Домът на мечтите

• 65 421
  • 933
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
Е как, Малкоданска е "бизнесдама" (както е записано във визитката), която управлява магазина на мъжа си.

# 136
  • Sofia
Не бях виждала такава празна,направо стерилна и сигурно “девствена” кухня 😀

# 137
  • софия
Не разбирам коментарите за Алекс Ковачев - независимо дали го харесвате е завършил УАСГ. Студиото, в което работи, проектира и изпълнява невероятни проекти.
Единственият участник, който има какво да покаже. Със сигурност е професионалист и от малкото показано за дизайн се вижда защо е име. Всеки дизайнер има свой стил и ако не ти допада, не го наемаш. Дизайнерите не са бояджии да ти боядиШат с латекса, който им кажеш.

# 138
В това предаване - много драма, малко покъщнина😂Очаквах нещо повече. Може би защото съм фенка на Андрю Притчард, той поне обяснява кой е дизайнера, кога е произведен, в какъв стил е и такива неща. Да знам, че се занимава с антики, но и с много съвременни мебели е запознат. Интериора ме интересува по този начин кое с кое на кого може да се съчетае.

# 139
Ъъъъъ....не мисля ,че Алекс е завършил УАСГ ....май е някаква реклама и дизайн в НБ и то след като се занимава много години с дизайн....но не съм сигурна  баш точно какъв му е случая ...

# 140
Не бях виждала такава празна,направо стерилна и сигурно “девствена” кухня 😀

Всичко е до цветове и материали. В днешно време материалите са светли и с такова покритие, че с едно забърсване светват и изглеждат като нови. Моята кухня е подобна, а бъдете сигурна, че много готвене пада, защото обичам да готвя. Гери и Алекс имат деца, със сигурност тя готви, няма как иначе. Ако не тя, то домашната помощница го прави. Не може все купешка храна (и то в много от случаите със съмнително качество, дори и от скъпи ресторанти). Ако една жена иска децата й да са здрави, то поне за вечеря и уикендите трябва да им сервира здравословна храна и напитки (защото през деня кой ги знае какво ядат по детски градини и училища...) Много хора си мислят, че богаташите само по ресторанти ходят, а това не е така. Ако беше така, щяхме да ги виждаме из центъра на София нон стоп, все пак всички ходим по заведения, но не е така. Поръчват си храната от места, в които знаят, че е добра, или домашните помощници готвят, а понякога и съпругите (то ако и това не правят, какво друго?).

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 17:37 от Janelle

# 141
  • Sofia
За бялата кухня на Н&Н ставаше дума...

# 142
За бялата кухня на Н&Н ставаше дума...

О, там е ясно. Ники яде каквото завари, ходи по лагери, а в хладилника в дома им има разни салами, луканки и други сухоежбини и като е гладен, напада. Николета предполагам почти не яде, за да е слаба. Понякога ми става жал за моделките, този вечен глад...ужасна работа. То и двамата трябва да внимават с яденето, предполагам спазват някакви специални диети, защото и двамата работят с телата си - спортист и моделка. Николета има дете, не зная дали при нея живее дъщеря й.

# 143
И на мен всичко ми е стерилно. Но мен не ми е по вкуса минимализмът по принцип. Всичко е като хотелско обзавеждане. Студено, без живец, все едно никой не живее в този дом. Визирам проекта. Но и дома на прехваления дизайнер. Всичко бяло, светло, бежово, да те е страх да седнеш на този диван. Да не говорим, че бих се чувствала страшно неудобно да съм гост в такъв музей.
Преди във форума имаше една тема за интериор. Потребителка Богиня съм запомнила, но имаше и други дами, даваха прекрасни идеи и примери за уютни, модерни и с дух домове. Домове, а не хамбари.

# 144
Кой да готви Малкоданска ли?😄

# 145
Много съм работила с манекенки и не бих казала, че всички гладуват. Да, има някои, които спазват режим, но има и такива, които си похапват. Помня на пловдивския панаир ги гледах как си купуват по две пици. Но имаше и едно момиче, редовно й ставаше лошо на пробите, само пийваше по малко вода. Казваше, че й е лошо от глад.

# 146
В това предаване преоткривам Малкоданска - много ми е красива като изключим зъбите. Изглежда е с фасети,, които са малко по-големи за нея. Като синоптичка изобщо не съм я забелязвала, беше ми една бозава,но с грим е уау.
При Николета няма изненади - не е мръднала от нивото си.  Преди предаването се включиха на живо в Инстаграм да отговарят на въпроси - ами тя само се кикоти, лигави и като има въпрос, казва или Николай, или Алекс да отговори. Тя седи като украса там. Абсурд е тая жена да развива бизнеса си с гримове, тя е лицето, всичко се менажира от някой друг.
Михайлов ми изглежда по-естествен и практичен. Засега поне.
За храненето - Михайлов каза, че Николета обича да закусва бургер с вафла.

# 147
Кога ще бъде излъчен следващият епизод всъщност?

# 148
В понеделник

# 149
Изгледах най-накрая предаването. Интериорният дизайн и ремонтите ме вълнуват много, вкъщи гледам основно HGTV.
Не съм съгласна с критиките, че това е показност, която е неуместна за българския ефир, защото хората били бедни и щели да се дразнят. В крайна сметка всеки сам си кове пътя и да, има много тежки съдби и много нещастни хора, но за това не са виновни нито Николета, нито Николай, нито дизайнерът. Който се дразни и трудно преглъща чуждия успех, нека гледа "Бригада нов дом" - там може спокойно да проявяваме емпатия, да се радваме на интериорни решения с малко пари и много желание, и в същото време да не се чувстваме прецакани от живота.
Моите критики към първия епизод са насочени към това, че имаше твърде малко креативност и твърде много драма. Не искам това да гледам, но явно ще ми се наложи.
Изненадана съм, че повечето хора харесаха Николай, който за мен е арогантен селяндур, но пък Николета била тъпа кифла. Николета си е Николета, тя има една линия на поведение и си я следва, но за мен е по-умната от двамата и със сигурност по-успешна. Не може да се изразява, личи ѝ липсата на образование и начетеност, но ѝ признавам, че е последователна и си постига целите.
Допадна ми това, че не иска нищо крещящо и кичозно, харесвам и цветовата гама, на която залага. Изискванията за домът ѝ са напълно резонни - повече светлина, гардеробна, нуждата да се правят промени сега, в началния етап на ремонта. На нейно място и аз бих искала същото. Защо имала 300 рокли, ама защо не готви, ама това, ама онова. Хайде стига, тук всички се убиват да готвят, сигурно, и да висят пред печката е мечтата на живота им.
Следя в пространството Алекс Ковачев и ми е интересно какво ще сътвори. Той обича да смесва стилове, което на мен ми допада, но много залита към модерното, та ще видим.
И накрая Малкоданска, много ми е неприятна тази жена. Твърде много говори, твърде пренавита, голямо не от мен.

Общи условия

Активация на акаунт