Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 745
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 720
да похваля бг пощи. лесно, бързо и преди срока. направо съм възхитен

# 721
  • Pazardjik

Тези купони как са

# 722
Е, как да са? 30% офф. Към момента дава само такива.

# 723
Използвайте комбинация от карти за отстъпка и купони или връщане на кредит.

# 724
Момичета помагайте! Заявих връщане на два артикула веднага след получаване. Оказа се обаче че в бързината един е останал в къщи. Сега обаче опцията за връщана не е активна и няма как да я заявя повторно. Писах мейли, водих разговори със съпорта, а сутринта и с жив човек, но конкретен отговор не получих. Сумите са възстановени като кредит, ама един от артикулите е при мен. Как да постъпя едва ли съм единствена с подобен пропуск, а не ми се губят 40лв.

# 725
  • София
Не знам дали е възможно канселирането на връщане един артикул, пробвайте. Ако не стане изчаквате да го получат в системата ще излезе, че не е върнат и ще можете да го върнете с връщане на следваща поръчка.

# 726
Не става с канселиране, опитах. Тук въпросът е дали фукнцията за връщане ще се активира, тъй като сега е неактивна. На този въпрос не получих отговор и ако не се активира, ще си остана с едни непотребни дънки. В същото време кредитът ми е възстановен и мога да поръчам наново, ама гледам да съм коректна, въпреки че не получих потвърждение, че ще успея да върна непотребното, а законово това е мое право. 

# 727
И аз днес съм с 60/82-3 лв кредит. Не хванах точно минималната сума, но е някъде между 82 и 83 лв. Днес не съм готова за поръчка. Ще добавя неща в кошницата и се надявам утре пак да я имам. Мисля, че е най-добрата оферта до сега.

# 728
  • София
Ванче, извика ли го или ти го даде, като влезе?

# 729
Може би просто ще си дръпнат отново парите, след като видят, че артикулът липсва.
На мен ми даде супер оферта сутринта -70лв кредити, поръчката ми беше 88 и ст., може би е 70 от 85. Толкова добра не беше и 80/100. Възползвах се, естествено Laughing

# 730
Купонът 20 от 40 (по-точно 45), е отстъпка 44%. Напоследък много го ползвам, защото ми дава да правя поръчки за купони на стойност 6 лв и си струва да я направя дори ако ползвам само един или два купона.

# 731
Ванче, извика ли го или ти го даде, като влезе?

Ами аз винаги го “викам”, защото влизам да си събирам кредита. От много време съм във въртележката и всеки ден влизам да го събирам.

# 732
Рали, да си дръпнат кредита. Аз не съм го ползвала, ама те не искат да ми генерират нов код за да поправя пропуска. Това е първата ми поръчка, която платих без никакви кредити или отстъпки. А май се оказва, че няма да си получа парите, нито като кредит нито по карта.

# 733
Поръчах си калъфи за седалките на колата днес. Уж били униревсални, ама малко ми е притеснено дали ще станат.....

# 734
Май не разбрах, majorica - нали писа, че ти е възстановен кредитът, как няма да получиш нищо? То всъщност не е и редно да получиш де - след като не си го изпратила. Да, ясно е, че е грешка, но пък може някой и умишлено да злоупотребява по този начин.
Аз затова преди връщане проверявам артикул по артикул и тогава запечатвам.
Не знам, интересен казус, пиши ако има развитие някакво.

Общи условия

Активация на акаунт