Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 44 065
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 15
Купони за 50 % не съм имала. Доволна съм на 10 от 25, 10 от 40, 20 от 60, 25 от 80 и 30 от 100. Вчера купих куфари с 50 от 160. Ето ги:  https://share.temu.com/vcvfvFPeWDA . Чудя с кой куриер ще дойдат и ще сколасат ли до 17.05, че ще пътуваме...
ПП: Благодаря за темата! 🌷

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 11:43 от FreakOnALeash

# 16
Не са лоши и тези купони, особено, ако могат да се комбинират и с карти за отстъпка. Но на мен не ми дава да си избера продукти от кошницата, за да взема пакет с тях, а ми предлага други неща, от които към момента нямам нужда. А и определено се поразглезихме с купони за 50% и оферти за връщане на кредит 80/100.

# 17
Не са лоши и тези купони, особено, ако могат да се комбинират и с карти за отстъпка. Но на мен не ми дава да си избера продукти от кошницата, за да взема пакет с тях, а ми предлага други неща, от които към момента нямам нужда. А и определено се поразглезихме с купони за 50% и оферти за връщане на кредит 80/100.
Аз доста се старая като не иска да Ами даде с отстъпка някой продукт. Разглеждам го по-дълго време, търся го с търсачката влизам и излизам от страницата на намалението и все някога ми го предлага. Но съм си играла и по дв часа, де. На мен пък, вчера ми даде карта с намаление точно за това, което исках и като тръгнах да го добавям,  и каза, че промоцията за този артикул е изтекла... А беше на страницата с отстъпка. Много ме хвана яд, но нищо. Случва се.

# 18
О редовно ми е този номер. Чаках робота за прозорци с карта за отстъпка, най-накрая след 2 седмици ми го даде на страницата и същия коментар - промоцията за този артикул е изтекла... Преди исках да си взема един bean bag chair - и той така, все излизаше най-отгоре и винаги - промоцията е изтекла... Само залъгват Sad

# 19
О редовно ми е този номер. Чаках робота за прозорци с карта за отстъпка, най-накрая след 2 седмици ми го даде на страницата и същия коментар - промоцията за този артикул е изтекла... Преди исках да си взема един bean bag chair - и той така, все излизаше най-отгоре и винаги - промоцията е изтекла... Само залъгват Sad
Аз си мислех да пиша на бота, скрийншотове направих, но се отказах. Взех си го с купон на редовната цена. На мен робот ми предлага с връщане на кредит, но нали взех и не съм отваряла офертата.

# 20
Благодаря за новата тема.
Някой има ли изобщо с кредит 80/100.
На мен на единият профил ми е 50, а на другия повече от месец 27.

# 21
Между другото, купоните сами си изчезват, когато не могат да се подновят - не помня дали е споменавано преди. Така че всичко, което се вижда в списъка с изтекли купони, може да бъде подновено.
Освен ако няма надпис, че поръчката е била отменена.

# 22
  • София
Моя приятелка има оферта за 70 лв. връщане на кредит при покупка за около 96 лв. и си е пуснала поръчка.

# 23
]https://share.temu.com/wzPWbA1hZKA
Купих си тази електрическа четка за зъби,тук видях отзив за нея,но ме интересува има ли зарядно.Пристигна с едно късо usb кабелче,но самата поставка за зареждане липсва.В инструкцията няма схема.В кутията,с която пристигна има само поставка.

# 24
Здравейте, някой може ли да ми каже горе долу за колко време идват пратките? За първи път поръчвам от Тему и нямам никаква идея.

# 25
2-3 седмици

# 26
Здравейте!
Някой да е поръчвал слушалки за превод и да е доволен?
Има толкова различни видове и като чета коментарите уж всички много доволни, но все има по някой, който казва, че са болкук и се отказвам. Затова търся нещо изпитано.

# 27
По спомен, поръвпалите тук в темата бяха недоволни и ги върнаха

# 28
  • Асеновград
Здравейте!
Някой да е поръчвал слушалки за превод и да е доволен?
Има толкова различни видове и като чета коментарите уж всички много доволни, но все има по някой, който казва, че са болкук и се отказвам. Затова търся нещо изпитано.
Два различни модела поръчах, върнах и двата, не стават. За толкова превод и в гугъл през телефона може.

# 29

Много е 3 седмици. Средно са ми идвали за 11-14 дни. Може да е имало и 17-18 дни, но в някакви извънредни случаи (например по Коледа или китайската нова година).

Общи условия

Активация на акаунт