Домът на мечтите

• 65 421
  • 933
  •   1
Отговори
# 120
Ако в Николета има нещо красиво, то това са ръцете (дланите, пръстите).
Тялото е секси, но за модел на плейбой. За истински модел е ниска, г*зеста и късокрака.
Лицето беше хубаво, но в скулите се развали.

# 121
Предаването ми хареса, Ники също се държа добре. Николета не.

# 122
Малкоданска била снаха на Ахмед Доган, хаха.... Май помня, че преди години ми се мярваха разни жълти заглавия, че ходила със сина на Ахмед Доган. Но не знам дали са стигали до брак. Тази дългокрака плямпалница не се хваща с обикновени момчета. Все на богаташи налита.
Страхотен речник има Малката Перука: "Джиджи Биджи Фернандес", "Беш Крем", "Не ме дърпай за п*шката", "Не ме удървяй ся"...
Къде го казва това? В колата, докато му гледа бельото ли?
"Джиджи Биджи Фернандес" беше при един синхрон в къщата, като разправяше за ергенската квартира.  А другите реплики бяха в колата, докато Николета проверяваше дали е с червено бельо.

# 123
Ники Михайлов защо постоянно се облизва, има около 10 думи в речника и се облича безумно с разни грозни маркови тениски.
Николетка си е такава, но поне се опитва да мисли.
Алекс и Гери са ми симпатични, искам повече да се говори за дизайн, ремонти, а не бебета, кой го интересува?!

# 124
Е то нали и такъв беше анонса: Николета ще повдигне завесата на личния си живот и ще сподели....."
Много хора точно Биг Брадърската  част ги интересува.

# 125
  • софия
Никъде не е обявено, че предаването е за дизайн и ремонт.

Първият епизод беше фалш, посредственост. С една дума: парвенющина. И при двете "звездни" двойки.

# 126
Ники Михайлов защо постоянно се облизва, има около 10 думи в речника
Е точно като Явор Бахаров, той се облизва след всяко изречение.

# 127
  • София
Geri The best или както пишеше на тел, като тя звъня на мъжа си. Всеки има някакви именца с любимия човек, но това ми стана някак... странно. Бих го гледала, ако няма какво друго да правя. Не са ми интересни такива хора, на различни планети живеем.

# 128
Иван и Андрей ли го продуцират?

# 129
# 130
Щом идеята не е реновиране, дизайн, интериор и пр., то каква е? Домът на мечтите. Акцентът върху мечтите ли ще бъде, или върху дома?
Досега акцентът е върху говоренето, цвета на кожата, ръцете, бюста, облизването на устните и т.н.

# 131
Досега акцентът е върху говоренето, цвета на кожата, ръцете, бюста, облизването на устните и т.н.
Ние слагаме акцент на това, защото това ни прави впечатление.
Иначе дават къща, бутане на стени, виртуални реалности, мостри...

# 132
Знам какво ще гледам в четвъртък и няма да е Ергенът.

Не разбирам коментарите за Алекс Ковачев - независимо дали го харесвате е завършил УАСГ. Студиото, в което работи, проектира и изпълнява невероятни проекти.

На мен за сега ми харесва. Николета е доайенката на кифлите, а щом гледаме Ергена, трябва да гледаме и това предаване. Аз много обичам всякакъв дизайн, навремето си мечтаех да стана интериорен дизайнер, но произхождам от бедно семейство (дядо ми е лежал в Белене и Куциян заради това, че семейството му е било богато) и през социализма това не беше професия за членове на ОФ и техните деца. Сега нещата са много различни, харесвам млади хора като Алекс, който твори хубави неща. Малко са ми крайни на мен лично неговите произведения, но пък щом на собствениците им харесват, какво лошо?

Проблемът на дизайнерските проекти е, че бързо омръзват и после трябва да се сменят, а всяка смяна изисква дооооста добри финансови възможности. Като го гледам, Ники Михайлов все за парите пита, направо лошо му става като вижда сметките от дизайнерското бюро и строителите в къщата му. Шоуто е приятно, пипнато е, в българския ефир има място и за шоу за богатите и техните половинки.

Това, за което много от кифлите предполагам завиждат на Николета е, че все пак си намери млад и хубав мъж, висок, спортист (не е от най-добрите, но това е друга тема). Тя си падна точно на мястото - плеймейтка и футболист, идеалната комбинация. Така като гледам, остават й още няколко години да се порадва на истинската си красота, защото в един момент сладкото и приятно излъчване на младостта постепенно изчезва и колкото и тунинг да се направи, годините започват да личат.

Аз ще си го гледам това шоу и се надявам накрая да се насладим всички на един красив резултат на усилията на четворката. За Гери Малкоданска не мога нищо да кажа, слаба, висока, приятна жена е, но някак без чар, за разлика от Натали Трифонова, която освен красива, е и чаровна. Николета Лозанова също не е особено чаровна, тя има излъчване точно на модел на бельо и нощни заведения, но нищо чудно, все пак с това се занимава. Четиримата - Гери, Николета, Ники и Алекс са много "мяу мяу" и са готина комбинация. Relieved

# 133
Не виждам какви усилия влага "четворката". За мен усилията са само на Алекс, останалите гравитират около него. Ще направи приятна къща, предполагам, през очилата, които им сложи не видях нищо особено. Първата дизайнерска къща, която видях през 90-те ме порази в първия момент. Не бях виждала толкова пипнат интериор дотогава. Дори и книгите бяха в тон. Да, добре. След време усетих студенината на този интериор, в който всичко е на мястото си. Нямаше душа, нямаше предмети, които не си отиват с останалите, но са скъпи спомени. Нямаше живо цвете във вазите - стояха празни, в тон със дамската на мебелите. Красиво беше, но неуютно за живот. За предаването - домакините са ми абсолютно безинтересни с пресиленият им драматизъм, изкуствено изигран. Дизайнерът - донякъде, не са ми интересни решения, базирани на най-скъпите произведения на пазара. Не вярвам, че домакините имат свръх изискан вкус. Ролята на Малкоданска е дълбоко неясна, дотук само осъществява телефонна връзка. Предполагам, че ще гледам предаването поради липса на нещо по-интересно.

# 134
  • На зелено
Г. Малкоданска ми харесва на мен, гладка мисъл, богат речник, дава усещане за работеща жена, изкарваща пари, има магазин, помага и на съпруга си. Може при нея се усеща малко повече желание да е винаги усмихната, позитивна. Но поне в лице е естествена, нормално женствено облекло, без да е пошла. Тоест повече се доближава до образа на някои жени, макар и не известни.

Общи условия

Активация на акаунт