога да ползвам нов кашон за връщане и ако има надписи трябва да залепя бала хартия ли?
3) Никога до сега не съм получавала през БГ пощи, там предполагам е същото и за връщане като през Изибокс?
Благодаря!
Можете да анулирате връщането и отново да го подадете , този път с верните продукти иначе ще имате проблем. А връщането може да направите в по плътна едноцветна найлонова торба иначе много вероятно е кашона да не влезе в кутията на бокса. Много са ниски.

# 689
Здравейте.
Имам  въпроси:
Благодаря!
Можете да анулирате връщането и отново да го подадете , този път с верните продукти иначе ще имате проблем. А връщането може да направите в по плътна едноцветна найлонова торба иначе много вероятно е кашона да не влезе в кутията на бокса. Много са ниски.

Ами аз в пощата ще го нося, от там го получих.
Не знам, ако анулирам връщането, дали вторият път ще е безплатно?

Общи условия

Активация на акаунт