Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 749
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 705
На мен днес ми даде връщане на кредит 60/ 85 , но преди това цяла седмица ми пускаше 50/ 95 . Аз успях да устискам и не пусках поръчка и те решиха да ми сменят офертата с по- изгодна 😃

# 706
  • София
Цитат
ЕС ще взема по 2 евро за всяка малка китайска пратка

Европейската комисия предлага въвеждането на фиксирана такса от 2 евро за пратки с ниска стойност, влизащи директно в ЕС от страни извън блока. Това съобщи еврокомисарят по търговията Марош Шефчович пред Европейския парламент, предаде Financial Times. Целта е справяне с нарастващия обем от над 4,6 милиарда пратки годишно, повечето от които идват от Китай чрез онлайн платформи.

Проектът на ЕК, цитиран от Financial Times, предвижда таксата да обхваща директни продажби до крайни потребители. За стоки, изпращани първо до складове в ЕС, ще се прилага по-ниска такса от 0,50 евро.
https://www.segabg.com/hot/category-economy/es-shte-vzema-po-2-e … a-kitayska-pratka

# 707
Здравейте, вчера направих поръчка на майка ми и трябваше да и се възстановява кредит 7 дни. Обаче вчера заявиха първия ден, а днес вече не е възможно за 2-ри ден. Дава и само нова поръчка. Знаете ли дали маже да се възстанови или какво се е случило?
Да не сте заменили кредита за купони?
Скрит текст:
Ако е изкочило предложението докато заявявам първия ден е напълно възможно. Да разбирам, че няма как да се възстанови, а да потърся дали има купони.

# 708
Здравейте, вчера направих поръчка на майка ми и трябваше да и се възстановява кредит 7 дни. Обаче вчера заявиха първия ден, а днес вече не е възможно за 2-ри ден. Дава и само нова поръчка. Знаете ли дали маже да се възстанови или какво се е случило?
Да не сте заменили кредита за купони?
Скрит текст:
Ако е изкочило предложението докато заявявам първия ден е напълно възможно. Да разбирам, че няма как да се възстанови, а да потърся дали има купони.
Не може да се възстанови за съжаление.

# 709
Как си викахме карти discount card?
И каква е промоцията с три подаръка

# 710
  • пустинята Гоби
От три седмици, а може и повече не съм купувала нищо, кредита ми седи на 50/95. Оня ден го бяха променили на 55 не знам си колко. Не е до купуване как ще се променя.

# 711
От три седмици, а може и повече не съм купувала нищо, кредита ми седи на 50/95. Оня ден го бяха променили на 55 не знам си колко. Не е до купуване как ще се променя.
Явно е на случаен принцип.

# 712
За Китай трябва да се закачим в случая не за ЕС. Китайците рано или късно ще ви го изкарат през носа.
В Европа нещата заприличват на времето през Втората световна война, когато немците са пощтръклели и вършат глупости. Българските им подлоги закачат държавата към губещия съюз и после България плаща репарации.

Цитат
ЕС ще взема по 2 евро за всяка малка китайска пратка

Европейската комисия предлага въвеждането на фиксирана такса от 2 евро за пратки с ниска стойност, влизащи директно в ЕС от страни извън блока. Това съобщи еврокомисарят по търговията Марош Шефчович пред Европейския парламент, предаде Financial Times. Целта е справяне с нарастващия обем от над 4,6 милиарда пратки годишно, повечето от които идват от Китай чрез онлайн платформи.

Проектът на ЕК, цитиран от Financial Times, предвижда таксата да обхваща директни продажби до крайни потребители. За стоки, изпращани първо до складове в ЕС, ще се прилага по-ниска такса от 0,50 евро.
https://www.segabg.com/hot/category-economy/es-shte-vzema-po-2-e … a-kitayska-pratka

# 713
  • София
Как си викахме карти discount card?
И каква е промоцията с три подаръка
Discount777

Claimgift при мен дава подаръци 3 или 4.

# 714
Преди време имаше подобни случаи с пратки изпратени с Бокса, и с по голям размер от най големите кутии.
А Пощите за какъв размер говорят, при тях пратките не се слагат в кутия.

Ето това е отговорът от пощите: Пратката е върната на подател. Размерите на пратката надвишават максимални размери на пратки съгласно "Общи условия на договора с потребителите на услугата е-пакет, извършвана от "Български пощи" ЕАД".

Бясна съм. Звънях, писах имейли, но никакъв резултат.

Моля, ако може някой да ми препоръча куфари.

https://share.temu.com/COvhrjit9hАз поръчах тези, с купон общо излезнаха 110 лв. Качеството изглежда добро. Имат двоен цип и може да се разшири с още около два сантиметра, ако искаш.

# 715
Днес ми дава тази оферта за връщане на кредит, ама не ми се пазарува. Simple Smile
Скрит текст:

# 716
  • StZ
alys, и на мен ми излезе тази и много бързо я употребих. За поръчка за 75,80лв. дава кредит 60,64лв.
Не че нещо ми трябва, но ми се стори изгодна.

# 717
На мен ми даде 95/145 на друг профил. 😊
Но нямах готовност, а на основния вече е спрян, както предположихме всички.
Със събрания кредит и купон, поръчах и аз куфари от местен склад
 https://share.temu.com/S3XW2PPbi8A

# 718
При мен се получи 60/80. Нямаше как да пропусна.

# 719
  • Асеновград
При мен за момента връщането на кредит и намаление с карта дава изтекла промоция. Но започна да ме бомбардира с тази

Тук обаче всяка е с различно намаление при различна сума и трябва да се гледа внимателно дали е изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт