Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 44 357
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Събирам си кредит от предходна поръчка. Ако направя нова ще мога да събирам и двата кредита нали?
Да, може два едновременно.

# 916
  • София
До два кредита може едбовременно. После внимаваш, защото почва да предлага "връщане на кредит" с купони. Поне при мен е така. Явно в системата сега аз съм на вълна с тази промоция и ми я дава ежедневно. Когато обаче събирам 2 кредита, почва да ми предлага пак връщане на кредит, сма чрез купони в замяна.

# 917
  • Бг-мама
Panayotu , благодаря. Оказа се , че са искали зареждане. Тръгнаха . Добри са. Сега остава и младежът да ги одобри. Взехме още едни, които са с блутут и те са добри. Доволна съм и от двата продукта.

# 918
Здравейте! Аз се завърнах и давам отчет. Куфарите, които поръчах от Тему с купон оцеляха, а най-големият беше подложен на огромно изпитание като на връщане докупихме още багаж и го върнахме в България натъпкан с 28 килограма. Издържа геройски по летищата и няма никакви повреди, включително в ципа за разширяване и колелцата, за които най-много се притеснявах. Изтеглящата се дръжка е стабилна. Много съм доволна.(Сега гледам, че са със завишена цена, аз взех тюркоазено сините докато бяха на 150 лв.) https://share.temu.com/4J75bZoV04A

Малката ютийка за гладене се оказа, че върши работа, макар да не е нещо особено, но ме спаси с гладенето на една рокля от вискоза и памучна тениска, в един от хотелите, в който нямаше ютия. Не посмях да я пробвам на изкуствена материя, защото температурата не се регулира и няма пара, а само пръска вода. За мен върши работа при пътуване, но само в краен случай. Давам линк към същата от друг търговец, защото не мога да си отворя в момента профила и да копирам линка точно на моята. https://share.temu.com/wP4Rk9ZuUfA

При мен офертата за кредит си остава 50/90, не е мръднала като при някои от вас в положителна посока. Очаквам поръчка днес, за която ще дам отзиви като я взема. Пуснах и нова с натрупания кредит, две карти за намаление и със събиране на нов. И в двата случая не ме пита за замяна на кредита с купони.

# 919
Здравейте,искам да попитам-когато комуникирате с Тему на български ли пишете ?

# 920
Аз съм поръчвала боди и едни дървени фигурки-пъзелчета мечки изписани с имената на членовете на семейството.
Всичко дойде перфектно изписано на кирилица.

Здравейте! Някой да е поръчвал нещо с персонализиран надпис? Чудя се дали ще ми надпишат нещата на български, или ще дойде някаква фантазия на текст...

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 11:47 от bubastet

# 921
Здравейте,искам да попитам-когато комуникирате с Тему на български ли пишете ?

Да. Те си превеждат с ИИ.

# 922
Понеже на мен ми дава само от лошите кешбеци, 27/90, има ли начин да комбинирам тази промоция с някоя друга като подаръците или купоните за да стане малко по-примамлива? Да получа и кешбек и купони/подаръци.

# 923
Да, можеш да комбинираш с карта за намаление на един продукт, ако имаш късмет да се застъпят две карти, може и с две. Първо избираш кой продукт да намалиш с картата и след това гледаш да попадне в кошницата.
Опитай да вземеш оферта за пакет купони като закупиш два продукта за минимална стойност - около 10 лева. Обикновено дава от купоните за 25-30% отстъпка - 10/10,01; 10/40; 25/80; 50/160; 60/180; 75/220; 90/270. Купоните също могат да се комбинират с карта за отстъпка на един продукт, но иска да останат за заплащане поне 25 лева за безплатна доставка. Но пък, ако имаш кредит си го приспада и него.

# 924
Разбирам, освен да чакам да ми даде карта за отстъпка тогава, не се сещам кога последно съм получавал такава. discount777 нали с това се проверява за активна в момента?

А за да взема оферта за пакет купони нали трябва да избирам продукти от отделна страница специфична за промоцията и не мога да я комбинирам с кешбека(кедитите)?

# 925
Не, купони и кешбек не се комбинират.
Страницата с предложенията за две неща срещу купони е огромна и можеш да си намериш това, което искаш, ако ще да е ръкохватка или химикали. Там няма минимална сума за доставка, вземам си купони срещу две малки неща за по 10-12 лева общо.

# 926
discount777 - с интервал discount 777. При мен продължават да излизат през ден.
Сега ми дадоха една и изтече, без да я ползвам - вдругиден сигурно ще се появи следващата.
За да се появи втора слагайте дреболии в количката и като даде, че нещо е намалено с 50% с карта, изберете смяна на артикула (за да намали нещо по-скъпо).

# 927
Не, купони и кешбек не се комбинират.
Страницата с предложенията за две неща срещу купони е огромна и можеш да си намериш това, което искаш, ако ще да е ръкохватка или химикали. Там няма минимална сума за доставка, вземам си купони срещу две малки неща за по 10-12 лева общо.
Тази страница извиква ли се в търсачката? Защото аз съм си взимала купони с такава оферта, но не я виждам в раздела за промоции в профила ми. И все гледам да не само 10-ина лв., уж за по-добри купони, но явно си два същите без значение дали се купува нещо за 10-12 лв. или за 40 лв. Simple Smile

# 928
За първи път откакто пазарувам от Тему, в началото на месеца, в един и същи ден , в количката имах намаление (по около 30-40%) на няколко продукта : 2 рокли, домашни чехли, 3 комплекта гащи... На всеки от тях пишеше "Лимит 1". Купих ги като използвах опцията за връщане на кредит 50/90.
Дори и не разбрах как получих това намаление в количката и то на няколко продукта Thinking Никога преди или след това не ми се е случвало, дори и на един.  Някой получавал ли е такова намаление и имате ли представа какво може да го е предизвикало? Еднократно ли е било при вас?

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 15:15 от ellll

# 929
Да, аз и една друга участничка в темата имаме такива промоции. При мен започна след Великден и не е спирало, затова правя поръчки през ден.

Общи условия

Активация на акаунт