Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 44 763
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 840
Новия профил го направи чрез някоя реклама от фейсбук или влез през cashway,за да получиш 3 подаръка.Също  влез през ново устройство, за да не те засече.

# 841
  • Плевен
Имам ново устройство и нова карта и пак не ми даде на claimcredit 😭

# 842
Здравейте, при връщане на през бокс нау излиза ли някъде етикет за разпечатване или само номера с който се отваря кутията е достатъчен?
LlMmKk, аз само оставям плика/кутията без да лепя етикет или да пиша номер върху него/нея и никога не съм имала проблеми Simple Smile

# 843
  • Лутаща се
Новия профил го направи чрез някоя реклама от фейсбук или влез през cashway,за да получиш 3 подаръка.Също  влез през ново устройство, за да не те засече.
Странно, на мен отдавна не ми излизат  реклами във Фейсбук.

# 844
Имам ново устройство и нова карта и пак не ми даде на claimcredit 😭
Изчакайте,все в един момент ще Ви я пуснат.

# 845
Здравейте
Направих поръчка с връщане па кредит и трябва всеки ден да влизам да го искам. Направих това 1 път след поръчката, но сега не ми дава да изискам още от дневния кредит. Дава ми само да пазарувам наново. Ходих дори в менюто за кредитен баланс, влизам в поръчката но нищо не намирам.
Благодаря за помощта и извинявайте за въпроса.

# 846
Всеки ден по веднъж. Кога е направена поръчката? Дали случайно не сте приели оферта да замените кредита с купони? Обикновено го дава на втория ден и, ако човек не внимава се прецаква.

# 847
Четох в темата и уж много внимавах да не цъкна на купони. Има някакви които са примерно 10 лв за 40 похарчени. Да са те? Може да съм се подвела. Иначе и с търсачката търсих и какво ли не и четох в гугъл и клипчета гледах, но нищо не откривам.

# 848
Здравейте
Направих поръчка с връщане па кредит и трябва всеки ден да влизам да го искам. Направих това 1 път след поръчката, но сега не ми дава да изискам още от дневния кредит. Дава ми само да пазарувам наново. Ходих дори в менюто за кредитен баланс, влизам в поръчката но нищо не намирам.
Благодаря за помощта и извинявайте за въпроса.
Най- вероятно сте си преотстъпили кредита срещу получаване на купони .

# 849
Четох в темата и уж много внимавах да не цъкна на купони. Има някакви които са примерно 10 лв за 40 похарчени. Да са те? Може да съм се подвела. Иначе и с търсачката търсих и какво ли не и четох в гугъл и клипчета гледах, но нищо не откривам.
Това е станало. Да, това са купоните. Сега дебнете за карта с отстъпка на един продукт и след това пазарувате с купон. При достигане на 40 лева ще се приложи купона, с който ще платите 30. На всяка поръчка в течение на 30 дни от плащането търсите "корекция на цената". От там също пада по нещо, което се натрупва като кредитно салдо в приложението и се прилага автоматично при следваща покупка.
Купоните са валидни 60 дни. След 4-5 дни ще се деактивират, но ще стоят в профила като "неизползвани" и могат да се преиздават като пишете на бота "моля, преиздай ми купон". Той ги показва и пита кой купон да преиздаде.

# 850
Ако имате активни купони, значи сте заменили кредита за тях. Няма връщане. Тъпо.

# 851
  • София
Ходих дори в менюто за кредитен баланс, влизам в поръчката но нищо не намирам.
Иначе и с търсачката търсих и какво ли не
А дали все пак се търси правилно? В кредитен баланс и в поръчката не се намират.
В търсачката се пише claimcredit и ако не излезе, тогава явно е заменено с купони.

# 852
Вероятно е заменено с купони. За пръв път ми е и явно без да искам съм цъкнала. Благодаря ви за помощта. Като дойде поръчката ще видя кое ще запазя и дали няма да върна нещо, че накупих уж да стигна кредита.

# 853
Milenaka, прочетох, че имаш проблем с вендузата на котешкия хамак. Накисни вендузите в топла вода и след това подсуши и ги залепи. Би трябвало да стане. Аз имам същите хамаци и въобще не падат.

# 854
  • София
Мерси, ще пробвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт