Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 922
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 210
  • пустинята Гоби
Пристигна ми безжичната прахосмукачка днес, ходих си до нас на обяд да я огледам - https://share.temu.com/AUkKDTpt0PA

Излезе ми 110 лева с натрупан кредит и купон. На външен вид изглежда чудесно, пуснах я, добре смуче. Пристигна добре опакована, с упътване, в хубава кутия, все едно съм си я купила от магазина. Нямам база за сравнение, но за момента съм мега доволна. Има няколко приставки + стойка за стена.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 15:09 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 211
Само да поясня, че куриерите не взимат пратките от митница, а им ги доставят. Т.е. докато не е постъпила в техен склад не може да търсим от тях отговорност.

# 212
  • Асеновград
И аз имах една пратка, която от 03.05 е освободена от митницата и Boxnow не я вземат. Днес за втори път писах (в понеделник писах ) на бота, поисках ускоряване и преди малко виждам, че пратката вече е в  Boxnow, с вероятност утре да ми я доставят.
И при мен две пратки уж са предадени на Бокс Нау за доставка на 04.05, но не идва съобщение за взимане, а в приложението пратките са със статут на "нови", а не в процес на доставка.

elzitoo, това е роботът: https://share.temu.com/JI2WmUvB3VA
Провери си в Тему статуса, да не е доставена и там да ти е кода за кутията. При мен беше така , днес дойде но без никакво съобщение. Само в Тему.

# 213
Дано да не са изгубени роботите ни. В чата писах, пращат ми едни и същи писма на мейла през ден, че нямат актуализации и правят всичко възможно да се свържат с куриера и така нататък.
FreakOnALeash, благодаря ти. Heart

# 214
Дано да не са изгубени роботите ни. В чата писах, пращат ми едни и същи писма на мейла през ден, че нямат актуализации и правят всичко възможно да се свържат с куриера и така нататък.
FreakOnALeash, благодаря ти. Heart
Alys, пак казвам, не пиши с бота, а искай да коментирате с човек. Ботът има зададени опции за отговор и я хване какво искаш, я не. Тъпото е, че Тему не може да отговаря пред теб за действията на търговеца и не може да го принуди да ти изпрати друг робот, ако нещо е станало. Само може да те възмезди като ти върне парите и те компенсира за забавянето. Не виждам и опция за диспут в платформата. Но не се отчайвай, мисля, че всичко ще е ок щом е тръгнал робота веднъж.

Panayotu, не. Сега получих актуализация от Тему, че едната пратка е пристигнала в склада на Бокс нау. Сигурно довечера късно или утре ще бъде в бокс. Не отчетох и че вчера беше неработен ден.

# 215
FreakOnALeash, назначили са ми агент Каси, но засега не виждам реални резултати. Дано забавянето е заради празниците.

# 216
FreakOnALeash, назначили са ми агент Каси, но засега не виждам реални резултати. Дано забавянето е заради празниците.
Не ги чакай за реакция, а си търси правата и настоявай. Има хора, които нахалстват и хитруват без причина, ти си гони интереса, защото не става дума за вещ от 2 лева и си напълно в правото си. Така мисля аз. Успех!

# 217
Няма да ви се изгубят роботите.

Преди малко пак ми дадоха тази оферта за 14 лв. Не съм поръчала. Може би от седмица върви, успоредно с кредит за 90/55.

# 218
Моля ви за препоръка за добра външна батерия за телефон power bank. Опитах първо  с търсачка в бг-мама за мнения, но не излязоха

Аз съм доволна от тази-20 000 mAh

https://share.temu.com/dCAlstFz6PA

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 17:42 от Mimeto7474

# 219
Някой да е пробвал фотоепилатор от тему? Гледам има няколко модела и се чудя дали да пробвам. Нямам възможност за Филипс за 5-600 лв.

# 220
Няма да ви се изгубят роботите.

Преди малко пак ми дадоха тази оферта за 14 лв. Не съм поръчала. Може би от седмица върви, успоредно с кредит за 90/55.
На мен офертата за кредит ми е 50/85 м момента, преди седмица поръчах с оферта 55/95

# 221
  • на морето
Днес към 13.30 върнах неща като ги оставих в кутия. Все още не е отразено в Тему. Друг път почти веднага получавам потвърждение.

# 222
Днес към 13.30 върнах неща като ги оставих в кутия. Все още не е отразено в Тему. Друг път почти веднага получавам потвърждение.
Нямаш ли приложението на Бокс нау? Там отразява веднага, в Тему по-бавно.

# 223
В Тему виж, във върнати някъде имаше да се натисне, че си я изпратила за връщане и ти възстановяват сумата. Последния път като връщах стана така, сутринта я оставих и до вечерта не ми бяха върнали парите.

# 224
  • Асеновград
Не винаги веднага след отбелязване връща. Понякога връща, но най често си изчаква да бъдат проверени нещата.

Скарата я препоръчвам с две ръце, тост мейкъра също. За него установих, че всичко трябва да е готово предварително, толкова бързо става. Надявам се и следващите ми тигани да са същото качество.

Три пратки излязоха днес ,че са в София, утре вероятно ще ги доставят. Звънях на Бокса с молба да отбележат да са поне в един бокс, нямали такава практика, и понеже куриерите не зареждат по адрес а както дойдат, в кашоните им, има опасност да ги събирам по града. Иначе спокойно можеха да ги съберат в една кутия, и то даже не голяма.

Общи условия

Активация на акаунт