Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 863
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 345
  • Pazardjik
Вчера връщах и с пощите , след два часа парите ми бяха върнати .

# 346
Споко. Пощите са трагейшън. Преди Бест Сикретс връщаха с тях. Имах една пратка, пътува 19/20 дни. При БС няма такова връщане на пари предварително. Та си отвисях. Сега връщането им е със Спиди и до 7/8 дни пратката е при тях и са ми и върнали сумата. Та смятайте. Сигурно пеша ги носят.

# 347
Има надежда! На сина ми му даде 85/100 кредит! С очите си го видях сутринта Heart Eyes Никога не е поръчвал от профила. Не знам дали от това зависи

# 348
Момичета, преди време направих няколко покупки през приложението Типли и имам да получавам почти 13 лева.

Но, не ми дава опция за заявяването им, т.е неактивна е.

Дали ще си получа все пак парите и кога? Да, имах да връщам, но умишлено чакам да ми върнат парите.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 10:22 от Mama Ru

# 349
Има надежда! На сина ми му даде 85/100 кредит! С очите си го видях сутринта Heart Eyes Никога не е поръчвал от профила. Не знам дали от това зависи
Браво!
Аз искам, не искам ще правя пауза от 3 седмици в поръчките. Чакам да ме изненадат подобаващо с 80/100.😆

# 350
  • Асеновград
Снощи след разговор със съпорта, най накрая ми обновиха статуса на връщане на поръчката, наложи се да пращам скрйншот от проследяване за пакета с Пощите, за да проверява. Не ми допада това връщане с тях и това е. Няма документ, няма нищо, а Тему искат бележка като доказателство, че е изпратена. И ако така и някой не я вкара правилно във система, излиза, че ще пием една студена вода. Като си поисках бележка ми отговориха, че щом е безплатно нямало такава.

# 351
  • Бг-мама
При мен от вчера кредита е 60/85.

# 352
Тази сутрин ми върнаха парите като кредит/така пожелах/

# 353
  • София
И 60/85 е доста изгодно.

# 354
При мен в момента е 55/95+

# 355
При мен си е 50
Дали чалъма е да не се поръчва?

# 356
И при мене е 50.

# 357
При мен 50/90

Имам чувството, че 80/100 беше за зарибяване. Дано не съм права.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 10:41 от ellll

# 358
Снощи след разговор със съпорта, най накрая ми обновиха статуса на връщане на поръчката, наложи се да пращам скрйншот от проследяване за пакета с Пощите, за да проверява. Не ми допада това връщане с тях и това е. Няма документ, няма нищо, а Тему искат бележка като доказателство, че е изпратена. И ако така и някой не я вкара правилно във система, излиза, че ще пием една студена вода. Като си поисках бележка ми отговориха, че щом е безплатно нямало такава.
Ако си се подписала на нещо при тях, снимай с телефона.
Аз да кажа, че пощите работят днес. Т.е. не работят клоновете, но доставките се обработват. Сутринта ми се промени статуса на куфарите и вече официално са в РСЦ.
А относно това дали ще зарибяват с по-добри оферти ако не се поръчва, не знам, шегувах се, но в момента имам над 30 съобщения за промоции, които нарочно не отварям, а не съм поръчвала от повече от 10 дни. Обикновено поръчвам поне веднъж седмично, че и два пъти понякога.

# 359
  • Бургас
Току що на нов акаунт ми даде 45 лв кредит. Хвана на 57 лв поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт