Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 44 353
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 930
За първи път откакто пазарувам от Тему, в началото на месеца, в един и същи ден , в количката имах намаление (по около 30-40%) на няколко продукта : 2 рокли, домашни чехли, 3 комплекта гащи... На всеки от тях пишеше "Лимит 1". Купих ги като използвах опцията за връщане на кредит 50/90.
Дори и не разбрах как получих това намаление в количката и то на няколко продукта Thinking Никога преди или след това не ми се е случвало, дори и на един.  Някой получавал ли е такова намаление и имате ли представа какво може да го е предизвикало? Еднократно ли е било при вас?
И при мен беше така преди 2 седмици - освен намалените с карта продукти в кошницата ми, допълнително излезе страница в кредита с още намалени неща. Онзи ден, когато взех нов кредит нямаше подобни допълнителни намаления. Също така, не ми добави автоматично последнита 20 продукта от кошницата, а бях изтрила нарочно ненужните, а тези, които ми стояха в обикновената кошница, не можах да си извикам с търсачката на кредита. Пробвах по 100 различни начини да ги търся и все пак не можах да ги открия. И не става въпрос за скъпи неща.

# 931
  • Пловдив
Искам да попитам дамите, които са връщали с Български Пощи, колко горе-долу време отнема да пристигне пратката и се получили възстановяване на средствата

# 932
  • Асеновград
Искам да попитам дамите, които са връщали с Български Пощи, колко горе-долу време отнема да пристигне пратката и се получили възстановяване на средствата
При мен минимум седмица - максимум 15 дни. Аз си изчаквам да проверят върнатите неща, не пиша за преждевременно връщане на сумата.
В момента имам връщане , на 22.05 е приета, в момента няма актуализиране от тогава, излиза приета в клон.

# 933
Очаквах пратка утре, отварям днес - връщат я на Тему. Box Now казаха, че плика бил несъвместим с размерите на кутиите им. Не знам на кой да се ядосам повече. Върнаха ми парите и поръчах наново като махнах дългото нещо, заради което явно стана гафа, сега 2 седмици пак чакане.

# 934
  • Асеновград
Съвсем не е единичен случай. И преди са писали потребители. Грешка си е на Тему,че такива пратки се пускат с Бокса, при ограничение на размера на кутиите. Преди седмица имаше случай на върнати куфари с Пощите със същото обяснение.

# 935
  • Бургас
Не веднъж, а пет пъти така ми връщаха една и съща  пратка и последва наказание-2 месеца без никакви оферти.

# 936
Хм, а ти какво си виновна за това, че те наказват Shocked

# 937
  • Асеновград
Хм, а ти какво си виновна за това, че те наказват Shocked
Няма логика но е така. За загубена пратка с Пощите за която върнаха парите ми спряха връщането на кредит офертата.

# 938
Не мога да намеря от къде се купуват купоните, има ли видео някъде където показва къде се натиска?

# 939
Дава една оферта - купуват се два продукта и се получават купони за 200 лв, които увеличава на 300, но не всички са хубави. Напоследък дава купони за 30% отстъпка.

# 940
Не мога да намеря от къде се купуват купоните, има ли видео някъде където показва къде се натиска?
Аз влизам в профила си, съобщения и от там ми излиза

Зелената оферта, като отида на нея се появяват едни яйца. Накрая дава пакет на стойност 320/360/400 лева срещу закупуване на два продукта.

# 941
  • София
Да логиката им е никаква. Ето хора наказани без оферти заради грешки на доставчика, а аз имах късмет и при пълно връщане нямах наказание.
Следя си по картата за колко пари пазарувам, защото се стремя да се ограничавам. Този месец съм да похарчила 53лв. в Тему, което според мен е доста приемливо като се има предвид, че съм купила 18 артикула. Та може да се опитват да ме зарибят за повече, а аз се дърпам.

# 942
  • Асеновград
Днес пристигнаха два шала, сребърни висулки, един панталон и стелки за обувки.

Шаловете са по малки от указания размер но са добро качество.
Панталона е памук.
Сребърните висулки са доста дребни но иначе хубави.

# 943
Аз влизам в профила си, съобщения и от там ми излиза

Зелената оферта, като отида на нея се появяват едни яйца. Накрая дава пакет на стойност 320/360/400 лева срещу закупуване на два продукта.

Тези купони могат ли да се комбинират с връщане на кредит?

# 944
За 100-тен път - не могат!
Може да ползваш купони като платиш със събрания кредит. Връщане и купони не може.

Общи условия

Активация на акаунт