Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 730
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 735
  • Асеновград
Рали, да си дръпнат кредита. Аз не съм го ползвала, ама те не искат да ми генерират нов код за да поправя пропуска. Това е първата ми поръчка, която платих без никакви кредити или отстъпки. А май се оказва, че няма да си получа парите, нито като кредит нито по карта.
Попитай съпорта, не може ли да разпечаташ пак същия етикет и да пуснеш втора пратка. Още повече ,че е в един ден. А ако е с Пощите иди в клона и помоли да сложиш в пакета. Няма да са го изпратили още, просто на място ще преопаковаш.

# 736
Рали права си грешката е моя, че бързахме да върнем и да поръчаме отново. За реално върнатите дънки си използвах кредита и поръчах отново. За тези, които останаха не съм и няма да го ползвам, докато не се реши проблемът. Лошото е че май няма да се реши. Писах мейл да ми изпратят нов код за връщане/макар/ и платен но "не". Тъпо е че след като сама им признавам, а не са ме хванали в опит за някаква злоупотреба, да чакам те да установят, че един от заявените за връщане артикул липсва. Не ми е логично някак, освен ако контрата не остане в мен.
Panayotu Върнах през BOX първо на тях звънях - препратиха ме към Тему. Контктувах със съпорта/с човек/ но той също не ми предложи да генерира нов код или да използвам същият. Сутринта говорих с оператор но явно не са много в час и не можа да ми отговори, дали след като установят липсващият артикул /те че ще занулят кредита е ясно/ но дали ще се активира отново опция за връщане, не можа да отговори. Благодаря на отзовалите се. Ще вида как ще се развият нещата и ще пиша - всеки може да изпадне в подобна ситуация и то за много повече при от мен.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 11:57 от majorica

# 737
Просто нямат шаблон за ситуацията
Стига си го мислила, ако искат, ще дръпнат пак парите, може и да не ги.

# 738
  • София
Ванче, извика ли го или ти го даде, като влезе?

Ами аз винаги го “викам”, защото влизам да си събирам кредита. От много време съм във въртележката и всеки ден влизам да го събирам.

И аз съм така, но най-рано в петък ще съм с нова оферта, ако пак не са я спрели Mr. Green

# 739
Мисля го защото тези дънки са големи и контрата ще остане в мен, ако не ми дадат възможност за връщане. Аз не съм използвала кредита. За мен 40лв. на вятъра не са малко пари.

# 740
Не можеш ли да ги сложиш към друго връщане

# 741
Не мога опцията е неактивна. Моля се след като установят, че артикулът липсва да стане пак активна и тогава ясно. Ама нещо не ми се вярва.

# 742
  • София
Мисля го защото тези дънки са големи и контрата ще остане в мен, ако не ми дадат възможност за връщане. Аз не съм използвала кредита. За мен 40лв. на вятъра не са малко пари.
Трябва ли с това, че сте забравили да върнете продукт, да се пълни темата? Питахте веднъж, отговорихме ви. Чакате да видите, какво ще се случи.

Робота, който препоръчах в темата се появи и на по-ниска цена, взех и за баща ми с купон -40лв. дойде на добра цена. Имайте предвид, че е като детска играчка, лек и очевадно сглобен в Китай, ако го изпуснете е до там, но по-добре чистещ робот не съм имала.
https://share.temu.com/cSXYgYFc05A

# 743

Робота, който препоръчах в темата се появи и на по-ниска цена, взех и за баща ми с купон -40лв. дойде на добра цена. Имайте предвид, че е като детска играчка, лек и очевадно сглобен в Китай, ако го изпуснете е до там, но по-добре чистещ робот не съм имала.
С препарат ли го използва?

majorica, за неизпратения артикул - опитай да пишеш на чат бота, че искаш баркода на артикул от последната поръчка. Предполагам, че ще засече, че е върнат, но ако има въпроси, отговори, че не си го върнала. Влез и пиши през иконата слушалки.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 13:53 от alys

# 744
  • София

С препарат ли го използва?

Налях 1/1 вода  и спирт.

# 745
  • София
Много моля някой да каже как се връща с пин код. До сега винаги се е генерирал етикет за пакета, а сега искат да напиша само пинкод. На някой да му се е случвало? Не можах да се разбера със съпорта.

# 746
Получих си розичките:

Днес получих и доста дрехи. Добре са, само един панталон е ок като размер, но ми стига до кокалчетата. Мисля да си го оставя - поне за вкъщи става. Ако не друго, е тънък и удобен.

# 747
  • София
Много моля някой да каже как се връща с пин код. До сега винаги се е генерирал етикет за пакета, а сега искат да напиша само пинкод. На някой да му се е случвало? Не можах да се разбера със съпорта.
Пише го на всяка страница, изписвате кода на пакета(ако искате), кода ви отваря кутията, слагате пакета в кутията. Куриера вади пакета от кутията разпечатва товарителница и ви я лепи на пакета.
Дори когато ми генерира товарителница, никога не съм ги разпечатвала. Говоря само за Бокс Нау, с пощите е задължително разпечатването, няма да ви вземат пратката без бар код.

# 748
  • София
Благодаря.
То може да го пише навсякъде, но винаги като валидирам връщане и ми изкача етикет и аз чинно си го залепвам.
Сега искат самия пинкода за отваряне на кутията на Бокснау да го напиша върху пакета.

В Български пощи приемат ли да върне някой друг пратката или пак аз с личната си карта го правя?

# 749
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Преди 2 седмици пуснах поръчка с връщане на кредит 55/95 и веднага я отказах, защото без да искам натиснах получаване на купони и се ядосах. Нямаше и 1 минута от пускането на поръчката. Но от тогава не ми излиза никаква оферта за кредит, всеки ден я "извиквам" и пише, че тази оферта е изтекла. Очевидно съм наказана, но се чудя за колко време. На някой случвало ли му се е?

Общи условия

Активация на акаунт