Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 631
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 1 020
Здравейте, как стои въпроса с получаване на пратка в Български пощи? Ако титуляра на поръчката не може да отиде да си я вземе може ли някой да му я вземе от негово име и как става това.
Принципно трябва пълномощно и минимална такса, но в нашия клон мъжът ми  взима моите поръчки само с  ЕГН.

# 1 021
Калъфи за бидон имам и са хубави

# 1 022
Калъфи за бидон имам и са хубави
Благодаря! Дано, че цялата поръчка беше, заради него. Laughing

# 1 023
И аз поръчах комплекта четки за 3 лв. Предполагам, че са същите, въпреки че са от друг линк. Поне здрави ли са, или се скубят?

# 1 024
И аз поръчах комплекта четки за 3 лв. Предполагам, че са същите, въпреки че са от друг линк. Поне здрави ли са, или се скубят?
Не съм ги пробвала, вчера дойдоха и така се разочаровах, че ги запратих в шкафа да чакат по-добри дни. Laughing
Но на мен ми ги намали на под 3 лв. с корекция, колко да съм разочарована, пък? Трябваше ми по-дебела четка за руж, ама хайде. 
Сега ги подръпнах, но не пускат косми.

# 1 025
  • Бургас
Някой купувал ли си е гел лакове от Тему. Доволни ли сте и от коя марка?

# 1 026
Поисках от бота да ми възстанови купон, но  не намирам откъде мога да анулирам купона.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 23:08 от alys

# 1 027
Поисках от бота да ми възстанови купон, но  не намирам откъде мога да анулирам купона.
Той пак ще изтече скоро и ако не е изтекла абсолютната му давност Laughing  ще можеш да го активираш пак. Докато го виждаш в "изтекли" на профила, можеш да го активираш пак.

# 1 028
Да, ще изтече на 1 юни. Прочетох, че на страницата за плащане мога да го анулирам, ако се откажа от него. Реално не виждам откъде мога да го направя.

# 1 029
Ако не искаш да го прилагаш, пробвай през компютър. Аз само там виждам опция ако искам да не ми прилага натрупан кредит към поръчката, но в приложението не мога.

# 1 030
Благодаря ти, FreakOnALeash, ще опитам. Като цяло за спорта го правя, не съм сигурна, че ще пазарувам.

# 1 031
Благодаря ти, FreakOnALeash, ще опитам. Като цяло за спорта го правя, не съм сигурна, че ще пазарувам.
За спорта, за спорта, ама тук купонче, друго на майтап и колкото да е изгодно, дори невероятно изгодно понякога, увлича... Ето, от нямане какво да правя, току-що изгърмях 27 лв. без реално да ми трябват нещата. Вярно, гледах за карти за намаление, ползвах купон и взех две рокли и едни сандали. Не са много пари, но не ми трябваха и вече сериозно се замислям как да се ограничавам с Тему, че това ми е трета поръчка за три дни...Neutral Face

# 1 032
Всичко започна миналия Май - тотал до днес - 45 поръчки 🙈
Или казано осреднено - на 8 дни нова поръчка 😂

# 1 033
Всичко започна миналия Май - тотал до днес - 45 поръчки 🙈
Или казано осреднено - на 8 дни нова поръчка 😂
При мен истерията е от януари, откакто ме светнахте за далаверите, лоши жени такива Flowers Hibiscus. С пълна сила. Не че преди не поръчвах, де, ама се почувствах пълна будала, че съм пазарувала на пълна цена. Вече не си броим поръчките у нас, че ако се дебнем, ще се хванем Joy

# 1 034
И на лаптопа не намерих откъде да анулирам купона. Обаче сравних варианта с купон и с връщане на кредит. Реших, че няма да се занимавам с глупости (да събирам кредити) и поръчах с купон. Имах възможност да купя неща за 15 лв. и да пусна поръчка с връщане на кредит. Да, де, ама как да се лиша от още една розова блузка, сърце не ми даде. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт