Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 948
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 480
Има ли промяна на статуса връщане на кредит. При мен и на двата профила не са активни.

# 481
Има ли промяна на статуса връщане на кредит. При мен и на двата профила не са активни.
Т.е. нямате оферти за връщане на кредит ли?
Аз имам някакви, но не ги отварям нарочно засега. Надявам се да не изчезнат до седмица...

# 482
Да, на единия профил вчера ми беше 55/95, но имах още суми за заявяване и не поръчах. Днес не е активна. На другия беше този за 27 лв,  но и него днес го няма
Т.е. нямате оферти за връщане на кредит ли?
Аз имам някакви, но не ги отварям нарочно засега. Надявам се да не изчезнат до седмица...

# 483
  • София
На единия ми профил, няма връщане на кредит, за сметка на 6 продукта с discount card, много странно, защото аз исбрах само 2, останалите ми бяха върху продукти в кошницата. Поръчах ги, всички бяха с 50-70% намаление.

# 484
Здравейте момичета! За първи път поръчах и днес ми даде 2 подаръка по избор, с покупка над 50лв. имат ли срок? Сигурно е отговаряно, но темите са прекалено много за да ги изчета.

# 485
Здравейте момичета! За първи път поръчах и днес ми даде 2 подаръка по избор, с покупка над 50лв. имат ли срок? Сигурно е отговаряно, но темите са прекалено много за да ги изчета.
Няма как да знаем какво точно сте активирали като оферта. Прочетете правилата. Има някъде иконка с правила. Там ще пише за подаръците, условия и срокове за получаване.

# 486
Нищо не съм активирала.  Предложи 2 подаръка за 0лв. и аз избрах от предложените. И сега всичко изчезна, а нали за да пазари за над 50лв. все пак ми трябва време да избера и реша дали изобщо да се възползвам.

# 487
На единия ми профил, няма връщане на кредит, за сметка на 6 продукта с discount card, много странно, защото аз исбрах само 2, останалите ми бяха върху продукти в кошницата. Поръчах ги, всички бяха с 50-70% намаление.
Значи е същото, като при мен - от известно време ми дава голяма селекция продукти с намаление и направих много малки поръчки само с такива продукти. Отделно през ден ми дава и нормалната карта за намаление, при която мога да избера друг продукт.
И намаленията остават при поръчка с купони, връщане на кредит или за получаване на купони.

От време на време се сменят (т.е. изтича на едни продукти и се появява на други).

# 488
Нищо не съм активирала.  Предложи 2 подаръка за 0лв. и аз избрах от предложените. И сега всичко изчезна, а нали за да пазари за над 50лв. все пак ми трябва време да избера и реша дали изобщо да се възползвам.
Проверете в "съобщения", от там "промоции".
Моят съвет за най-изгодното пазаруване е да видите дали няма да даде оферта за закупуване на два продукта, в замяна на което ще получите пакет с купони, но от 10/10,01; 10/40; 20/60; 25/80; 30/100; 35/160; 50/160; 75/220; 90/270. Пакетът съдържа 10-12 купона на различна стойност. Те са активни 4-5 дни, след което може да се пише на бота да преиздаде някой купон. Важат 60 дни.
Другата добра оферта е за връщане на кредит. На 50,01 лева покупка връща род формата на кредит 17 лева, което могат да се използват за следващи покупка. Това е минималното, иначе офертата е 55/95 има и други варианти.
Естествено карти за отстъпка на 1 продукт. С тях може да се вземе нещо с до 60% намаление, на търговците определят колко процента да е. Т.е картата дава различно намаление за различните продукти - от 10 до 60%.
И карта за 14 лева отстъпка при покупка от 39+ лева.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 17:28 от Mama Ru

# 489

Аз се възползвах точно от тази оферта преди няколко дни. Отбелязваш подаръците, поръчваш за 50 лв и веднага сред поръчката ти дава да ЗАЯВИШ първия подарък. Ако не ти излезе да го заявиш си пишеш в търсачката на мобилното приложение в телефона (само там) claimgift. Всеки ден заявяваш с claimgift поредния подарък. Моята оферта беше за два подаръка, но ми даде още два. Така 4 дена си заявявах подаръците и всеки един от тях ти ги пускат да пътуват индивидуално, а не с направената заради тях поръчка.

# 490
Точно това направих, но просто ме хвърля в продукти, които съм разглеждала и дори не са с намаление. Както и да е. Всъщност момичета се регистрирах да ви тероризирам с въпроси за килимите /много добре изглеждат на картинка. Ама май никой не се е възползвал от подобна покупка. Поръчах дънки за сина ми, мнение?

# 491
  • Бургас
Простете за тъпия въпрос, но има ли възможност да добавяш стоките в списък "Любими", както в Алиекспрес. Харесах си някои неща и исках да ги запазя за да ги поръчам по-късно, но не успях (ползвам приложението за телефон ако има значение).

# 492
  • София
За любими пише в първи пост.

# 493
Слагам си ги в количката и си ги гледам, обмислям колкото си искам. Понякога след месец престой ги махам, друг път - поръчвам.

# 494
Има сърчице, но в количката май е по-добре, защото понякога дава отстъпки на продуктите.
Може да си стоят в количката без да са чекнати (т.е. без да излиза цена).

Общи условия

Активация на акаунт