Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 832
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 360
При мен 50/90

Имам чувството, че 80/100 беше за зарибяване. Дано не съм права.

Не е чувство, точно за зарибяване си беше, и се съмнявам, че ще се върне пак, или поне не и в такова количество!

# 361
Аз така или иначе се спрях след третата поръчка 80/100, като дадох възможност на две приятелки да поръчат и те по три пъти.

# 362
Мнение за преса тип дайсън....уникална бързо суши и изправя при макс 160гр Много изгодно с купон.Към момента е изчерпана.Преса тип стиймпод върши работа но е с алуминиеви плочи и върнах.Блузи и поли тип мрежа са хубави ...не знам как да постна линк

# 363
  • София
В първи пост е обяснено за линковете.

# 364
https://share.temu.com/y0SLDUgqkPA
Този пръстен, според вас, сребърен ли е или посребрен? Понеже пише и двете... Вчера мислех да го поръчам, но в крайна сметка остана извън тази поръчка, обаче много го харесвам. Имам подобно колие, което беше около 70 лв - взех го преди години от магазин за сребро.

# 365
Не е сигурно. Какъв е този мозаечен материал? Възможно е само покритието да е сребро, а вътре да е тел/ обикновен материал. Ако ти харесва, рискувай. 10 лева не са висока цена, а е може да се върне.

# 366
При мен 50/90

Не е чувство, точно за зарибяване си беше, и се съмнявам, че ще се върне пак, или поне не и в такова количество!
Егати зарибяването, три месеца се скъсах да поръчвам с 80/100, поне десетина поръчки имам. Но и сега съм доволна да си пазарувам по моя си начин-купончета и намаления с карта. С 50/90 не ми се поръчва, защото не ми се оставят едно 100 лв. накуп, ако нямам нужда да купувам на такава стойност.

# 367
При мен 50/90

Егати зарибяването, три месеца се скъсах да поръчвам с 80/100, поне десетина поръчки имам. Но и сега съм доволна да си пазарувам по моя си начин-купончета и намаления с карта. С 50/90 не ми се поръчва, защото не ми се оставят едно 100 лв. накуп, ако нямам нужда да купувам на такава стойност.

По твоя  начин - с купончета и намаления с карта, горе-долу какъв % намаление успяваш да получиш? Мисля да опитам метода ти. За кои намаления по-точно става въпрос? Благодаря!

# 368
ellll, макар че въпросът не е към мен, в Тему дават понякога карта за % отстъпка. За различните продукти отстъпката е между 10 и 54-60 %. Ако успееш да хванеш две карти наведнъж + купон, дори и 20/60+ излиза изгодно. Например намалява ти на 10,50 обувки, които иначе струват без картата 25-26 лева. Слагаш намаления продукт в кошницата и продължаваш да пълниш до достигане на определена сума, след което ползваш купона. Спестяването е различно, зависи какъв купон ползваш и картата за намаление колко процента дава на избрания от теб продукт.
Ето примерно намаление. Тук е 34%. Ако взема и други неща до 40 лева и приложа купон от 10 или 20 лева, зависи какъв имам, ще платя 30 или 20 лева вместо 50. Понякога и две карти неведнъж дава.

# 369
Понякога самите търговци правят големи намаления и е супер изгодно да се пазарува в такъв момент. Пример - самозалепващите плоскости вървят около 1 лв за брой, а ползвайки намалението на търговеца плюс купон ми излезнаха около 40-48 стотинки за брой. Процентно намалението е около 50 до 60% най-много, но най-често виждам, че намалението е с около 25%, ползвайки купон за отстъпка. За по-дребни неща ме устройва напълно.

# 370
Mama Ru, благодаря! Сещам се за тези карти, но никога не ми е давало повече от една , а и не съм могла да ги комбинирам с купон.

alys, благодаря!

# 371
ellll, макар че въпросът не е към мен, в Тему дават понякога карта за % отстъпка. За различните продукти отстъпката е между 10 и 54-60 %. Ако успееш да хванеш две карти наведнъж + купон, дори и 20/60+ излиза изгодно. Например намалява ти на 10,50 обувки, които иначе струват без картата 25-26 лева. Слагаш намаления продукт в кошницата и продължаваш да пълниш до достигане на определена сума, след което ползваш купона. Спестяването е различно, зависи какъв купон ползваш и картата за намаление колко процента дава на избрания от теб продукт.
Ето примерно намаление. Тук е 34%. Ако взема и други неща до 40 лева и приложа купон от 10 или 20 лева, зависи какъв имам, ще платя 30 или 20 лева вместо 50. Понякога и две карти неведнъж дава.

Точно така. Нямам какво да добавя. Две карти за отстъпка и купон обикновено ползвам. Цената ми пада много, зависи от процента на намалението.

# 372
Лесно  се комбинират, понякога дава по една в два последователни дни. Купонът се прилага автоматично, ако имаш активен такъв. Ако нямаш, поискай от бота да ти активира подходящ купон. Напоследък момичетата казват, че тези карти важали и при оферта с връщане на кредит

# 373
Без проблеми комбинирам продукти с карти за отстъпка и купони за връщане на кредит. Иначе става и с ваучер за отстъпка. Общо взето нищо не съм купил на обявената цена.

# 374
  • Бг-мама
60/85 ми го даде без да съм спирала да поръчвам. Не е в това пиниза.  Нямам представа защо точно на мен го даде. Мислех, че и други ще споделят за подобна оферта. В момента събирам два кредита паралелно, като остане един ще видя дали ще повтори пак същата оферта. Иначе си е доста изгоден. Успях и две карти за отстъпка да приложа в същата поръчка. Не догледах и единият продукт с карта съм го доблирала с такъв от предходна поръчка, ама ще видим. Ако трябва ще връщам после.

Общи условия

Активация на акаунт